reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
hej kobietki-ja się powitam na chwilkę-ale wy macie produkcję;)
ja 3 dzień walczę z przeziębieniem syna i ręce mi opadają- a pediatra jeszcze mnie straszy żeby się do dziecka nie zbliżać bo złapie od niego-a kto do chol... ma się nim zajmować, przytulać i wycierać nosek-wróżki?!

a widzę że znów była produkcja o jedzonku-jak dla mnie wszystko mniam, mniam-ja się pochwalę pomidorową dzisiejszą-a na jutro robię barszczyk biały bo synek lubi;)- no ale dobra, teraz poszukuje kogoś kto ma za dużo lodów w zamrażarce i podzieli się ze mną i córcią?;)

reklama
jestem :))))))) wytargalam kompa na troszke:)
i co tam ?
paulinka ja mam do wyboru do koloru rozki w pudeleczku na patyku w czekoladzie i orzechach :) i tiramisu...

Jos pracuję nad listami, wiesz planuję pakowanie i logistycznie ogarniam przeprowadzkę...

Kocurrrku mniami jummy :-D oj dzień u mnie jak każdy ostatnio bardzo pracowicie, mróweczka by się mojego zapału nie powstydziła :tak: to nic, że pranie nie wstawione i generalnie wszystko się wala po moim boskim M1, ale jutro kres nadejdzie temu chaosowi Ordo ab chao :-D:-D:-D

Gumisia-zapodaj te z czekoladą i orzechami;)
Jos-no już prawie czwarta doba z gorączką, katarem zalewającym i kaszlem takim że aż mu krew z nosa dzisiaj ostro poszła;(, a jeszcze ja jakąś infekcję,od dołu załapałam;(
ale nic przeżyjemy-chociaż padam ze zmęczenia bo prawie nie śpimy w dzień i w nocy
oki na jednej fotce pochwalę się moim słodziakiem dzień przed chorobą, a na drugim ja i moja córcia-prawie już 6mies. razem;), dla wrażliwych proszę o zamknięcie oczu i przewinięcie dalej(propos-tak wyglądam po 2 nieprzespanych nockach;))

Zobacz załącznik 342988 Zobacz załącznik 342989

paulina : slodki synus i super brzusio !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
i nie gadaj ze nie spalas! jeja... to ty bys mnie musiala zobaczyc
ja mam naturalne podkowki od dziecka nawet jak wyspana, a ze mam bardzo lekki sen i zazwyczaj jestem niewyspana to nie chcesz uwierz mi widziec jak JA wygladam na codzien :)

no dobra Jos-podsypiałam bo mąż dzielnie czuwał-mnie tylko wybudzał i stawiał do pełnej gotowości pikanie termometru że mamy gorączkę i trzeba podać nurofen-ale zawsze wszystko słyszę i czuwam jak smyk się kręci-dla mnie to się nie liczy jako spanie;)

hmm a brzusio-mąż mówi że wciągałam-ale powiedz mi jakim cudem można wciągnąć ciążowy brzuszek?;)

reklama
Gumisia-za te lody to podsyłam specjalne fluidki dla ciebie ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

ale za to dziś wyglądam tragicznie-ledwo sama na siebie w lustrze patrze;)

oki ja mykam-zapowiada się kolejna kolorowa nocka-daniel znów ma gorączkę, ehh
buziaki i kolorowych życzę snów!

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry