reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Cześć dziewczyny!!!:-)

Jestem z powrotem, zaliczyłam jeszcze jeden spacer, lody i teraz czuję, że to była lekka przesada tyle kilometrów jednego dnia, ale pogoda taka piękna i chciałam wykorzystać maksymalnie... A teraz kopytka bolą i jakieś ociężałe :szok: dobrałam się do tych spacerów, jak niedźwiedź do miodu :-D

Dziewczyny gdzie Wy się wszystkie wybieracie? :szok: forum jest dla wszystkich kobietek, więc każda tak na prawdę tworzy po części jego ostateczny wygląd, więc może zostańcie i niech wróci wszystko do normy? hmmm????:tak:

KAROLA: to mama widzę kobieta bardzo mądra... wybacz za dosadność... myśli o przyszłości swojego dziecka... bardzo intensywnie pfffff :no:

JOS: oby moja Antosia, jeśli okażę się być dziewczynką, nie była niczym Maria Antonina i nie skończyła tak jak ona :-D:-D:-D:-D

KAROLA rudy, rudy rydz :-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
ile mam pisac, ze sie nie wynosze tylko dastansu troche zlapac musze?!
no panic!

prosze :)
a ja sie znowu obzeram ciastali czekoladowymi :)
na dodatek poldusiowymi :zawstydzona/y: hyhyhyhy

no i mam mega misje : musze znalezc pilota od tv ktorego poldek gdzies schowal
mam czas do 20:35 - desperate housewives :)

bez oporu mozna desperate housewives ogladac na Great Stuff TV :) streaming live za darmo -n ie trzeba scaigac, oglada sie na biezaco w necie. boskie! :) wiekszosc amerykanskich seriali tam jest.

wiesz just nie spotkalam sie z Fr wersja antoniny tak sama pisana... czy podobnie ... chlopak antoni jest Antony
a dziewczyna...hmmm...niech pomysle:

raczej antoinette :) wymowy niestety nie napisze z braku polskich znakow :)
przynajmniej takja wersje nosi maia anotnina od ludwika 16 :)
marie-antoinette :)

Jos Antoni po francusku to Antoine przeciez :) no i Antoinette jak najbardziej :)

sol - wracaj !!!!!!!!!! Jak to dla mnie staniesz sie niewidzialna? wiedziałam, ze mam nie pisac tego co myslę ... w takim razie ja tez sie wynoszę .... Bardzo cielubie i nie wyobrażam sobie forum bez Ciebie !!!!!!!!!! Słyszysz !!!!!!! ?????????

Przenoszę się na inny watek, skoro tutaj nie pasuję :( Nikomu nie chciałam sprawic przykrości, widac jestem juz taka głupia, że zawsze sie za kimś wstawiam, a potem po dupie dostaję !!! :( Trudno ...

naga - palma Ci odbiła? :-) nie przesadzac mi tu! to powiedzial, ze tu nie pasujesz? Co Ty znowu wymyslasz kochana głuptasko!? buziam mocno

Dziewczyny wracać szybko:wściekła/y:!!!!!!!!!!!!!!
No dobra jak chcecie odpocząć to odpoczywajcie ale zaglądajcie do nas:-(

KAROLA: żebym bliżej mieszkała, to mogłabym Młodej pomóc w angielskim, ale tak , to nici... a szkoda :sorry2:

POK: a może tam Gossip Girl się gdzieś znajdzie, bo ja jestem zakochana w tym serialu :tak::tak::tak: ale to już sobie sama poszukam ;-)

Jak sprawdzałam znaczenie imion, to Antonina pochodzi z rodu Antoniuszów, tylko tyle się dowiedziałam... nie wiele :no:

Ja się wybieram,do toalety :))):-D
Doła łapię jakoś...nie te śmiechy itp ????????Kobiety do boju!!!!!!!
Idę na stronkę Ikei zrobić listę zakupów:)

KAROLA: kurka wodna debatuję jak tu jednak do tej Ikei trafić hahaahah przez przypadek oczywiście hahahaah ;-);-);-)

Co tu się dzieje ? wszystkie odchodzą no !! :-:)-:)-:)-:)-(
Wracać i to juz !!!!

Ja juz po spacerku oj ale zmęczona :-) a moja psina jaka wymęczona :-D
Ale warto było pochodziłam pomyślałam ...
Ale i tak do zadnych wnioskow nie dosżłam...
Tylko do tego ze nie potrafie mu wybaczyć :-(

Jos to takie dreptanie, tzn na luzie, bez pośpiechu, tylko takiej pogody tu nad morzem jeszcze nie mieliśmy, więc szkoda było ją zmarnować, w między czasie posiadówki były na ławeczkach, ale to i tak nie liche odległości :sorry2: się Kosmonauta musiał wyspać i pewnie wieczorem będzie trampolina z mojego brzucha uczyniona :tak: :-D

reklama
just : zazdroszcze ci tej trampoliny
jak sobie przypomne jakie pozycje przybieral poldusinski :))))))) Mmmmmmmmmmmmmm...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry