reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
balbinka lecz lecz ząbki przed ciążą :tak: ja nie dokończyłam kanałowego leczenia bo straszne męczarnie przeżyłam i wygenerowałam fobię :baffled: ale w sumie teraz to dobrze, że ten mój ząb jest otwarty, bo cokolwiek się będzie dziać pod nim to przez kanały jest ujście dla stanu zapalnego i stomatolog mi tylko co jakiś czas te kanaliki będzie udrażnaić na razie - nie jest to przyjemne ale lepsze niż ból zęba ;-)

mama no jakże by inaczej :-D z sol niezła agentka jest - to sie wyczuwa na odległość :-D:-D

(raaaaaany .... a jak się mylę :szok::szok::szok:)

Ostatnia edycja:
Ależ ja Cię proszę...wstałam o 6.50,byłam w szkole minute przed dzwonkiem i nadal się nie obudziłam:( Jestem nietomna,nawet nie chcę wiedzieć jak wyszedł mój makijaż... :)))Za to kolor włosów ohydny mi wyszedł,wczoraj farbowałam,muszę dzisiaj znowu.

hej dziewczynki;)

just gratuluje mieszkanka;)

mama buziki

wiolcia to masz domowe przedszkole;) a jak maleństwo w szpitalu się czuje ?

Kocurku ząbki juz lepiej cieszę się:-)

pok tule ja też dziś uległam i zrobiłam testa i I krecha jak w morde strzelił:wściekła/y: ale @ brak więc nadzieja jest

sol no ładne żarty;) i widzę nowa fotka fajna;)

balbinka lecz lecz ząbki przed ciążą :tak: ja nie dokończyłam kanałowego leczenia bo straszne męczarnie przeżyłam i wygenerowałam fobię :baffled: ale w sumie teraz to dobrze, że ten mój ząb jest otwarty, bo cokolwiek się będzie dziać pod nim to przez kanały jest ujście dla stanu zapalnego i stomatolog mi tylko co jakiś czas te kanaliki będzie udrażnaić na razie - nie jest to przyjemne ale lepsze niż ból zęba ;-)

mama no jakże by inaczej :-D z sol niezła agentka jest - to sie wyczuwa na odległość :-D:-D

(raaaaaany .... a jak się mylę :szok::szok::szok:)

Leczę, leczę, bo u mnie to jest tak, że na początku mam mega cykora, ale jak się przełamię to już po całości robię co trzeba :tak:
Jak Sol nie żartuje to

Ależ ja Cię proszę...wstałam o 6.50,byłam w szkole minute przed dzwonkiem i nadal się nie obudziłam:( Jestem nietomna,nawet nie chcę wiedzieć jak wyszedł mój makijaż... :)))Za to kolor włosów ohydny mi wyszedł,wczoraj farbowałam,muszę dzisiaj znowu.

Przyzwyczaisz się do takiego wstawania ;-)Mój M wstaje 6:30 do pracy a ja 6:20 i już nie śpię. Bez względu który to dzień tygodnia

hej ewula. wspolczuje widoku I krechy.domowe przedszkole jak nic i wszyscy chca od rana ze mna gadac i sie bawic...
mama Daria( siostry corka) ma cos z sercem,wczoraj byli na kontroli u lekarza i dostali skierowanie na szpital. dokladnie nie wiem co i jak ...bo jak tylko zaczynala tlumaczyc to zaczyna plakac...

Bogusiu Jakiś neutralny blond miał być a wyszła...kupa:) Jutro zmienię:))
Na śniadanie żelki,lizak czekoladowy i kawa;)

Balbinka nigdy się nie przyzwyczaję,nie ja.
W ogóle co ja tutaj robię???? W pracy,co robię?Bo wczoraj skończyła mi się umowa,ostatni dzień był a ja tu kwitnę od rana:(

Witam kochane :-)

Świerza bułeczka pączuś i soczek pomarańczowy :-D ale ja rozpieszczana :-D

Musze włosy umyc i śmigam z psina do fryzjera :-D no i 100 nie moja:-D ale co tam tata dał to pojde :-D :-)

he ;-)

Pok przykro mi :-( nie ma @ jest nadzieja :-) 3mam kciuki ;*
Just widzisz :-D 3mam kciuki!;**
Balbinka to fajnie się masz moj K... juz o 3 na nogach i do pracy :-(

reklama
WIOLA- przekaż siostrze nasze wsparcie-my mamy wiemy jaki to strach paralizujacy o zdrowie dziecka!!!

EWULA- szlag by to-mam nadzieje,ze brak @ to dobry znak-czekamy na rozwój sytuacji..

SOL- Ty ,ciężarna-pokaż sie :))))

KOCUREK- ja też nieraz byki strzelam ,jak każdy kto szybko pisze:)) spoko-loko :)

JUST- ja juz po sniadanku ,dopijam kawkę i biore sie za porzadki :)ale cudnie,ze z mieszkankiem już masz problem z głowy :)))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry