reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Cześć dziewczyny :-)

Wiolka jak tam Twoje domowe przedszkole? ;-)

Servee tort wygląda niesamowicie, mniam, mniam :-D ja bym tylko stała obok i oblizywała miszki hahahaah

Jestem i ja:)
Wczoraj jednak zaczął się śluz,więc owulka będzie na czas w tym miesiącu.Dzisiaj jest 13dc,śluzu więcej.Muszę dzisiaj kupić testy owulacyjne,wbrew zaleceniom lekarza oczywiście:)

Dziękuję :-) Mam nadzieję, że mi wyjdzie tak samo zachęcający, jak na tych zdjęciach ;-) Zostanie mi trochę żółtek, to jeszcze i faworki będą :-D A wczoraj o północy piekłam sernik na specjalne życzenie mojego G. ...
Masz ochotę na kawałek do kawusi?... :-)

Jak tam Iwusia i Jej postępy w odstawianiu od cyca? Co u Ciebie, Słońce? :-)

Just Cześć :-) No problemo, misek trochę będzie, a najlepsze chyba te po masie cytrynowej i po masie czekoladowej... Chętna? :-)

Karolcia buziaki :-) Trzymam kciuki za owulkę, a testy to dobry pomysł - tak mi się wydaje :tak: Mnie oczywiście się skończyły w najmniej odpowiednim momencie, inne miały dojść pocztą i nie ma ich do tej pory - już ponad 1,5 tygodnia! :szok::wściekła/y: O owulacji wnioskuję z wykresu jedynie... Dzisiaj mam 30dc, jeszcze 11 do końca... Boże, nawet nie wyobrażacie sobie, jakie okropne jest mieć tak długie cykle... :-(

Ostatnia edycja:
Ciacho czeka na "oficjalne otwarcie" ;-)

W takim razie - po kawałku dla Was :tak:
SN152997.jpg

reklama
Kto mi zrobi kawę? I ciasta chcę:)
Mąż mnie pyta czy odwieszę karę Nince i czy pójdziemy z nią na mecz dzisiaj a ja na to,że nie bo nie lubię cofać kar.Mąż na to,że prosi i że chce negocjować.Hahaha,powiedziałam mu,że może negocjować ale tak samo jak wczoraj w nocy,wtedy pomyślę:)))

Mam kolor ''niewiemcotojest'' na głowie...
Miało być 20stopni dzisiaj...

Serge kochana,jak możesz tak kusić... :(

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry