reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos sama wiesz jak czas szybciutko leci, chwila moment i nie wiadomo kiedy to zleciało, Ty też będziesz miała trampolinę :tak::tak::tak: trochę mi już czasami ciężko się obracać w łóżku podczas spania i jak się podnoszę, siadam też czasami jak słonica :-D ale już nie długo :tak: nie mogę i tak narzekać, bo jak ja to mówię ciąża mnie nie obciąża ;-)

reklama
GUMISIU: już chyba wszystko się wyjaśniło, dziewczyny muszą odpocząć od forum, ale nie odchodzą, spokojnie :tak:

pok czytalam a o sol chyba przegapilam bo mnie nie bylo wiekszosc dnia, nniom pewnie czasem kazdy musi chwilke odpoczac:)
ja uciekam do meza, bede jutro :*

palemko - kochana - ja odchodzę z forum nie przez ciebie czy kogokolwiek innego :sorry: odchodzę z forum bo zajmuje mi za dużo czasu a muszę i chcę więcej czasu spędzać z dziewczynkami. 3 lata Karoli mi mignęły tylko a ja wiem że połowę tego czasu spędziłam na BB. To nie fair wobec nich. Obie potrzebują mamy - ostatnio pokazują to coraz częściej a ja zamiast z nimi - siedzę na BB :-(

Dla jasności - ja z forum odchodzę na stałe - kocham to forum i uwielbiam z wami gadać ale rodzina jest ważniejsza :sorry: Szkoda tylko że tak późno to zrozumiałam :-(

No i kto będzie naszym Moderatorem>>>>>>????????????????????
Sollllllllll please stay.

POK: a może tam Gossip Girl się gdzieś znajdzie, bo ja jestem zakochana w tym serialu :tak::tak::tak: ale to już sobie sama poszukam ;-)

na greatstufftv.com jest tez Gossip Girl (trzeba kliknac na "tv shows a-z")

pok : dziex za linka

a co do imion to zaufaj mi, ze antoni ma swija wersje antony :)
wiele osob mysli ze antoine to antoni
ale to jest ciut starsza wersja imienia antoni czyli - antoniusz
Marek Antoniusz – Wikipedia, wolna encyklopedia
i po klinieciu na jezyk francuski :
Marc Antoine - Wikipédia
:)
just uwazaj ze spacerkami :) bez przesadnego wysilku :)

az zglupialam! :)
bo jak klikne Antoni – Wikipedia, wolna encyklopedia
i z tego polskiego przeklikne na francuski to jest Antoine. Z reszta synek znajomych ANtos - we francuskich papierach jest Antoine.
kurka wodna z tym francuskim :)

palemko - kochana - ja odchodzę z forum nie przez ciebie czy kogokolwiek innego :sorry: odchodzę z forum bo zajmuje mi za dużo czasu a muszę i chcę więcej czasu spędzać z dziewczynkami. 3 lata Karoli mi mignęły tylko a ja wiem że połowę tego czasu spędziłam na BB. To nie fair wobec nich. Obie potrzebują mamy - ostatnio pokazują to coraz częściej a ja zamiast z nimi - siedzę na BB :-(

Dla jasności - ja z forum odchodzę na stałe - kocham to forum i uwielbiam z wami gadać ale rodzina jest ważniejsza :sorry: Szkoda tylko że tak późno to zrozumiałam :-(

sol... brzmi to strasznie, jakby dzieci samopas biegaly a matka przy kompie non stop. moja wyobraznia poleciala szybko i daleko a na pewno tak zle nie bylo.
rozumiem, ze potrzebujesz sie uwolnic. kazde uzaleznienie ma swoje wady i zalety. Mam nadzieje, ze teraz bedzie tak jak chceszQ Powodzenia.

reklama
Formy obcojęzyczne
Antonia, ang.,hiszp., wł.-Antonina, Antonietta fr.-Antonine, Antoinette, niem.- Antonia, Toni, nor.-Antje, Tonje, port.-Antonieta, ros. Antonija

tudzież mój drugi faworyt
Formy obcojęzyczne
ang.,fr.- Remy, hiszp.,wł.- Remigio, niem.- Remigius

To dałam Wam zagwozdkę Jos i Pok :-D teraz tylko czy to się zgadza :sorry2:

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry