reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05 ale Ci zazdroszczę że już w sobotę będziesz testować:-) Te emocje mmm:tak::tak: Ja bym miała problemy z wytrzymaniem pamiętam jak ciężko mi było wytrzymać przed testowaniam nawet jak robiłam je bo się spóźniała @ parę lat temu "za kawalerki".:-D
maryla86 oj ja też się nie zdziwię jak zaczniecie starania przed grudniem. Mi samej dzisiaj zaczęło przechodzić przez myśl żeby zacząć przed czerwcem starania tak w maju może już w kwietniu jak po badaniach będzie OK. Już jestem taka podekscytowana... A co do tego sprzedawaniu przez net to nie było by taki głupi pomysł nie wiadomo czy wypali w 100% ale zawsze można spróbować. Domyślam się jak musi być teraz nudnie siedzieć w sklepie cały dzień. Dobrze że masz neta to przynajmniej jakaś rozrywka:-):-) Ale nie martw się zacznie się odwilż i pojawi się więcej klientów bo tak to zimno i nikomu nie chce się z domu wyjść...

lovly nie martw się na pewno uda Ci się zaliczyć te 2 przedmioty bez problemu. I trzymam kciuki za owulke:-)
josephine i Tobie też na pewno uda się zaliczyć. Teraz trzeba już tylko czekać na wyniki...
Baska2243 Witam nową staraczkę!!

maryla - a pomyśl jaki ruch będziesz miała w okolicach września - jak będzie wysyp po tej mroźnej zimie :-D

A masz wózek Espiro Vector 4 Lite? Bo ja się zastanawiam poważnie nad kupnem takowego - nie wiem jeszcze tylko czy z fotelikiem czy bez.

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Witam
Ja teoretycznie jestem staranką na 2010r. ale jakoś mi to niestety nie wychodzi (prolaktyna) do tego o ile testy owu sa prawdziwe brak owulacji. Mam ogromną nadzieję, że jesli nie będę mamą 2010r. to chociaż już na pewno 2011r.

ewelina - ja też nie miałam owu i wiesz co? Luteina, Duphaston i Clostylbegyt robią cuda :-D A potem trzeba już tylko tulić w ramionach :tak::-D
Chociaż moja już 15 kg to ciężko na duszy i kręgosłupie :-p:sorry2:

ja biorę Luteinę (od 16 d.c) i prolaktynę. W poniedziałek idę na badania krwi i usg.
Sol długo brałas leki zanim udało się zafasolkować?

czesc dziewczyny dlugo was nie czytalam przez pobyt w polsce ale sie rozpisalyscie.Maryla super pomysl zeby tutaj pokazywac towar pozdrawiam

Witajcie z rana kobitki :)

Ja dzis będe prubować tworzyć bloga :) DZieki za wsparcie jesteście kochane wszystkie :tak:

Sol : nie mam akurat tego wózka na stania - bo juz sprzedałam ale u mnie kosztuje on 915,00 fotelik z gniazdem do adaptera kosztuje u mnie 220,00 a z bazą samochodową 380,00 .

reklama
hejka;-);-) witam wszystkie nowe kobietki-fajnie,ze jest nas coraz wiecej:tak: w grupie razniej. u mnie dzis masakra-zasypani jestesmy. mieszkamy 20 km pod Poznaniem,drogowcy jak zwykle zaskoczeni-to juz jest irytujace,takie zaspy,ze ledwo dalam rade zawiesc Zuzie do przedszkola:wściekła/y: ale dosc marudzenia,jak Wami rozpoczal sie dzien:confused::confused: jest tu Kto:confused::happy2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry