reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Dziewczyny - żegnam się nie bez żalu - Karola skończyła dzisiaj 3 lata a ja nie wiem kiedy to minęło. Najwyższa pora zająć się rodziną - powodzenia wszystkim :-)
Mam nadzieję że wszystkie ujrzą w tym roku swoje ukochane i wyczekane dwie kreseczki :tak: Powodzenia laski :-)

kocurek : oooo! doczytalam !!!! gartuluje pierscionka?????? pochwal sie jaki jest :))))))))))))))))))))))))))))) dlugo bedziesz na niego czekac?
ja pamietam jak wiedlam bo musialam czekac 3 tyg na moj a z 3 tyg. zrobil sie miesiac i jeszcze i tak o rozmiar za duzy zrobili !!!
nie oddalam go ponownie, nosze mimo ze sie kreci :) podparlam go obraczka i jest git :)

ja moj oddalam po pol roku krecenia. w jeden dzien zrobili ale mysle, ze zweze go jeszcze o numer kiedys. no i ja przynajmniej raz w roku oddaje do czyszczenia, bo normalnie nigdy nie zdejmuje - ani do mycia, ani do sprzatania, ani do spania, ani do gotowania, ani do malowania :) i sie brudzi troche a ja lubie jak sie tak swieci jak psu jajca :)

pok - prywatnych wiadomości tak się nazywają bo są prywatne - umieszczanie ich na forum publicznym jest niezgodne z regulaminem - zatarg miedzy tobą i mną dotyczy mnie i ciebie a nie reszty forum. Jeśli chcesz sobie ulżyć to pisz do mnie na pw a nie skarż się wszystkim że Cię nie lubię :-D Nie mam obowiązku wszystkich lubić :sorry:
Niniejszym zamykam temat konfrontacji mojej z pok na forum publicznym.
Wszystkie dziewczyny które doczekały się ciąży zapraszam na wątek wystaranych - link u dołu.

klamczuszku :) a w pw mowilas, ze mnie bardzo lubisz : )))))))))
ups! znowu ujawnilam tresc pw.

sol - co to za pozegnanie? brzmi jakbys rezygnowala z forum ale nie do konca. Co sie dzieje?

Sol kochana ;*
Wszystkiego najlepszego dla Karoli ;***
Kochana 3maj sie i odwiedzaj nas czasem ;***
Bedzie Ciebie brakować :-(

Ide na obiadek ;-)
bede niedługo ;**

Ostatnia edycja:
pok - zasadniczo czekam na usunięcie konta przez administrację :-) Lubię cię - jak mi na uzębienie nie działasz :-D

żegnam się bo już goście się zaczęli zjeżdżać
jak któraś chce utrzymywać kontakt to mama05, monisia i Wisieńka mają mój numer

Młoda musisz zrobić tak, aby Tobie i Rafałkowi było dobrze, żebyś nie musiała się zastanawiać, czy możesz na niego liczyć, czy nie. Będzie ojcem, i czy mu się to podoba czy nie, powinien się zachowywać odpowiedzialnie. A jeśli tego nie robi, po raz kolejny nie wykorzystuje danej mu szansy, to moim skromnym zdaniem D**PA z niego, nie facet!

Sol 100 lat dla Karoli:))

pok... nigdzie nie idź na długo - za bardzo cenię Twój zdrowy rozsądek i racjonalizm :tak:

boogie śliczne zdjęcia :-)

Witajcie wszystkie :-D ogarnęłam górę garów i lecę się kąpać bo zaraz do kina lecimy..

A wiecie co??
Wczoraj wybieraliśmy pierścionek zaręczynowy :) :) :) :) :) No i wybraliśmy... i kupiony.... i na razie tyle go widziałam ;)))))) Ale jest piękny ......
GRATULACJE:))) My też bylismy razem po mój pierścionek:)Tak spontanicznie:)
hej wszystkim
ja na chwile, mega niewyspana dzis :(

milej niedzieli wszystkim zycze :)
Część Josephine:)

Sergii A mam serdecznie dosyc mojego K...
Wyobraźcie sobie ze wczoraj byliśmy w takim klubie gdzie puszczaja same biesiady...
No i ja musiałam skoczyć na chwilke do domu wyprowadzić psa;-)
POszłam z kumpela i jak juz wróciliśmy do tego klubu patrze a moj K... wracając z barku z piwami dla kumpli otarł się w taki sposób o taką laske co tanczyła ze we mnie wstąpiło 230 napięcia... I jak by mogł to by ją normalnie wyopnaczył w boksie...

Sory za słownictwo ale mam juz dosyć
:-(
Bidulo,najmniej takich przeżyć teraz potrzebujesz...współczuję.

Mlodamamusia a ile on ma lat??? 13?? bo zachowuje się• jak gnojek... :-(
Jak dzieciak...

Rurka dokładnie nic nie dostał...
Ale wielkiego kopniaka dostał ... :-) ;-D dosłownie kopłam go w dupe... I o to jestem samotną matką przykre ale prawdziwe :-(
Sergii ale on mi sie prosto w twarz smieje ze on nic złego nie robił...
Noż kurka siiiwa ...

Sol
to dobrze ze sie nie kłocicie :-)
Odpuść Sobie nieodpowiedzialnego dzieciaka,przynajmniej aż zrozumie.
Mlodamamusia powiem Ci, jakie jest moje zdanie - K. nie drósł i zachowuje się jak nieodpowiedzialny gnojek... :-( Szkoda życia na niego, skoro odstawia takie numery...

Ale podkreślam, że to tylko MOJE zdanie, masz prawo myśleć inaczej... Ja już tez trochę związków widziałam i przeżyłam - z takim "mężczyzną" nie spędziłabym ani minuty dłużej... :sad: I chociaż mi bardzo przykro z Twojego powodu, uważam, że postąpiłaś dobrze i jesteś bardzo dzielną osobą :* :-) I rozsądną :tak:
Popieram całkowicie
Dziewczyny - żegnam się nie bez żalu - Karola skończyła dzisiaj 3 lata a ja nie wiem kiedy to minęło. Najwyższa pora zająć się rodziną - powodzenia wszystkim :-)
Mam nadzieję że wszystkie ujrzą w tym roku swoje ukochane i wyczekane dwie kreseczki :tak: Powodzenia laski :-)
Sol????? Nie odchodź...why????

Witam z rana:))
Wczoraj winko uderzyło mi do głowy i dzisiaj mały kacyk a tu siorce trzeba było pomóc lekcje odrobić,matko ale gmatwają w tej szkole,musiałam się namęczyć:)))
Za niedługo jedziemy do mojej mamy,siostra ma ''widzenie'' :) Hehe

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry