- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
2 witam sie i ja:-)
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Ja też się witam :-) Dzisiaj u mnie wielkie pieczenie tortu - w poniedziałek moja mama ma urodzinki i wielkie pieczenie w ramach prezentu urodzinowego To właśnie za to Tort Andaluzja cudo się zabieram ;-)
WIOLKA1509
Fanka BB :)
czesc sergeevna . torcik wyglada super.
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Cześć dziewczyny :-)
Wiolka jak tam Twoje domowe przedszkole? ;-)
Servee tort wygląda niesamowicie, mniam, mniam ja bym tylko stała obok i oblizywała miszki hahahaah
Wiolka jak tam Twoje domowe przedszkole? ;-)
Servee tort wygląda niesamowicie, mniam, mniam ja bym tylko stała obok i oblizywała miszki hahahaah
O
oliwkakarolina
Gość
Jestem i ja
Wczoraj jednak zaczął się śluz,więc owulka będzie na czas w tym miesiącu.Dzisiaj jest 13dc,śluzu więcej.Muszę dzisiaj kupić testy owulacyjne,wbrew zaleceniom lekarza oczywiście
Wczoraj jednak zaczął się śluz,więc owulka będzie na czas w tym miesiącu.Dzisiaj jest 13dc,śluzu więcej.Muszę dzisiaj kupić testy owulacyjne,wbrew zaleceniom lekarza oczywiście
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Dziękuję :-) Mam nadzieję, że mi wyjdzie tak samo zachęcający, jak na tych zdjęciach ;-) Zostanie mi trochę żółtek, to jeszcze i faworki będą A wczoraj o północy piekłam sernik na specjalne życzenie mojego G. ...
Masz ochotę na kawałek do kawusi?... :-)
Jak tam Iwusia i Jej postępy w odstawianiu od cyca? Co u Ciebie, Słońce? :-)
Just Cześć :-) No problemo, misek trochę będzie, a najlepsze chyba te po masie cytrynowej i po masie czekoladowej... Chętna? :-)
Karolcia buziaki :-) Trzymam kciuki za owulkę, a testy to dobry pomysł - tak mi się wydaje Mnie oczywiście się skończyły w najmniej odpowiednim momencie, inne miały dojść pocztą i nie ma ich do tej pory - już ponad 1,5 tygodnia! O owulacji wnioskuję z wykresu jedynie... Dzisiaj mam 30dc, jeszcze 11 do końca... Boże, nawet nie wyobrażacie sobie, jakie okropne jest mieć tak długie cykle... :-(
Masz ochotę na kawałek do kawusi?... :-)
Jak tam Iwusia i Jej postępy w odstawianiu od cyca? Co u Ciebie, Słońce? :-)
Just Cześć :-) No problemo, misek trochę będzie, a najlepsze chyba te po masie cytrynowej i po masie czekoladowej... Chętna? :-)
Karolcia buziaki :-) Trzymam kciuki za owulkę, a testy to dobry pomysł - tak mi się wydaje Mnie oczywiście się skończyły w najmniej odpowiednim momencie, inne miały dojść pocztą i nie ma ich do tej pory - już ponad 1,5 tygodnia! O owulacji wnioskuję z wykresu jedynie... Dzisiaj mam 30dc, jeszcze 11 do końca... Boże, nawet nie wyobrażacie sobie, jakie okropne jest mieć tak długie cykle... :-(
Ostatnia edycja:
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
sergeevna
Pysiołkowa Mama
reklama
O
oliwkakarolina
Gość
Kto mi zrobi kawę? I ciasta chcę
Mąż mnie pyta czy odwieszę karę Nince i czy pójdziemy z nią na mecz dzisiaj a ja na to,że nie bo nie lubię cofać kar.Mąż na to,że prosi i że chce negocjować.Hahaha,powiedziałam mu,że może negocjować ale tak samo jak wczoraj w nocy,wtedy pomyślę))
Mam kolor ''niewiemcotojest'' na głowie...
Miało być 20stopni dzisiaj...
Serge kochana,jak możesz tak kusić...
Mąż mnie pyta czy odwieszę karę Nince i czy pójdziemy z nią na mecz dzisiaj a ja na to,że nie bo nie lubię cofać kar.Mąż na to,że prosi i że chce negocjować.Hahaha,powiedziałam mu,że może negocjować ale tak samo jak wczoraj w nocy,wtedy pomyślę))
Mam kolor ''niewiemcotojest'' na głowie...
Miało być 20stopni dzisiaj...
Serge kochana,jak możesz tak kusić...
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: