reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem :)
szamam obiadek, mlodziez spi
zaraz jeszcze 2 jogurty i zasluzona kawa wiedenska
a na 15 ide z P. do lekarza bo mu oko spuchlo. nie wiem czy go przewialo bo faktycznie akurat te prawe ma wrazliwe na wiatr, czy jakie suczulenie, bakteria
wiec wole isc sprawdzic, a co tam! choc masc jakas dostane zeby zeszlo

mlodam : kciuki za wizyte :) widzialam foto na wystaranych sliczny brzusio :)

wisienka : fotki ciuszkow sliczne !!!! tez takie chce!!!!! :)

asionek : moj tez sie w nocy rzuca :) 11 maja idzie na cala noc do szpitala angrywac sen, beda szukac dlaczego ma taki nerwowy sen
bo zdarza mu sie tez trzesienie noga. sa osoby ktre to maja tak po prostu jakos to sie nazywa... nerowwosc nog czy cos...
ale tata F. tez to mial a od 4 lat ma parkinsona, mimo ze wcale nie jest stary (59) wiec lepiej sprawdzic co w trawie piszczy...

kurde jak przyszlam z deserem i kaw ana relaks to wszystkie przepadly ... cisza...

to rzucanie sie to jest spastycznosc miesni. Moze byc objawem miliona chorob a moze byc niczym. Stwardnienie rozsiane ma taki objaw. Nie to, ze srtasze czy cokolwiek ale pojawil sie temat to mowie, co wiem :)

reklama
Melduję, że jeszcze żyję, ale ledwo ledwo :-( Już dawno tak mnie nie bolało przy @ :-( Do tego leje deszcz, zimno i tydzień rozpoczął się :no:
Dobrze, że psiaki są przy mnie i ciepłymi głowami otulają mnie :tak: Powiem Wam, że jak się źle czuję, to one od razu tu wyczuwają. Przestają się bawić ze sobą i wszystkie meldują się przy mnie i mają takie miny jakby cierpienie moje chciały wziąć na siebie :sorry2:

i tak dla przypomnienia... chyba największą weteranką jeśli chodzi o starania jestem ja :baffled: od 5 lat działamy, nigdy w ciąży nie byłam, ale postanowiłam że będę ;-)

Zmykam się położyć, zjem ciacho, popiję gorące kakao i może wrócę do normalności

Zizi- NO tak-tego kwiatka nie mam :)) ładne ma te małe białe kwiatki:)
trzeba pomysleć :)a Tobie współczuję:(

no fakt-szkoda,ze wczesniej nie mozna wiedziać ,ze sie zaszło...
bedziemy wiedziały w tym samym czasie:)

BALBINKA- tak,tak-jeszcze Ty-nooo to całkiem sporo nas jest:))
damy rade baby-tylko sie nie poddawać :)

Balbinka- GOFRA PODAJĘ do kakao:)

Mama a jak zrobić to badanie, potrzebujemy skierowania? Bo lekarz powiedział, że najpierw ja hsg, mam przyjść z wynikiem i zobaczymy co dalej.

ZIZI- trzeba bedzie kupić :)))
on dość szybko rośnie bo 60 cm na rok i nielubią przestawianie-jak bedziesz go czesto przestawiać to pozrzuca pączki.lubią jak sie je często zrasza :)) takie małe info :)

JOS- Poldus śpi a Ty nie chcesz sie przespać po takiej nocy??
odpoczywaj kochana kiedy możesz-ja wcinam rzodkiewki :))

Nie wiem o co tu chodzi, ale wątek na którym i ja się udzielam brzmi: Rodzące i staraczki w 2001.
Do tej pory nie było problemu, co jest ?????????

Mama witaj :) a no dobrze i zle , bo sie stresuje , ale juz jutro ide na gina to sie dowiem wszystkiego :)

Balbinka kochane masz te psiaki :))
i mocne &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& !! w koncu sie uda , musi :))

jestem :)
szamam obiadek, mlodziez spi
zaraz jeszcze 2 jogurty i zasluzona kawa wiedenska
a na 15 ide z P. do lekarza bo mu oko spuchlo. nie wiem czy go przewialo bo faktycznie akurat te prawe ma wrazliwe na wiatr, czy jakie suczulenie, bakteria
wiec wole isc sprawdzic, a co tam! choc masc jakas dostane zeby zeszlo

mlodam : kciuki za wizyte :) widzialam foto na wystaranych sliczny brzusio :)

wisienka : fotki ciuszkow sliczne !!!! tez takie chce!!!!! :)

asionek : moj tez sie w nocy rzuca :) 11 maja idzie na cala noc do szpitala angrywac sen, beda szukac dlaczego ma taki nerwowy sen
bo zdarza mu sie tez trzesienie noga. sa osoby ktre to maja tak po prostu jakos to sie nazywa... nerowwosc nog czy cos...
ale tata F. tez to mial a od 4 lat ma parkinsona, mimo ze wcale nie jest stary (59) wiec lepiej sprawdzic co w trawie piszczy...

kurde jak przyszlam z deserem i kaw ana relaks to wszystkie przepadly ... cisza...

moze zawialo go tylko ..
a moj to sie wierci poprostu jakby mial owsiki :wściekła/y: on nie rozumie , ze ja przez to sie wybudzam i nie spie juz pozniej ...
moja siorka tak macha noga , ale ona to ma na tle nerwowym ... tak sie nauczyla kidys , a teraz to juz przestac nie tak lato , bo to jak tik taki jest

reklama
PSZCZÓŁKA- ja dzwoniłam do prywatnych klinik leczenia niepłodności i do szpitala...
robiliśmy w Inwi Medzie-czekał Tom 2 tyg na termin i 100zl i na drugi dzień masz wyniki :)
możesz podzwonić też po klinikach andrologicznych -to lekarz od mężczyzn
taki jak nasz ginek :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry