reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Hej dziewczyny :tak: to i ja sie dolacze do was :blink:
no to tak chcielibysmy miec dzidziusia w czerwcu albo lipcu 2011r :blink:
Staraliśmy sie już ale coś nam to nie idzie wiec damy sobie troche czasu no i zaczniemy probowac w październiku :blink: może wtedy:tak:
Mam nadzieje że ten czas szybko przeleci.. juz sie nie moge doczekać :tak:
Pozdrowienia dla was :blink:

reklama
baska2243: witaj na naszym forum ja mam dziś mega odbijke - tak przed okresem :-D ale na ogół jestem normalniejsza i da się ze mną wytrzymać w każdym bądź razie dziewczyny są twarde i dają rade :):-) zapraszam do częstego stukania w klawiature :)

maryla - każdy ma czasem takie dni i obawy czy da się radę i podoła trudom wychowania dziecka i jego utrzymania, tym bardziej, że wiadomo jak teraz bywa z pracą ...
jutro przejdzie i znów uwierzysz ...

baska - witamy ;)

witaj baska2243, życzę aby wasze staranka były owocne, może nawet szybciej niż w lipcu 2011:-)

maryla, nie martw się firmą, kasą, bo w ten sposób żaden czas nie byłby dobry na dziecko, bo zawsze coś wypadnie. Choć wiem z własnego doświadczenia, że człowiek o tym myśli.
Mam nadzieję, że twój śliczny sklep, będzie dla Ciebie dochodowy. Trzymam kciuki, bo zawsze kibicuję przedsiębiorczym kobietom.

maryla - wpadł mi pewien pomysł do głowy ...
ty masz sklep z dziecięcymi ciuszkami i rzeczami ... a przecież dziewczyny na moim forum zaczynają lub wkrótce zaczną zakupy ...i ja też ... pewnie nie masz jeszcze strony internetowej? może dałoby radę stworzyć jakiś cennik co ile kosztuje albo "wyczarować" jakąś dobrą cenę - z korzyścią dla Ciebie i dla nas ...
pomyśl czy i ewentualnie jak dałoby się zrobić ...
nie mogę obiecać, że pomysł chwyci ale spróbować nic nie kosztuje ...

zapmarta - teraz widzę, że jesteś z okolic stolicy - a skąd dokładniej?

zapmarta i kpi23 dzięki za słowa otychy no sama nie wiem z kąd sie u mnie wzioł ten nastruj , ale ciazy na pewno nie odłoże choćby nie wiem co w grudniu zaczynam :) ale znając mnie to jeszcze nie raz się będe zadręczać pytaniem czy damy sobie rade.

kpi23: dobry pomysł z tą sprzedazą na forum, nie wiem jeszcze jak to zrobić ale może jak któraś z was planuje zakupy na allegro to może najpierw się niech zapyta albo wklei linka czy czegoś takiego nie mam i ja wtedy powiem jaka cena :) i zawsze moge zrobić zdjęcie i wkleić :) dzięki za podpowiedz zobaczymy czy dziewczyny będą chętne - może akurat :confused:

maryla - zadawać sobie pytań nie przestaniesz - to ja Ci mówię ;)

a zakupami utworzę nowy wątek u siebie na czerwcówkach - tylko jak mamy się Tobą kontaktować, na BB, mail?

kpi23: juz przesłałam Ci namiary na priva

wy dziewczyny jeśli coś znajdziecie i chciały byscie drogą wysyłkowa zakupić to dajcie znać może akurat będe mogła Wam taniej zaproponować :)

oto moje gg 3793335 i tu najszybciej chyba zobacze wasze zaytania no chyba że wolicie na maila

a wiecie co może bym zrobiła bloga ze zdjątkami nowego towaru ?? co o tym myślicie może byście w wolnej chwili podglądały i podpowiadały czy fajne rzeczy albo czego brakuje ?? co o tym myślicie ?? ma to jakiś sens :confused:

melduje sie na posterunku:tak: a co ja tu widze-biznesowe pomysly;-) maryla uwazam,ze kpi 23 podsunela super pomysl:happy2: ja mam dwojke dzieci,ale wszystko wydalam bo myslalam,ze juz nie bedziemy mieli dzieci i teraz taz bedzie trzeba dokonac troche zakupow jak nam sie uda zafasolkowac:-) takze pomysl popieram i juz widze jak sie cieszysz,ze troche sie ruszy ,co:confused::confused: ludziska w domach siedza bo zimno to na interku mozesz handlowac:tak:

acha i zrob bloga z nowymi rzeczami i co tam masz to bedziemy ogladac,doradzac:-) witam nowa kobietke- zapraszamy do pisania:tak:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry