reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
cześć babki :)
wiem, że nie wiele osób mnie tu kojarzy, ale mama, josephine, nagapalma i nie pamietam kto tam jeszcze... więc Wam pokaże moje dziewczynki z dziś :)
29ggxdt.jpg

2dqlfm1.jpg

i oczywiście ciepło o Was myśle i kibicuje Wam z całego serca :* :)

Aaaaa........i w lesie są też mrówki :-p

mamitka - noga ciut lepiej, muszę się porządnie nachodzić żeby poczuć, że coś z nią było nie teges ;)))) a te omdlenia to moja zmora, sama z domu się ruszyć nie mogę, bo już po paru metrach tracę słuch, a to jeden z objawów, że za chwilę urwie mi się film, więc sama widzisz...jak nie urok to sraczka :zawstydzona/y:
A dottore nic nie zobaczył, bo nie robił USG, zresztą ja go też nie naciskam, co za dużo to wiadomo :-)

Ewula - :-D hej

Maran ja kojarze :-p

Ale masz sliczne coreczki,az sie rozmarzylam ja tez chce takie...:tak:

Ja narazie zmykam bo dzieci przyjda a ziemniaki nie obrane,papatki

Maran - witaj :)))) ja też pamiętam jak Majka się zaparła i wyjść nie chciała ;)) obejrzałam cały album dziewczynek - cudne masz te królewny - nic, tylko całować :-)

Hej

JOS GRATULUJE FASOLECZKI :-)

MAMA widze ze dzialania byly,mam nadzieje ze owocne:tak:

BALBINKA my sie chyba jeszcze nie znamy a wiec witaj...

KOCURKU fajnie ze domek sie wam buduje,to juz 14 tydzien :szok:

MLODA juz niedlugo powitasz Rafalka...:-)

SOL szkoda ze calkowicie zrezygnowalas z forum,przeciez moglas tylko rzadziej wchodzic, :-p ale szanuje Twoja decyzje.

ZIZI,PSZCZOLKO,MADE,SERG,ASIONEK,POK, WISIENKA,MLODAM, WIOLA Witajcie jak kogos ominelam to przepraszam, Wrocilam :-p

U nas starania zaczniemy od nowego cyklu,na dniach powinnam dostac @ bo przyznam szczerze w tym cyklu nie bylo dzialan a byl odpoczynek :tak: wiec czekam na comiesieczna wizyte kolezanki,oby szybko przyszla i rownie szybko poszla :-D

Edyta kochana gdzie ty bylaś jak Cie nie było ??? ;-);-) Superr ze juz jesteś ;**

reklama
PSZCZÓŁKA- ja dzwoniłam do prywatnych klinik leczenia niepłodności i do szpitala...
robiliśmy w Inwi Medzie-czekał Tom 2 tyg na termin i 100zl i na drugi dzień masz wyniki :)
możesz podzwonić też po klinikach andrologicznych -to lekarz od mężczyzn
taki jak nasz ginek :)

chodzi o spermogram? M. mial robiony pelen rozbudowany - czeka sie tydzien. Najpierw myslalam, ze tylko tu taka opieszalosc ale jak sie doczytalam to na pelny rozbudowany w PL tez sie czeka 5-7 dni. Nie mam pojecia ile takowy kosztuje, bo tu leci z ubezpieczenia.

tez nie wiem o co chodzi :(((
ale przykro troche , ze czasami czuje sie tutaj jak intruz ze wzgledu na ciaze .. niby nikt wprost nie mowi , ale czasami gdzies sie pojawia to miedzy wierszami
ja moge nie pisac tutaj jak przeszkadzam , szkoda by mi bylo , bo lubie was bardzo i mam kontakt np. z Jos emigrantka :) a tak sie rozejdziemy kazda na swoj miesiac i lipa :(

ej mi nie o to chodzilo, ze ciezarowki przeszkadzaja! bron boze! choc teraz widze, ze tak moglo zabrzmiec. Same wiecie jak to jest jak sie chce zajsc, nie wychodzi a w okol wszytskie w ciazy - czasem sie smutno robi. Nie intruzujecie i kocham Was jakbym znala od lat!
Chodzi raczej o to, ze mi blizsze sa tematy przedciazowe niz ciazowe i wychowawcze i czasem nic tu po mnie :) Zadne pretensje tylko spostrzeżenie :)

cześć babki :)
wiem, że nie wiele osób mnie tu kojarzy, ale mama, josephine, nagapalma i nie pamietam kto tam jeszcze... więc Wam pokaże moje dziewczynki z dziś :)
29ggxdt.jpg

2dqlfm1.jpg

i oczywiście ciepło o Was myśle i kibicuje Wam z całego serca :* :)

pieeeeeeeeekne!

ja dom wysprzatalam, lece zmienic oponki na letnie a potem.... JUST - czekaj na mejla :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry