reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mlodamamusia e nie było tak źle, rano było kino a wieczorem pojechałam pooglądać, jak buduje się nasz domek :)))))))))))))))))))) a tydzien....... hmmmm straciłam rachubę :-D:-D

zaraz dzwonię do poradni czy moge odebrać wyniki genetyczne

reklama
Wita się ruda z kawą:)) Ależ mam kolora:)))))))
Młodamamusia ja Ci kochana dobrze życzę i słuchaj swojego serduszka i rozumu,rób jak Ci one podpowiadają:)))
Potrzymaj drania trochę na dystans:) Zobaczysz jak mu się światopogląd zmieni,ironia+ dystans+ zimna małpa skutkują:)))

Zapomniałam,że ASIONEK nas tu moderuje:)))
A tak przy temacie:jak się zostaje moderatorem?

hej wszystkim raz jeszcze

sasiedzi : bez komenatrza
od 2 tyg spie na wyrywki pod ich rytm, sa chamscy wiec nie da sie z nimi gadac, prosic
jak dalej bedzie tak to zaczne tez tzrsaskac drzwaimi w takich godzinach ze im sie w wieku 50 lat odechce
ja po 2 nieprzespanych nockach w wieku 25 dam rade, im mysle odespac 263 nocki bedzie ciezej
zreszta nie jest powiedziane ze bedzie dane im odepsac :)
wiec moze w taki sposob zrozumieja :)
a ty jak sie cuzjesz jakies objawy?

dziewczyny uciekam!
balbinka : :(((((((((((((((((( szkoda ze @ przyszla... ale &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& z anastepny cykl !!!!!!

Kochane lece się na chwilke połozyc ;-)
A później wziąść ie troszke za posprzątanie :-)

BEde niedługo ;*

KOCUREK- hej :)
"JA BUDUJE SIE WASZ DOMEK " ????? czyli budowa????
gratki!!!!
sie porobiło :))

MŁODA- poprosze słonka bo tak szaro i padająco to doline można złapać....

poszlam czytac co sie wczoraj dzialo i.... kopara mi opadla...szok
mloda nikt nie bedzie ci doradzac czy powinnas robic tak czy tak bo to twoje zycie skarbie...powiem tylko ze nie fajnie
jos akcja cyc trwa jak narazie mala dostaje cyca 2 razy w ciagu dnia i ograniczylismy karmienia nocne o polowe... ale noce sa teraz jeszcze gorsze niz byly... ciagly ryk... padam na twarz i psychicznie i fizycznie
kocurku siostara wrocila juz do domu. lekarze stwierdzili ze trezba czekac, dziurka sama moze sie zarosnac.gratuluje pierscionka
mama witaj. fajnie ze wekend sie udal.
witaj oliwka
a kolo mojego domu zamieszkaly dwa bociany(widze je przez kuchenne okno), smieje sie teraz ze jak w koncu sie uda to blizniaki beda.a Lukasz sie ze mnie smieje ze taka duza a w bociany wierzy:-)

Kocurek ooo juz 14 tydzien ;-) a jak sie ostatnio pytałam to był 11 tydzien :-D jej jak to leci :-)
Mama prosze bardzo ;-)

reklama
JOS- no to nie fajnie jak tak sie sprawy mają z nimi;/;/:wściekła/y:
a ja mam 16d.c. drugi dzień tempka 37 i ciągnie mnie w dole brzucha,ale narazie staram sie nie mysleć bo kilka cykli temu tez mnie tak ciągnelo i nic z tego nie wyszło..

OLIWA- cześć.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry