reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć dziewczyny :-)

Wiolka jak tam Twoje domowe przedszkole? ;-)

Servee tort wygląda niesamowicie, mniam, mniam :-D ja bym tylko stała obok i oblizywała miszki hahahaah

Jestem i ja:)
Wczoraj jednak zaczął się śluz,więc owulka będzie na czas w tym miesiącu.Dzisiaj jest 13dc,śluzu więcej.Muszę dzisiaj kupić testy owulacyjne,wbrew zaleceniom lekarza oczywiście:)

Dziękuję :-) Mam nadzieję, że mi wyjdzie tak samo zachęcający, jak na tych zdjęciach ;-) Zostanie mi trochę żółtek, to jeszcze i faworki będą :-D A wczoraj o północy piekłam sernik na specjalne życzenie mojego G. ...
Masz ochotę na kawałek do kawusi?... :-)

Jak tam Iwusia i Jej postępy w odstawianiu od cyca? Co u Ciebie, Słońce? :-)

Just Cześć :-) No problemo, misek trochę będzie, a najlepsze chyba te po masie cytrynowej i po masie czekoladowej... Chętna? :-)

Karolcia buziaki :-) Trzymam kciuki za owulkę, a testy to dobry pomysł - tak mi się wydaje :tak: Mnie oczywiście się skończyły w najmniej odpowiednim momencie, inne miały dojść pocztą i nie ma ich do tej pory - już ponad 1,5 tygodnia! :szok::wściekła/y: O owulacji wnioskuję z wykresu jedynie... Dzisiaj mam 30dc, jeszcze 11 do końca... Boże, nawet nie wyobrażacie sobie, jakie okropne jest mieć tak długie cykle... :-(

Ostatnia edycja:
Ciacho czeka na "oficjalne otwarcie" ;-)

W takim razie - po kawałku dla Was :tak:
SN152997.jpg

reklama
Kto mi zrobi kawę? I ciasta chcę:)
Mąż mnie pyta czy odwieszę karę Nince i czy pójdziemy z nią na mecz dzisiaj a ja na to,że nie bo nie lubię cofać kar.Mąż na to,że prosi i że chce negocjować.Hahaha,powiedziałam mu,że może negocjować ale tak samo jak wczoraj w nocy,wtedy pomyślę:)))

Mam kolor ''niewiemcotojest'' na głowie...
Miało być 20stopni dzisiaj...

Serge kochana,jak możesz tak kusić... :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry