reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem :)

gumisia, niusia : dzieki :)
i &&&& za wasze testowanie :)

oliwka : zrob sobie herbatke, wlacz muzyke i luuuuzil relaks :)

reklama
Asionek moj tata zaopatrzył sie w soczki pomarańczowe :-)

moze byc :)) chociaz za sokiem pomaranczowym nie przepadam , kilka lat temu tak sie nim opilam , ze do tej pory bywa , ze mma odruch wymiotny na jego widok :/

GUMISIA- cześć ,nie wywołuj @ !!!!! :)
a z nowinek to Jos jest w ciąży :)))

ASIONEK- cześć kochana :) u mnie też słonko ,ale wieeeeeje ,ze szok;/

hej :)) to sle slonka wiecej i oby witrzysko ustalo !!

asionek jakos nie chce sie nakrecac, w pierwszej ciazy to czulam, a teraz nie wiem czy sie boje rozczarowan cyz po prostu nic nie czuje :(

na seri z jos???
jej:) JOSSSSSSSSSSSS GRATKIIIIIIIIIIII:)

wiem co czujesz ... tez sie balam nakrecac , ale z drugiej strony pozytywne myslenie pomaga :) tak wiec wszystko z umierem :))

A ja siedze nabuzowana i nafochowana,nie wiem co jest...
Nina dostała karę i na mecz jej nie puściłam,oczywiście sama też nie poszłam.

moze male SPA w lazience ze swiecami i lampka wina ??
ja wlasnie ide , tylko bez winka niestety ;))

JOS: masz teraz taki łatwy termin do zapamiętania :-)

szczerze myślałam, że to mega bleff, ale skoro to czysta prawda, to tylko czas na taniec dzikiej radości :-D:-D:-D

ASIONEK: zdradź sekrety domowego SPA :tak:

Ostatnia edycja:
Hej.
Jos gratumalacje:) Bardzo się cieszę. Nie ma mnie na bb, bo praktycznie w domu jestem tylko jak Maja śpi i na karmienie, a tak to cae dnie na dworku.

hej kobietki
ja wpadam na chwilę wieczornie-ktoś mi streści szybciutko co się działo od poniedziałku?byłam u gina-nie muszę już brać leków-ale pamietac o odpoczynku, dalej mam miec corcie-nic jej nowego nie wyroslo;)
a jesli moj syn nie pochoruje sie do konca(katar, kaszel i chyba goraczka nachodzi) to nawiedzam Maminy Poznan;)-rodzinny wypad do kina i Ikei;)

Witam się wieczornie wpadłam na chwilke :-)

i uciekam zaraz spać :-) bo jakoś tak zmęczona jestem :-(

No jutro trzeba wstać i porządki zrobić i na zakupy isć :-)

Kochane uciekam juz nyny padam z nóg :-(

Do jutra ciotki !;**

Karaluchy ( ;

:-):-):-);-);-);-):-)

Ostatnia edycja:
reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry