reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wisieńka zdrówka dla babci !;* :-)
Maran Witaj :-) jak Maja ?;*

Maja ma najprawdopodobniej uczulenie na mleko krowie wiec ja musiałam wykluczyć ze swojej diety wszelakie mleko i jego pochodne no i kolki już duzo rzadziej sie pojawiają... ale chyba będzie jej wychodził ząbek :( u nas w rodzinie bardzo szybko ząbkujemy ja jak miełam 3 miesiące miałam już pierwsze zabki i Ala też miała własnie obie dolne jedyneczki jak skończyła 3 miesiące, wiec wydaje mi sie, że i Mai to nie minie. bo zgrubiałe ma dziąsełka na dole i widać takie jakby białe kreseczki w miejscu gdzie winny wychodzić ząbki...

oooooooo budzi sie wiec musze cyca dać...

myśle o Was wszystkich ciepło :*

reklama
boogie ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! :) :) :) :) :) :) :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

Wyciągam szampana!!!!!!!!!!! Szykujcie lampki :))))))))))))))))))))))))))))))

Jak szaleć to szaleć hahahaahah
wieeeeeelki kamień spadł mi z serca :-D:-D:-D:-D już niedługo parapetówka, szykować ciotki kiecki i wygodne buty, będą tańce hulańce i hołubce /B]
:-D:-D:-D

Ostatnia edycja:
reklama
just nie masz pojęcia jak się cieszę :-):tak::tak::tak: nie będę Cię wypytywać co i jak bo za mało nas tu jest teraz ;-) a pewnie wszystkie później i tak będą zadawać pytania więc tylko MOCNO ŚCISKAM :-D:-D:-D

Kochane... ja po lunchu z (prawie) narzeczonym :-) - ledwo sie turlam - zjadłam półmisek przekąsek : pieczone udka, zapiekany pumpernikiel, zapiekana cebulka w cieście, zapiekane ziemniaczki, boczek nadziewany ze śliwkami.... i coś tam jeszcze zapiekane :-D No dosłownie SAMO ZDROWIE hehe :-D

Ostatnia edycja:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry