reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem ...oj Wisieńka-masakra z samopoczuciem..wspołczuje siostra:(
zostały 3 m-ce ,mam nadzieje,ze to bedanajlepsze Twoje ciążowe miesiące:)) tego życzę!

BALBINKA-smaczego chlebka-ja właśnie kupiłam w piekarni chrupiacy ,cieplutki komysniak:)))mmmmmm- pycha!!!

EWULA- cześć:)

GUMISIA- nadal &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)

biore sie za obiada:))

reklama
hahahaha czyli jak to się mówi wędzenie łączy ludzi, to niczym slogan z reklamy Nokii, Nokia Connecting People :-D:-D:-D

WISIENKO: dzisiaj nie jesteś sama w samopoczuciu pod psem :no: też mam za sobą ciężką noc, coś czuję, że dla mnie takie nie przespane noce się dopiero zaczynają :-(

Idę chyba poszukać dzisiaj światła w lodówce, bo tam już pustki, to może coś mnie natchnie... Tak sobie myślę, żeby ugotować ziemniaki, usmażyć jajo sadzone i do tego kiełbaska by pasowała, to któraś z Was taki pomysł ostatnio dawała, nie wiem czy nie Gumisia, kolejna kuchareczka w pełni i rozkwicie :tak:

mama witaj sisterko. ja juz zrobiłam zupkę i rozmrażam mięsko.
just u mnie też zakupy się proszą a wczoraj Pol wrócił późno i juz nam się nie chciało. Mnie najbardziej jednak męczy to osłabienie pernamentne, ono gorsze nawe od wymiotów

Wisienko ja miałam tak wcześniej, wracałam z pracy i zasypiałam na siedząco, a później w nocy powtórka z rozrywki, bo wyspałam się przecież w dzień... i takie zamknięte koło panowało, mam nadzieję, że teraz już będzie dla Ciebie ten czas bardziej łaskawy :tak:
a w temacie zakupów, to jak ja idę sama na zakupy, to ile tego mogę kupić??? dwie siateczki, żeby ciężko nie było, bo później na 4 piętro trzeba się z tym wdrapać :dry: więc jak ja już coś kupię, to są za zwyczaj pierdoły i za dwa dni znów tuptam do sklepu, niby wszystko mam świeże, ale jak czasem na coś najdzie smak, to muszę ruszyć doopkę sama i się odechciewa :sorry2:

WISIEŃKA- ja chyba tez dzis zupkę zrobię bo nie mam weny na gary...
zrobie warzywną na mięsku...

nic mi sie dziś nie chce...nic-głowa mnie boli-u nas słonko ,ale wiatr i tak to cisnienie sie zmienia ,ze nic tylko spać...a tu juz Domi smiga po domu i nie ma jak...;/;/
a na która dziś Młodam miała to usg? pamietasz??

mama chyba na 15tą, nie odzywała się do mnie dzisiaj a ja mam ciążowa pamięć i zapomniałam. Ja zrobiłam jarzynkową i zrobię pulpety bo od smazonego mam zgagę

Wisieńka- ja dzis zrobię tylko zupę-pierdzielę:))

dobra zmykam do kuchni bo za godzine po Zuze idziemy a jeszcze nie zaczelam obiadu robić...

STARACZKI WYCHODZIĆ Z KRZAKÓW!!

jestem juz, obiadek w piekarniku niedlugo bede szamac
kochana dziekuje ci za kciukaski, brzuszek pobolewa ja juz dzisiaj drzemke zaliczylam godzinna bo inaczej sie nie da i nadal taka dziwna jestem ale od 3 dni mam sluz rozciagliwy i czasami przezroczysty wiec glupieje troszke, owulkowy negatywny, czekam na @ jak nie przylezie za tydzien testuje, zatestuj ze mna co ? ja bede wtedy 18 dni po owulce a ty 13 to moze juz cos bedzie ?

GUMISIA- JA TEZ MAM OD KILKU DNI ŚLUZIK ,ALE MÓJ JEST BARDZIEJ WODNISTY...nie rozciągliwy..
boli mnie głowa i spac sie chce ,ale to pewnie przez to cisnienie i przez to ,ze mąż tak sie rano gramoliła z łóżka ,ze od 6 już nie śpię ;/ focha Mu walne jak przyjdzie z pracy...
dlatego dostanie tylko zupę;/ :)
szkoda,ze owu negatywny...ale miałaś I kreskę czy II ale ta druga słabsza?????

WISIEŃKA- no to czekamy na info po wizycie Młodam-może w koncu dostanie potwierdzenie,ze to synek:))

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry