reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Dzień doberek ;-)

Juz na nogach :-D

ale zaraz ide się położyć... :-)

Dziewczyny na pewno czytałyście moje wczorajsze posty dotyczące mojego K... :-(
Jak myślicie dobrze zrobiłam? Bo jesteśmy razem... Kocham go no ! i wkoncu jest ojcem Rafałka :-(. Powiedziała ze sie zmieni , ze bedzie robił wszystko aby było dobrze ;-)
No ale po części nie wybaczyłam mu tej akcji...

Dobra juz nie smęce od samego rana :-D

No a dzisiaj wizyta :-D :-) na 15.45 :-D juz nie moge się doczekać :-):-)

reklama
jestem i ja po intensywnym weekendzie :)))

wczoraj bylismy u znajomych-dzieci miały przejażdżki skuterem,łowiły ryby i miały inne atrakcje" których nie maja na co dzień :))baliśmy sie z Tomem ,ze z nadmiaru wrażeń nie zasną,ale padli aż miło...

teraz już są w przedszkolu a ja wcinam pyszne buły z masełkiem i miodem-tak mnie na słodkie wzieło :))

SOL- Rozumiem decyzję...mnie najwięcej jest rano kiedy Domi w przedszkolu a potem to z doskoku jestem a w week.to praktycznie wcale-RODZINA JEST NA PIERWSZYM MIEJSCU!!
Powodzenia z interesem!!!

POK- skoro Ty też odpoczywasz to również życze pozałatwiania swoich spraw i powodzenia !!

kurka tyle wiem bo nie ma szans na nadrobienie-weekend był cudownie rodzinny :))

WIOLA- cześć kochana,jak tam u Ciebie na froncie??

MŁODA- ja nie wiem co Twój K.nawywijał,ale pamietaj-decyzja co zrobić musi być TWOJA!!!
powodzenia !!
no i &&&&&&&&&&& za wizytę:tak:

Ostatnia edycja:
hejka
ja w locie :)

wiolka : jak cycowa sprawa ? :)

pok : a no durni... niektorzy robia sobie wersje anthony tez :) lub antony wlasnie a antony to kojarzy mi sie z miastem w 92 departam. w ktorym urodzil sie poldus ;)

asionek : o zbeys wiedziala jak cie rozumiem! dzis trzasniecie drzwiami wybudzilo mnie ok; 1h30 i nie spalam do ok. 5h
o 6 powortoka z filmu./... pospalam gdzies od 7 do 8
niezla nocka, bede dzis chodzic na rzesach
zwariuje prze ztych nowych sasiadow
ide sie szykowac i zaraz budzic poldka i szykowac go do zlobka :)

Witam się z rana...
W weekend tyle napisałyście, że nie nadgonię Was :no: Widzę tylko, że Sol odeszła z BB :szok: z drugiej strony ją rozumiem - dzieci, największy Skarb :tak:
A ja miałam rację ;-) wczoraj zaczęłam już plamić, a dzisiaj na dobre @ przyszła... Myślałam, że łagodniej mnie potraktuje w tym miesiącu, ale już jestem po 2 ketonalach :-(
Ale co tam... we wtorek na AMH i FSH i jeszcze raz na HBs :wściekła/y: Nie zauważyłam, że babka zrobiła mi badanie HBs przeciwciała, a miałam mieć zrobiony HBs antygen... wrrrr

U babci na urodzinach było bardzo sympatycznie :-D do domu wróciliśmy po 22. Wczoraj miałam wykłady "rozród psów" i łykałam nowe wiadomości jak pelikan :-)

Dzisiaj będę Was podczytywać i po cichu umierać przez @

No dzisiaj ostatnia wizyta miesięczna a kolejna wizyta mnie czeka juz za dwa tygodnie :-D :-)
Mamita dzięki ;-)

Ostatnia edycja:
Dzień dobry :)

sol żegnaj zatem i powodzenia :tak:

wiola jak żyjesz po weekendzie?? jak tam siostry małe???

mlodamamusia ja czytałam i powtórzę to co wczoraj pisałam - uważam, że Twój mężczyzna musi wziać odpowiedzialność za Ciebie i dziecko, nie ma zmiłuj się... a poza tym - to już nie jest czas na zabawy w klubie chyba... trochę alkoholu i każdy facet może zgłupieć a TY przeżywasz grrrr

Kocurek wiem wiem ja mu wszystko wczoraj wygarnełam wszystko od A - Z... Wcale mi go żal nie było ...
Ale wybaczyć mu tego nie wybaczyłam ...
Zobaczymy co bedzie dalej ....

A ty jak tam kochana ?
;-)

MŁODA- :*

balbinka- oj kurka z tą @!! leż kochana,może sie zdrzemniesz..

JOS-przyjemności w żłobku i )(&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$#@#$%^&*()(*&^%$# co za sąsiedzi!!!!!
współczuje niewyspania..ja dziś nawet dobrze-tyle ,ze obudziłam sie jak Tomi do pracy wychodził i już od 6 nie śpie,ale całą noc przespałam-huraa!!

A u nas dziś pada od ncy i tyle zostało z wczorajszej pogody....

mlodamamusia ja troszkę zmęczona, wczoraj wiele godzin w pracy spędziłam - sprzątałam salę, uzupełniałam dzienniki - większość zrobione, reszta za tydzień :)

hej balbinka :-)

hej mama :-)

hej jos :-)

nie zauważyłam Was wcześniej

reklama
Mama chcesz troszke słoneczka ;-) u mnie wczoraj było 21 stopni w cieniu :-D a w słońcu z 25 stopni :-)
I dzisiaj podobnie :-D :-)

Kocurek nie ma to jak niedziela w pracy :-)
Który to juz tydzień ?;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry