reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wtam się ;-)

mieszkanko posprzątane pościel zmieniona
;-)

ino czekać na gości
;-)

Sergii tort pysznie wygląda
;-) Sto lat dla mamy ;**
Oliwkakarolina i just witajcie :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć mlodamamusia :-)

KAROLA to ja zapraszam na kawę :-D ciacho wtedy na jeden adres przyjdzie
hahaha, mówisz mąż negocjuje :-D :-D hahah dobre!!! mądry ten Twój mąż ;-)

SERVEE kusisz moje podniebienie, a Kosmonauta, aż się rozochocił hahahah :-D:-D:-D

tak być nie może... wczoraj jak za mną chodziły żelki, to musiałam pójść przed samym zamknięciem Empiku i kupić, zaczęłam jeść oczywiście będąc jeszcze w sklepie hahaahah, to są jakieś dzikie żądze :-D:-D:-D

RRRURRECZKO cześć!!!

Wtam się ;-)

mieszkanko posprzątane pościel zmieniona
;-)

ino czekać na gości
;-)

Sergii tort pysznie wygląda
;-) Sto lat dla mamy ;**
Oliwkakarolina i just witajcie :-)

Imprezka:)
Kurde,nie wiem co zrobić z tymi włosami,nie łapie mi jasnych kolorów,wyglądam jak psia kupa:(
Jakim kolorem robisz Swoje,mówiłaś kiedyś ale zapomniałam...

Rureczka nie ma szans na pokazanie tego czegos:(

Just C Z E Ś Ć :-D
Oliwka doskonale Cie rozumiem, pamiętasz jak mi było smutno po ścieciu włosów? ale zawsze możesz znowu pofarbować :)) a powiedz mi kochana,na ciemny kolor kładłaś te lśniące blondy z loreala? wyszło coś do blondu podobnego? bo ja mam brązowe i mi sie jasnych zachciało i tak się zastanawiam czy wyjdzie...

Cześć Rureczko :-)
Karola ja znam te eksperymenty na głowie... mam tego za sobą całe mnóstwo... ;-)
Just ooo, jak dla Kosmonauty, to ja zapakuję zaraz paczkę i priorytetem wysyłam pół blachy! :tak: :-)

Wiolka zniknęłaś? :-(

Oliwkakarolina ja na mojej malutkiej głowce mam prawie wszystkie odcienie blondu ;-). Co farba to blond :-)

Rurkaa Witaj
:-)

Ostatnia edycja:
Just C Z E Ś Ć :-D
Oliwka doskonale Cie rozumiem, pamiętasz jak mi było smutno po ścieciu włosów? ale zawsze możesz znowu pofarbować :)) a powiedz mi kochana,na ciemny kolor kładłaś te lśniące blondy z loreala? wyszło coś do blondu podobnego? bo ja mam brązowe i mi sie jasnych zachciało i tak się zastanawiam czy wyjdzie...
Wiem,wiem...pamietam,a jak teraz,lepiej???
Kładłam na te blond pasemka,widziałaś chyba zdjęcie?Przedwczoraj robiłam właśnie Loreal 10minutowym.A wczoraj robiłam farbą z Pallete,jakies tam platynowe blondy.I dooopa:(
Oliwkakarolina ja na mojej malutkiej głowce masz prawie wszystkie odcienie blondu ;-). Co farba to blond :-)

Rurkaa Witaj
:-)

A ten platynowy blondzik ze zdjęcia??

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry