reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
MLODAMAMUSIA: nawilżaj skórę i rób peelenig, najlepiej taką solą morską z olejkiem, w sklepach z mydłami i naturalnymi olejkami można kupić, albo w Douglasie, pojedyncze saszetki za 9,90, skóra jest nawilżona i jak u niemowlaka,a rozstępy ja miałam już wcześniej na tyłku od szybkiego wzrostu, na wewnętrznej stronie ud też, ale teraz się ładnie wygładziły i ich nie widać, a nowe się nie robią jak na razie :tak:

KAROLA: Ty nie strasz :tak: ale gdyby ktoś powiedział, żebyś się zamieniła i tych wszystkich kup i ulewaczków itp nie musiał znosić, to byś powiedziała, żeby ktoś się puknął w czoło :-D:-D:-D my też kiedyś byłyśmy małe i też to robiłyśmy :-D:-D:-D taka kolej życia :tak:

oliwka - a ile będziesz płacic za laser jesli moge wiedziec ? U mnie na osiedlu za 3 wybrane partie ciała po 5 razy na jedną część - 600 zł a za jedną x 5 - 200 zeta - myślę, że to bardzo tanio, koleżanka zresztą sama to robi(jest kosmetyczką) tylko mói8łam , ze cholernie boli , aja myslałam, że laserem nie powinno. I tak sobie myślę, że skoro tak tanio, to może jakiś stary laser :baffled::baffled::baffled:

PALEMKO: moja koleżanka kosmetyczka sama wybrała droższą ofertę, ale w salonie gdzie mają certyfikaty... ktoś może Ci zrobić nieodwracalne kuku niestety, więc lepiej na takie zabiegi wydać więcej, ale mieć pewność, że robi, to ktoś doświadczony, ale to tylko moje zdanie :tak:

Ufff, Dziewczyny, ale ten torcik już mi smaka narobił, chociaż dopiero ciasto (blaty) piekę (muszę na raty, bo mam tylko 1 tortownicę). :tak: Just, miskę po cieście chcesz? (PYCHOTA - PRÓBOWAŁAM! :tak: :laugh2: )

hej kobietki-u mnie dziś strasznie ciepło,wręcz duszno i pochmurnie
a ja zamiast pojechać do kina i na zakupy do Poznania-pojechałam na Izbę Przyjęć do szpitala z synkiem-gorączka,kaszel-przeziębienie pełną parą-nocka nie przespana-ale na szczęście do domowego leczenia-brzuchatki po raz pierwszy-was to też niedługo czeka;)-ja osobiście kocham mojego smyka-ale kiedy choruje szlag mnie trafia z bezradności...

Jos-gratulacje !!! nie spodziewałam się tak szybko twoich ponownych dwóch kresek- teraz trzymam kciuki aby tym razem wszystko się udało i Polduś miał śliczną siostrzyczkę lub braciszka!!!
aha ślę fluidki na dziewczynkę ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry