Czarny Kocur
Made by Made :*
Powinnam podziękować Wam każdej z osobna .... ale na pewno bym kogoś pominęła a nie chcę A zatem zbiorowo, ale bardzo serdecznie, dziękuję za gratulacje :-) ciekawe, kiedy mnie mój G. zaskoczy ... cholerka -teraz na wszelki wypadek muszę mieć paznokcie zrobione cały czas
sol ... najpierw pok, teraz Ty sie chcesz gdzieś wybierać??
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAROLCI :-):-)
mlodamamusia ciężko coś doradzić, dla niego sytuacja w której go zostawiasz będzie teraz najwygodniejsza... a ja jestem zdania, że skoro dziecko było w planach to MUSI wziąć za nie pełną odpowiedzialność i być z Tobą i Cię wpierać - nie wiem jakie mieliście dalsze plany - mieszkanie itp... Ale z drygiej strony Ciebie skarbie serce boli na to jak on się zachowuje i bycie razem nie jest proste... Tu aż się prosi o zimny prysznic dla kogoś - właściwie o LODOWATY!
sol ... najpierw pok, teraz Ty sie chcesz gdzieś wybierać??
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA KAROLCI :-):-)
mlodamamusia ciężko coś doradzić, dla niego sytuacja w której go zostawiasz będzie teraz najwygodniejsza... a ja jestem zdania, że skoro dziecko było w planach to MUSI wziąć za nie pełną odpowiedzialność i być z Tobą i Cię wpierać - nie wiem jakie mieliście dalsze plany - mieszkanie itp... Ale z drygiej strony Ciebie skarbie serce boli na to jak on się zachowuje i bycie razem nie jest proste... Tu aż się prosi o zimny prysznic dla kogoś - właściwie o LODOWATY!