WIOLKA1509
Fanka BB :)
oj tam zaraz detektyw. tak mi sie zaobserwowalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wiolka po staremu, wielkie zniechęcenie mnie dopadło i jakoś tak niby się staramy ale nie staramy. Ja już siły nie mam, postanowiłam porozmawiać z moim ginem w kwietniu, co by tu zrobić, żeby się nie narobić a dzidzię zrobić )
WIOLA- też mi sie tam Jej nick rzucił w oczydzieczyny myslalam ze lazurowa odpoczywa a ona nas opuscila i przeniosla sie do starczek na 2012.
przyszlam dac buziaczka i spadam... jakos nie mam weny do pisania. ale czytam dzielnie.
Edyta fajnie ze wrocilas
maran dziewczynki sliczne
pok chyba kazdy tak ma ze czasem czuje sie nie potrzebny i nie kochany na forum... ja tak tez mam ostatnio...
a tak w ogole to kurde ja juz nie mam szans byc mama w 2011 roku:-(
Cześć Dziewczynki :-)
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam do spania przed dzisiejszą nocką... Wpadam na chwilkę tylko, żeby powiedzieć, że dzisiaj mam 7dpo, a wczoraj był spadek u mnie temperatury, dzisiaj odbiła spowrotem a nie miałam tego wcześniej.... Proszę o kciuki... Taką wielką mam nadzieję...
Zobacz załącznik 342901
Wiolka po staremu, wielkie zniechęcenie mnie dopadło i jakoś tak niby się staramy ale nie staramy. Ja już siły nie mam, postanowiłam porozmawiać z moim ginem w kwietniu, co by tu zrobić, żeby się nie narobić a dzidzię zrobić )
wyglada ladnie ale sie nie napalaj, wedlug statystyk jest szans pol na pol, ze spadek cos znaczy, i ze nic nie znaczy. Ale mam nadzieje, ze znaczy i zaciskam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cześć Dziewczynki :-)
Ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam do spania przed dzisiejszą nocką... Wpadam na chwilkę tylko, żeby powiedzieć, że dzisiaj mam 7dpo, a wczoraj był spadek u mnie temperatury, dzisiaj odbiła spowrotem a nie miałam tego wcześniej.... Proszę o kciuki... Taką wielką mam nadzieję...
Zobacz załącznik 342901
rurka jak gin ci zapoda jakis sposob na zrobienie bez narobienia to zapodaj nam na forum , napewno sie przyda.
serge&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dzieczyny myslalam ze lazurowa odpoczywa a ona nas opuscila i przeniosla sie do starczek na 2012.