reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
baby gdzie jesteście???
WIOLA- tak-ja też wierze w bociany :))) i wczoraj widzieliśmy 2 na gniezdzie wiec licze ,ze KOGOŚ mi podrzucą :)))

nooo to nie wypinaj za bardzo (.)(.) zeby Iwa nie chciałą mleczka :)

Ostatnia edycja:
reklama
lo przysnelo mi sie:) juz jestem
mamitka a niby dobrze, temka wraca do siebie i idzie w gore, wczoraj mialam dziwny sluz, i nadzieja jakas jest....

Ja siedzę w pracy, ale jakoś mi się spać chce...a jeszcze godzina...a potem do mamy idę do szpitala..

no!! jak sie nie krzyknie to nie wyjda:))

ZIZI- dużo zdrówka dla mamy!!!

MADE- ciesze sie ,ze u Ciebie nienajgorzej...
jak remont??

GUMISIA- no i pięknie :))))
ja mam dziś 16d.c. i drugi dzień mam tempke 37:)
owu miałam w 11d.c.
mam wodnisty śluzik i cignie mnie dól brzucha-tyle u mnie...
czekamy kochana :)))

mamitka - ja to się aż wzięłam wzdrygnęłam od tego Twojego krzyku :-D kawał mięcha :)))))))))))))))) A remoncik.....hmm....nic przyjemnego, ciągle trwa i końca nie widać, mam nadzieję, że zdążymy przed świętami, bo zaprosiłam już ludziów :-))))))))))))

Kocurek - a ja sobie nawet i dużą, a co :-p jak szaleć to w dużym....kubku :-D

Ostatnia edycja:
reklama
GUMISIA- no Twoja tempka co odbiła -też pieknie wygląda :))zobacze co jutro bedzie u mnie z tempką...aaa-no i nerwy mam-tak mnie nosi momentami ,ze szok!!!!!

MADE,KOCUREK- dosiada sie do Was ,ale z herbatą zieloną:)

WIOLA- dobrze,ze mężowi coraz bardziej zależy:))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry