mademoiselle
Fanka BB :)
Dzień dobry ))
Przepraszam....czy tu biją ? ;-)
Przepraszam....czy tu biją ? ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
pok - nie biegały w samopas Ale zamiast bawić się z Karolą czy ćwiczyć z Emi ja siedziałam przy kompie :-( A Karola lubi wyklejać ze mną obrazki z bibułki, wycinanki robić, szyć, gotować - przez kompa nie miałam dla niej czasu i bawiła się sama - odsunięta bo jak nie siedziałam przy kompie to zajmowałam się Emilką. Tak nie może być. Piszę póki mam konto i póki dziewczynki śpią. Ja już swoje tu odsłużyłam, nie mam celu zasiadać na staraczkach bo mam dwie córy - trzeciego nie będzie. Tu raczej więcej niż wiem się nie dowiem na tematy mnie interesujące. Pora ustąpić innym użytkowniczkom miejsca
Jutro już pewnie nie wejdę tu - więc... powodzenia wszystkim
Dzień doberek ;-)
Juz na nogach
ale zaraz ide się położyć... :-)
Dziewczyny na pewno czytałyście moje wczorajsze posty dotyczące mojego K... :-(
Jak myślicie dobrze zrobiłam? Bo jesteśmy razem... Kocham go no ! i wkoncu jest ojcem Rafałka :-(. Powiedziała ze sie zmieni , ze bedzie robił wszystko aby było dobrze ;-)
No ale po części nie wybaczyłam mu tej akcji...
Dobra juz nie smęce od samego rana
No a dzisiaj wizyta :-) na 15.45 juz nie moge się doczekać :-):-)
asionek : o zbeys wiedziala jak cie rozumiem! dzis trzasniecie drzwiami wybudzilo mnie ok; 1h30 i nie spalam do ok. 5h
o 6 powortoka z filmu./... pospalam gdzies od 7 do 8
niezla nocka, bede dzis chodzic na rzesach
zwariuje prze ztych nowych sasiadow
ide sie szykowac i zaraz budzic poldka i szykowac go do zlobka
Wita się ruda z kawą) Ależ mam kolora))))))
Młodamamusia ja Ci kochana dobrze życzę i słuchaj swojego serduszka i rozumu,rób jak Ci one podpowiadają))
Potrzymaj drania trochę na dystans Zobaczysz jak mu się światopogląd zmieni,ironia+ dystans+ zimna małpa skutkują))
Zapomniałam,że ASIONEK nas tu moderuje))
A tak przy temacie:jak się zostaje moderatorem?
cześć!
a co jest z odchodzeniem? dwa dni mnie nie było i jakaś masakra tu się dzieje :-(
mój mężuś wrócił w nocy z pt/sob i dziś w nocy o 1 pojechał spowrotem do pracy. tylko że teraz na 2 tygodnie a nie na trzy dni... jak ja to przeżyje... :-( będzie pewno kiepsko i będę wam marudzić...
jutro jadę do Wro, mam to usg ;-)
Smacznego od samego rana hahahahahaha
Witajcie dziewczyny. U mnie samopoczucie chyba związane z pogodą bo wczoraj dobrze się czuję a dziś znów mnie mdli jak chocho i znow haftam. Zeszłam bułki do piekarni i nie miałam siły już wejść po schodach do domku. Taki zawrót, ze myślałam, ze zemdleję. Czarno przed oczami i kołowroty. pewnie znów za niskie ciśnienie.Jakby nie sąsiadka to bym pewnie do tamtej pory tam siedziała
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla staraczek
dzien dobry jakies nowinki ??
mamita jestes? wiesz co sie u mnie dziwnego dzialo wczoraj wieczorem mialam rozciagliwy przezroczysty sluz wieczorem, i pierwszy raz poczulam szyjke macicy inaczej niz zawsze, byla na wyciagnie palca spokojnie twarda i z takim guziczkiem wiec zamknieta, dzis 28 dc tempka skoczyla o 1,5 stropnia w gore wiec moze jeszcze malpa nie przylezie, wieczorem z rozcienczonego robilam owulacyjny bo zglupialam przez ten sluz i wyszedl negatywny, powtorze w srode rano, sama nie wiem co o tym wszystkim myslec...
wisienka no Ty i mama i mlodamjesteście pierwsze w kolejce - sezon otwieram po porodzie w październiku ))))))))))))))) Może jeszcze deszcz pozwoli jakiegoś grilla zorganizować )))))))))))))))))))))))))) Domek stanie w pełni w lipcu, a do końca września chcemy go zrobić....
gumiś z rozcieńczoneeeego????? witaj :-)