reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
MADE- no kurka siwa nie wiem co jest-nie bylo mnie przez weekend a tu słysze,ze Sol zamknela konto ,Palemka poszła gdzieś..Pok odpoczywa....
nie wiem czy ktos komuś cos powiedzial...ale nie mam szans nadrobić 2 dni..:(

Made ja bardzo prosze o wizualizację dzis mam 16d.c. i drugi dzień temp.37 :) wiec napawa mnie to optywmizem choć jeszcze o niczym nie świadczy...;/

ASIONEK- &&&&&&&&&&&&&&&& za wizyt-e ,bedzie si kochana-na pewno!!!

reklama
mama : chcialabym BARDZO odespac ale niestety nie jets mi dane... w budynku wymieniaja okna, nie bede szczegolowo opisywac halasu pily czy tego czym to cholerstwo tna...jakkolwiek sie to zwie
malemu to nie przeszkadza, ja o zasnieciu moge zapomniec!
wykoncze sie mowie wam
czas to wszystko rzucic i wyemigrowac do lasu, glebokie ciemnego lasu
takiego gdzie pierwsze miasteczko jest 20min samochodzem dalej :)

Nie wiem o co tu chodzi, ale wątek na którym i ja się udzielam brzmi: Rodzące i staraczki w 2001.
Do tej pory nie było problemu, co jest ?????????

tez nie wiem o co chodzi :(((
ale przykro troche , ze czasami czuje sie tutaj jak intruz ze wzgledu na ciaze .. niby nikt wprost nie mowi , ale czasami gdzies sie pojawia to miedzy wierszami
ja moge nie pisac tutaj jak przeszkadzam , szkoda by mi bylo , bo lubie was bardzo i mam kontakt np. z Jos emigrantka :) a tak sie rozejdziemy kazda na swoj miesiac i lipa :(

JOS- no wierzyć sie nie chce!!! szlag by to-wiem jaki jest hałas przy wymianie okien pamiętam go jak mieszkalismy w blokuu :( masakra-współczuję!!
no to faktycznie nie pośpisz..jejku..

ASIONEK- żadna ciężarówka niech nigdzie nie odchodzi-zżyte tu jesteśmy ,wspieramy sie i rzeba o to dbać a nie szukać dziury w całym...
jedne łatwiej zachodzą w ciążę inne muszą przejść wyboista drogę-ale nasze wsparcie jest nieocenione wiec niech wszystkie tu zostają i nigdzie sie nie rozchodzą ...!!!!!
nie pozwalam!!!!!!!!!!!!!!
:)))))))))))))));)))))))))))))))));)))))))))))))):))))))))))))

no!!

Ostatnia edycja:
mamitka - a ja to się bardzo cieszę, że mnie nie było, bo nienawidzę "uczestniczyć" w przepychankach, a tym bardziej jeśli odbywają się między osobami, które lubię i dla których tu przychodzę. Normalnie nie wierzę, że to się dzieje.
A wizualizacje kochana oczywiście, że będą, dla Ciebie wszystko :*
podpisała: - rodząca w 2011 :))))))))))))

Asionek - ja to SE chyba strzelę focha ;)))) a co!

Ostatnia edycja:
ja czytam wszystko i nie widzialam przepychanek tutaj :no: jezeli takie byly to na PW raczej z tego co wywnioskowalam po postach ...
no nic moze sie wszystko wyjasni i dziewczyny wroca jednak :)

Jos hehe jade z toba do lasu :)

Hej

JOS GRATULUJE FASOLECZKI :-)

MAMA widze ze dzialania byly,mam nadzieje ze owocne:tak:

BALBINKA my sie chyba jeszcze nie znamy a wiec witaj...

KOCURKU fajnie ze domek sie wam buduje,to juz 14 tydzien :szok:

MLODA juz niedlugo powitasz Rafalka...:-)

SOL szkoda ze calkowicie zrezygnowalas z forum,przeciez moglas tylko rzadziej wchodzic, :-p ale szanuje Twoja decyzje.

ZIZI,PSZCZOLKO,MADE,SERG,ASIONEK,POK, WISIENKA,MLODAM, WIOLA Witajcie jak kogos ominelam to przepraszam, Wrocilam :-p

U nas starania zaczniemy od nowego cyklu,na dniach powinnam dostac @ bo przyznam szczerze w tym cyklu nie bylo dzialan a byl odpoczynek :tak: wiec czekam na comiesieczna wizyte kolezanki,oby szybko przyszla i rownie szybko poszla :-D

Ostatnia edycja:
MADE- dziękuje :)) liczę ,ze to pomorze:)

A NA TWOIM USG NIC TAM DZIDZIA NIE POKAZAŁA CZY GIN NIE SZUKAŁ BO ZA WCZEŚNIE??

EDYTA-Witaj staraczko !!!!!!!!!
fajnie,ze wróciłaś!!:))))))

cudnie :)

dzieki-mam nadzieje,ze owoc już kiełkuje we mnie:)
czyli odpoczywałaś tak jak ja w tamtym cyklu:tak:

Ostatnia edycja:
Mama tak wiec zostaje :)

Made foch dobra rzecz :-D

Edyta witaj :) niech @ idzie szybko i za nowy cykl &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

i dla wszystkich staraczek masa pozytywnych ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

reklama
MAMCIA oj tak przydal sie taki odpoczynek a teraz sa nowe sily do dzialania :-)

ASIONKU mam nadzeje ze doleca :-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry