reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
dziewczyny cos tu jest nie tak ze tak duzo osob odchodzi i sie przenosi na inne watki....
ja bylam na miescie, przez to zdradzieckie slonce zmarzlam:( a teraz ide sie polozyc na chwile bo ledwo widze co pisze, bede za godzinke :*

JESTEM:)
rozmawiałam 1,5 h z naszą Wisieńka-kiedyś dostaniemy raka przez te komóry:-D:-D
i teraz odebrałam dzieci-bawią sie u gory wiec wleciałam jeszcze na trochę:tak:

Wiolka po staremu, wielkie zniechęcenie mnie dopadło i jakoś tak niby się staramy ale nie staramy. Ja już siły nie mam, postanowiłam porozmawiać z moim ginem w kwietniu, co by tu zrobić, żeby się nie narobić a dzidzię zrobić :))

RURECZKO- zapytajjjjj i jak sie dowiesz to szybciutko daj znać:tak::tak:;-):-)bo my też już urobione i bardzo bym chciała być wiatropylna:-D:-D

SERGII- miliony &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& dla Ciebie !!niech sie uda!!!
dzieczyny myslalam ze lazurowa odpoczywa a ona nas opuscila i przeniosla sie do starczek na 2012.
WIOLA- też mi sie tam Jej nick rzucił w oczy:sorry2:

MARAN- piękne piękności:tak::-)fajnie,ze wleciałaś!!

GUMISIA- jak tam u Ciebie??;-)

pokladam sie ze smiechu ...Iwa stoi w przed oknem i wola psa ,,saba oc" ,,pesek oc"czyli ,,saba choc",,piesek choc". z dnia na dzien mnie zaskakuje... jeszcze kilka dni temu nie laczyla ze soba wyrazow.
kurde musze ziemnieki isc oskrobac ...

lazurowe to się nazywa ZDRADA !! :-D mama... wiola nie może JEJ to ujść na sucho .... :dry::-p nie w dramatycznej sytuacji w jakiej znalazł się ten wątek :-D:-D

he wiolu a ja już po obiedzie zrobionym i zjedzonym :-) i czekam na jos bo muszę się czymś pochwalić :-p

wiolu no teraz codziennie będziesz miała takie niespodzianki i ubaw :-):-)

Ostatnia edycja:
przyszlam dac buziaczka i spadam... jakos nie mam weny do pisania. ale czytam dzielnie.
Edyta fajnie ze wrocilas
maran dziewczynki sliczne
pok chyba kazdy tak ma ze czasem czuje sie nie potrzebny i nie kochany na forum... ja tak tez mam ostatnio...
a tak w ogole to kurde ja juz nie mam szans byc mama w 2011 roku:-(

2012 nie jest zly :)

Cześć Dziewczynki :-)

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam do spania przed dzisiejszą nocką... Wpadam na chwilkę tylko, żeby powiedzieć, że dzisiaj mam 7dpo, a wczoraj był spadek u mnie temperatury, dzisiaj odbiła spowrotem :tak: a nie miałam tego wcześniej.... Proszę o kciuki... Taką wielką mam nadzieję...

Zobacz załącznik 342901

wyglada ladnie :) ale sie nie napalaj, wedlug statystyk jest szans pol na pol, ze spadek cos znaczy, i ze nic nie znaczy. Ale mam nadzieje, ze znaczy i zaciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wiolka po staremu, wielkie zniechęcenie mnie dopadło i jakoś tak niby się staramy ale nie staramy. Ja już siły nie mam, postanowiłam porozmawiać z moim ginem w kwietniu, co by tu zrobić, żeby się nie narobić a dzidzię zrobić :))

witaj w klubie :)

wyglada ladnie :) ale sie nie napalaj, wedlug statystyk jest szans pol na pol, ze spadek cos znaczy, i ze nic nie znaczy. Ale mam nadzieje, ze znaczy i zaciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Najfajniejsze jest w tym wszystkim to, że ja nigdy nie miałam jeszcze tego spadku wcześniej... Ale nie będę się nakręcać, w razie czego proszę mnie na ziemię sprowadzić ;-)

Zmykam do spania :tak:

Miłego dnia, Słoneczka moje
:laugh2:

674.gif

KOCUREK- damy rade z naszym wątkiem :))))
jeszcze sie podniesie -tak jak my po @.....

WIOLA- pierś do przodu-możesz być dumna z córy :)))

POK- no 2012 nie jest zly-tez sie musze z nim "oswajać" bo jak teraz sie nie uda to już w nastepnym cyklu bedzie styczeń 2012...

SERGII- spij słodko :))

MARY-BETH- gdzie jesteś tyle czasu????????????

Cześć Dziewczynki :-)

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam do spania przed dzisiejszą nocką... Wpadam na chwilkę tylko, żeby powiedzieć, że dzisiaj mam 7dpo, a wczoraj był spadek u mnie temperatury, dzisiaj odbiła spowrotem :tak: a nie miałam tego wcześniej.... Proszę o kciuki... Taką wielką mam nadzieję...

Zobacz załącznik 342901

to mocno trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :))))))))))))))))

rurka jak gin ci zapoda jakis sposob na zrobienie bez narobienia to zapodaj nam na forum , napewno sie przyda.
serge&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dzieczyny myslalam ze lazurowa odpoczywa a ona nas opuscila i przeniosla sie do starczek na 2012.

oooo a ja sie zastanawialam gdzie sie Lazurowe podziala :(( no coz kazdy pisze tam gdzie chce ....

reklama
mamita wystawilam dumnie piers a Iwa cycy zawolala:-)
obiad gotowy za chwile Lukasz w domu powinien byc.
pok 2012 tez fajny....moze i lepiej ze tak od razu sie nam nie udalo bo teraz widze ze Lukaszowi ze taczyna zalezec na poczeciu...z poczatku wydawalo mi sie ze robi to tylko dla mnie a teraz sam porusza ten temat.
ale ja wierze ze te dwa bociany co kolo mnie zamieszkaly przyniosa nam upragniona dzidzie albo dwie:-)( w koncu sa dwa bociany):-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry