reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jestem na chwilę.
Kominek wrze:) Ale było ciężko bo podpałkę wykończyłam już wczoraj:(
Mam nawet kawę,szał:)
Zastanawiam się co ze starankami...wczoraj były,dzisiaj też czy odpuszczać do jutra? 13dc?

reklama
Jestem z powrotem, w pełni zrelaksowana, tak mógłby wyglądać każdy poranek :tak::tak::tak:

KAROLA: co mówił Pan Dottore??? na luzie Moja Droga... bo będzie

MLODAMAMUSIA: dzięki, już koleżanka kosmetyczka mi powiedziała, że mogę, jeśli nie boję się wyrywania :-)

WISIENKO: z tymi babciami, to tak już jest, moja też ma 86 lat i nie dawno skończyła chorować na zapalenie płuc, biedula męczyła się dwa miesiące...

MARAN: Witaj :-)

Łatwo powiedzieć na luzie... :(
Depilacja woskiem zależy gdzie,przeważnie bikini powinno się odpuścić.Delikatne jest i mogą się krwiaki porobić.
Ja się umówiłam na depilkę laserową w 3mieście,ale dopiero w czerwcu mam termin.

MLODAMAMUSIA: wiesz ma już coraz mniej miejsca na harce... więc czasem mnie boli, ale generalnie mój brzuszek nie jest duży, więc też, to może być powodem :tak: w ogóle jestem taka tylko powiększona w okolicy cyczków i brzuszka :-D ale jaki mam teraz tyłeczeeeek, mniam!!! :-D:-D:-D gdyby tyłeczek chciał taki wypukły zostać, to była bym zadowolona :-D ale biust może trochę odpuścić, ciężko mi to wszystko nosić, mam 75 FF, więc jest czym oddychać :-D

a jak Rafałek??? dobrze sypiasz w nocy? u mnie znów wróciły skurcze łydek w nocy...:wściekła/y:

KAROLA: ja wiem, że jak się bardzo czegoś pragnie, to ciężko odpuszczać, ale czy takie męczenie swojej głowy przynosi skutek? Częściej negatywny... przepraszam, jeśli którąś ze starających urażę swoimi słowami, ale nic na siłę, ciało i mózg się buntuje przed zmuszaniem.... :tak:

Ostatnia edycja:
Daj kobieto trochę biustu!!!!
Skurcze są okropne,tez to przechodziłam:(
A co do brzuszka to mi nagle wyskoczył ok 33-35tygodnia:))

Just u mnie jak narazie skurcze łydek odpuściły :-) ale ostatnio to myślałam ze zwariuje :-). No ja brzuszka taz nie mam za bardzo duzego tez nie ma miejsc Rafał na wygibasy ;-) . A ostatnio jak mi zarzucił kopniaka to myślałam ze żebra wypluje :-).
A w nocy to śie raz dobrze a raz nie :-) to zależy nie kiedy prześpie całą noc a niekiedy pół nocy nie śpie :-).
A cyce to mam duuuże :-) a puupe taką sobie :-) jak to mowi moj K.. jędrne poślady :-D :-)

I zauwarzyłam rozstępy na udach :-:)-:)-(

reklama
Uroki macierzyństwa dopiero Was czekają:))
Kupa na kolanie,ulewanie,nie spanie,koleczki itp:) a potem pyskowanie,kłamanie i niszczenie:)
Ale to wszystko jest piękne!!!!!!!!!!!

Zmykam się ubrać w końcu:)
Ppaapty

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry