reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Heh...młodam, to zostanę i się kawy w spokoju napiję :)))) Jak się miewasz mamusiu? Kiedy masz te USG?
Ja byłam w piątek u dottore, zważył, zmierzył, okrzyczał, że majtki za ciasne :))))) ale ogólnie wizyta miła i przyjemna.

A co u Was dziewczynki? Tyle zapisałyście stron, że się najnormalniej w świecie poddałam ;)

ja kawusię kończę więc smacznego i Tobie :-)
czuję się dobrze, czasem coś doskwiera, jakaś zgaga, coś zaboli itp. ale nie narzekam. USG mam jutro więc proszę trzymać kciuki. Może też dowiem się kto tam sobie u mnie mieszka, tak na 100% :-) a jak Twoja dzidzia?

młodam - o której masz to USG ? Kciuki oczywiście będę zaciskać, żeby wszystko w porządku było, i maleństwo ujawniło międzynóżki :-p Moja dzidzia na razie grzeczna, tylko hormony mi spokoju nie dają...mam nadzieję, że nie będę musiała tak cierpieć jak nasza Wisienka i wkrótce wszelkie dolegliwości ustąpią :)))

A gdzie dziewczęta wywiało ????

made na 15:00 i niestety idę bez mojego męża :-( ale cóż. życie nie zawsze takie jak chcemy.
no a hornonki to wiecznie szaleja, u mnie humorem sie objawiają... :dry: a ja się przemieszczam po domku ;-) i powoli będę się zbierać bo do koleżanki się wybieram a potem do ogólnego, bo kaszel cały czas mam.

Hej Mama ja też teraz kawusie popijam. Powiem Ci, że poczytałam troche o tym hsg i kurcze, boję się, bo może też posklejać jajowody :-( Cholerka, ale dlaczego najpierw nie kazał mi gin zrobic badań hormonów???

Witaj Made :-) Witaj Mlodam :-)

Widzę, że pare dziewczyn uciekło z forum. ja też czasem się tu dziwnie czuję, niewiele nas staraczek :-(

Hej Laski:-)
Staraczką jestem i ja:tak:
U nas dzisiaj słonko, ale jest chłodno. A wczoraj kwiatek mi "plunął" w oko. Wczoraj mnie piekło a dziś mam zapuchnięte. Wyczytałam że może drażnić śluzówki, więc mam podrażnione:wściekła/y:

reklama
witam sie i ja :)
u nas fajna pogoda , ja jak zwykle niewyspana :/
a tak ogolnie to dobrze :))

pok - nie biegały w samopas :-D Ale zamiast bawić się z Karolą czy ćwiczyć z Emi ja siedziałam przy kompie :-( A Karola lubi wyklejać ze mną obrazki z bibułki, wycinanki robić, szyć, gotować - przez kompa nie miałam dla niej czasu i bawiła się sama - odsunięta bo jak nie siedziałam przy kompie to zajmowałam się Emilką. Tak nie może być. Piszę póki mam konto i póki dziewczynki śpią. Ja już swoje tu odsłużyłam, nie mam celu zasiadać na staraczkach bo mam dwie córy - trzeciego nie będzie. Tu raczej więcej niż wiem się nie dowiem na tematy mnie interesujące. Pora ustąpić innym użytkowniczkom miejsca :-D

Jutro już pewnie nie wejdę tu - więc... powodzenia wszystkim :-D

troche rozumiem decyzje ... powodzenia i trzymaj sie Sol !! :))

Dzień doberek ;-)

Juz na nogach :-D

ale zaraz ide się położyć... :-)

Dziewczyny na pewno czytałyście moje wczorajsze posty dotyczące mojego K... :-(
Jak myślicie dobrze zrobiłam? Bo jesteśmy razem... Kocham go no ! i wkoncu jest ojcem Rafałka :-(. Powiedziała ze sie zmieni , ze bedzie robił wszystko aby było dobrze ;-)
No ale po części nie wybaczyłam mu tej akcji...

Dobra juz nie smęce od samego rana :-D

No a dzisiaj wizyta :-D :-) na 15.45 :-D juz nie moge się doczekać :-):-)

po pierwsze powodzenia na wizycie !! :)
a co do K to ... no coz decyzja musi nalezec do ciebie !! ja nie wiem czy bym wybaczyla i dala szanse ?? pisalas , ze wczesniej juz wybaczylas i jakos wsumie chyba twoj K sie zaczyna zapominac znowu :/ a to niedobrze , bo moze ( nie musi rzecz jasna :) ) swiadczyc o tym , ze on ma juz taki sposob bycia i charakter ktorego ty nie zmienisz niestety nigdy ... moze twarde warunki pomoga , a jak nie to daj sobie z nim spokoj , bo bedziesz sie meczyc pozniej :((

asionek : o zbeys wiedziala jak cie rozumiem! dzis trzasniecie drzwiami wybudzilo mnie ok; 1h30 i nie spalam do ok. 5h
o 6 powortoka z filmu./... pospalam gdzies od 7 do 8
niezla nocka, bede dzis chodzic na rzesach
zwariuje prze ztych nowych sasiadow
ide sie szykowac i zaraz budzic poldka i szykowac go do zlobka :)

ja mieszkam w samym centrum , ale cisze mam jak na wsi ;)) natomiast moj S mnie drazni jak chrapie i sie rzuca po lozku
mnie to wybudza i juz zasnac nie moge :((( a pozniej to jeszcze wycieczki do wc sie zaczynaja i tak nocka zlatuje , a rano ledwo na oczy patrze
oby to przeszlo , bo sie wykoncze :) a gdzie sila dla maluszka pozniej ??

Wita się ruda z kawą:)) Ależ mam kolora:)))))))
Młodamamusia ja Ci kochana dobrze życzę i słuchaj swojego serduszka i rozumu,rób jak Ci one podpowiadają:)))
Potrzymaj drania trochę na dystans:) Zobaczysz jak mu się światopogląd zmieni,ironia+ dystans+ zimna małpa skutkują:)))

Zapomniałam,że ASIONEK nas tu moderuje:)))
A tak przy temacie:jak się zostaje moderatorem?

ja nie jestem modem tutaj na forum tylko na pazdziernikowkach :) takie male sprostowanie zeby nie bylo :)
pokaz kolorek ?? uwielbiam rudy !! przez dlugie lata mialam i teraz znowu jakos mnie ciagnie
widzialas wczoraj Xfactor ?? ta laska z dlugimi rudymi wlosami byla super , wlasnie takie mi sie marza :))

cześć!

a co jest z odchodzeniem? dwa dni mnie nie było i jakaś masakra tu się dzieje :-(
mój mężuś wrócił w nocy z pt/sob i dziś w nocy o 1 pojechał spowrotem do pracy. tylko że teraz na 2 tygodnie a nie na trzy dni... jak ja to przeżyje... :-( będzie pewno kiepsko i będę wam marudzić...
jutro jadę do Wro, mam to usg ;-)

powodzenia jutro na wizycie !! :)
szkoda , ze maz na tyle pojechal , ale dacie rade :))i marudz jak pomaga :)

Smacznego od samego rana :D hahahahahaha

sliczna kobieta z ciebie i taka pozytywna energia bije !! super :))

Witajcie dziewczyny. U mnie samopoczucie chyba związane z pogodą bo wczoraj dobrze się czuję a dziś znów mnie mdli jak chocho i znow haftam. Zeszłam bułki do piekarni i nie miałam siły już wejść po schodach do domku. Taki zawrót, ze myślałam, ze zemdleję. Czarno przed oczami i kołowroty. pewnie znów za niskie ciśnienie.Jakby nie sąsiadka to bym pewnie do tamtej pory tam siedziała:zawstydzona/y:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~dla staraczek

oj ty to sie biedna nameczysz :(( wspolczuje i zycze szybkiego powrotu do formy :)) oby mdlosci poszly precz !!

dzien dobry:) jakies nowinki ??
mamita jestes? wiesz co sie u mnie dziwnego dzialo wczoraj wieczorem mialam rozciagliwy przezroczysty sluz wieczorem, i pierwszy raz poczulam szyjke macicy inaczej niz zawsze, byla na wyciagnie palca spokojnie twarda i z takim guziczkiem wiec zamknieta, dzis 28 dc tempka skoczyla o 1,5 stropnia w gore wiec moze jeszcze malpa nie przylezie, wieczorem z rozcienczonego robilam owulacyjny bo zglupialam przez ten sluz i wyszedl negatywny, powtorze w srode rano, sama nie wiem co o tym wszystkim myslec...

ja mocno trzymam za ciebie &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)
^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^:)))

wisienka no Ty i mama i mlodamjesteście pierwsze w kolejce - sezon otwieram po porodzie w październiku :)))))))))))))))) Może jeszcze deszcz pozwoli jakiegoś grilla zorganizować :))))))))))))))))))))))))))) Domek stanie w pełni w lipcu, a do końca września chcemy go zrobić....

gumiś z rozcieńczoneeeego????? witaj :-)

gratuluje domku :) tereny super tylko pozazdroscic :)) i szybko wam wybuduja ten domek !! juz w lipcu ?? kurka chyba nie tego roku ?? ;))

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry