reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
witam sie :) dopiero teraz bo internet od wczoraj szwankowal :/ nadal nic nie napisalam:p dzisiaj juz mniej spiaca, wczotaj jakis kryzys po prostu byl, objawow nadal zadnych, tempka 37,2 i 25dc wiec za jakies tydzien @ pewnie sie przyplata:(
jakies nowinki ?

asionek : HEJ i dziekuje :))))))

dziewczyny my uciekamy do bawialni !
asionek : daj troche slonce
u nas od 3-4 dni pochmurno i popaduje...
ale jutro maja byc 24 stopnie :)

moge podeslac troche u nas dostatek :))

Oliwkakarolina dasz rade kochana ;* ;-)

to co to ktora jutro wpada na impreze urodzinowa;-)?

ja moge wpasc :)) tylko co my pic bedziemy hehe

Gumisia a moze jednak ?? :))) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

GUMISIA- cześć ,nie wywołuj @ !!!!! :)
a z nowinek to Jos jest w ciąży :)))

ASIONEK- cześć kochana :) u mnie też słonko ,ale wieeeeeje ,ze szok;/

asionek jakos nie chce sie nakrecac, w pierwszej ciazy to czulam, a teraz nie wiem czy sie boje rozczarowan cyz po prostu nic nie czuje :(

na seri z jos???
jej:) JOSSSSSSSSSSSS GRATKIIIIIIIIIIII:)

reklama
jej ale cudownie, wrescie zla passa przerwana, to moze i nam sie uda:) a jakie sobiajwy miala? pisala cos? wiesz uwzgledniajac karmienie to ja nawet na 2 lata moge sie pozbyc @ :p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry