reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
przyszlam dac buziaczka i spadam... jakos nie mam weny do pisania. ale czytam dzielnie.
Edyta fajnie ze wrocilas
maran dziewczynki sliczne
pok chyba kazdy tak ma ze czasem czuje sie nie potrzebny i nie kochany na forum... ja tak tez mam ostatnio...
a tak w ogole to kurde ja juz nie mam szans byc mama w 2011 roku:-(

reklama
Pok ja moze inna jestem , ale jak zaczelam sie starac jeszcze zanim do was dolaczylam to wlasnie lubilam czytac sobie fora kobietek juz zaciazonych lub mlodych mamus :) jakos mi to sil i nadziei duzo dawalo :) ale kazda z nas ma gorsze dni wiadomo no i kazda z nas jest inna ...

edytka : HEJ i dziekuje :) fajnie, ze wpadlas :)

made : rowniez dziex :))))

asionek : no to jedizemy do lasu, zaraz nam cos wypatrze na pustkowiu

tiiiiaaaa tylko nie do mojego , bo u mnie pelno pasudztw i wezy :szok:

ZIZI- dzięki :)

JOS,ASIONEK- ale w lesie są ...dzięcioły :)))
też nie pośpicie...

jeszcze dziecialy to male piwko :) sa gorsze gady u mnie :-D

ale się porobiło;-( szkoda ze sol nas zostawiła takie małe sierotki:zawstydzona/y:

Kto nam będzie teraz moderował?

sol życzę wszystkiego naj przytulaj od ciotek swoje małe kruszynki

moze Mama ?? ja jestem w kazdym razie za :))))

cześć babki :)
wiem, że nie wiele osób mnie tu kojarzy, ale mama, josephine, nagapalma i nie pamietam kto tam jeszcze... więc Wam pokaże moje dziewczynki z dziś :)
29ggxdt.jpg

2dqlfm1.jpg

i oczywiście ciepło o Was myśle i kibicuje Wam z całego serca :* :)

slicznosci !!!! pozazdroscic super rodzinki :))

Cześć Dziewczynki :-)

Ja tylko na chwilkę, bo zaraz zmykam do spania przed dzisiejszą nocką... Wpadam na chwilkę tylko, żeby powiedzieć, że dzisiaj mam 7dpo, a wczoraj był spadek u mnie temperatury, dzisiaj odbiła spowrotem :tak: a nie miałam tego wcześniej.... Proszę o kciuki... Taką wielką mam nadzieję...

cykl.jpg

made jesteś jeszcze czy specjalnie spadłas bo kocurek nadchodził?? :-p

edyta kopę lat.. ee postów znaczy się :-) dziękuję bardzo... strasznie się cieszę jakniewiemco z tego domku.... a tygodnie lecą :tak: Fajnie Cię wreszcie zobaczyć :-)

eeee co ja miałam i komu.... raaany jaka skleroza :no:

Aaaaa no przecież :-) maran ŚLI-CZNO-ŚCI !!!!! :-):-):-)

Wiolka po staremu, wielkie zniechęcenie mnie dopadło i jakoś tak niby się staramy ale nie staramy. Ja już siły nie mam, postanowiłam porozmawiać z moim ginem w kwietniu, co by tu zrobić, żeby się nie narobić a dzidzię zrobić :))

rurka jak gin ci zapoda jakis sposob na zrobienie bez narobienia to zapodaj nam na forum , napewno sie przyda.
serge&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
dzieczyny myslalam ze lazurowa odpoczywa a ona nas opuscila i przeniosla sie do starczek na 2012.

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry