- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
balbinka lecz lecz ząbki przed ciążą ja nie dokończyłam kanałowego leczenia bo straszne męczarnie przeżyłam i wygenerowałam fobię ale w sumie teraz to dobrze, że ten mój ząb jest otwarty, bo cokolwiek się będzie dziać pod nim to przez kanały jest ujście dla stanu zapalnego i stomatolog mi tylko co jakiś czas te kanaliki będzie udrażnaić na razie - nie jest to przyjemne ale lepsze niż ból zęba ;-)
mama no jakże by inaczej z sol niezła agentka jest - to sie wyczuwa na odległość
(raaaaaany .... a jak się mylę )
mama no jakże by inaczej z sol niezła agentka jest - to sie wyczuwa na odległość
Ostatnia edycja:
O
oliwkakarolina
Gość
Ależ ja Cię proszę...wstałam o 6.50,byłam w szkole minute przed dzwonkiem i nadal się nie obudziłam Jestem nietomna,nawet nie chcę wiedzieć jak wyszedł mój makijaż... ))Za to kolor włosów ohydny mi wyszedł,wczoraj farbowałam,muszę dzisiaj znowu.
ewula00
szczęśliwa ;)
hej dziewczynki
just gratuluje mieszkanka
mama buziki
wiolcia to masz domowe przedszkole a jak maleństwo w szpitalu się czuje ?
Kocurku ząbki juz lepiej cieszę się:-)
pok tule ja też dziś uległam i zrobiłam testa i I krecha jak w morde strzelił ale @ brak więc nadzieja jest
sol no ładne żarty i widzę nowa fotka fajna
just gratuluje mieszkanka
mama buziki
wiolcia to masz domowe przedszkole a jak maleństwo w szpitalu się czuje ?
Kocurku ząbki juz lepiej cieszę się:-)
pok tule ja też dziś uległam i zrobiłam testa i I krecha jak w morde strzelił ale @ brak więc nadzieja jest
sol no ładne żarty i widzę nowa fotka fajna
just_boogie
Mama Pędzącej Stopy
Karola mówisz, że nie wyszedł kolor, a jaki zrobiłaś? Co jemy na śniadanie??? ;-)
balbinka lecz lecz ząbki przed ciążą ja nie dokończyłam kanałowego leczenia bo straszne męczarnie przeżyłam i wygenerowałam fobię ale w sumie teraz to dobrze, że ten mój ząb jest otwarty, bo cokolwiek się będzie dziać pod nim to przez kanały jest ujście dla stanu zapalnego i stomatolog mi tylko co jakiś czas te kanaliki będzie udrażnaić na razie - nie jest to przyjemne ale lepsze niż ból zęba ;-)
Leczę, leczę, bo u mnie to jest tak, że na początku mam mega cykora, ale jak się przełamię to już po całości robię co trzeba
Jak Sol nie żartuje to
Ależ ja Cię proszę...wstałam o 6.50,byłam w szkole minute przed dzwonkiem i nadal się nie obudziłam Jestem nietomna,nawet nie chcę wiedzieć jak wyszedł mój makijaż... ))Za to kolor włosów ohydny mi wyszedł,wczoraj farbowałam,muszę dzisiaj znowu.
Przyzwyczaisz się do takiego wstawania ;-)Mój M wstaje 6:30 do pracy a ja 6:20 i już nie śpię. Bez względu który to dzień tygodnia
WIOLKA1509
Fanka BB :)
hej ewula. wspolczuje widoku I krechy.domowe przedszkole jak nic i wszyscy chca od rana ze mna gadac i sie bawic...
mama Daria( siostry corka) ma cos z sercem,wczoraj byli na kontroli u lekarza i dostali skierowanie na szpital. dokladnie nie wiem co i jak ...bo jak tylko zaczynala tlumaczyc to zaczyna plakac...
mama Daria( siostry corka) ma cos z sercem,wczoraj byli na kontroli u lekarza i dostali skierowanie na szpital. dokladnie nie wiem co i jak ...bo jak tylko zaczynala tlumaczyc to zaczyna plakac...
O
oliwkakarolina
Gość
Bogusiu Jakiś neutralny blond miał być a wyszła...kupa Jutro zmienię)
Na śniadanie żelki,lizak czekoladowy i kawa
Balbinka nigdy się nie przyzwyczaję,nie ja.
W ogóle co ja tutaj robię???? W pracy,co robię?Bo wczoraj skończyła mi się umowa,ostatni dzień był a ja tu kwitnę od rana
Na śniadanie żelki,lizak czekoladowy i kawa
Balbinka nigdy się nie przyzwyczaję,nie ja.
W ogóle co ja tutaj robię???? W pracy,co robię?Bo wczoraj skończyła mi się umowa,ostatni dzień był a ja tu kwitnę od rana
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
Witam kochane :-)
Świerza bułeczka pączuś i soczek pomarańczowy ale ja rozpieszczana
Musze włosy umyc i śmigam z psina do fryzjera no i 100 nie moja ale co tam tata dał to pojde :-)
he ;-)
Pok przykro mi :-( nie ma @ jest nadzieja :-) 3mam kciuki ;*
Just widzisz 3mam kciuki!;**
Balbinka to fajnie się masz moj K... juz o 3 na nogach i do pracy :-(
Świerza bułeczka pączuś i soczek pomarańczowy ale ja rozpieszczana
Musze włosy umyc i śmigam z psina do fryzjera no i 100 nie moja ale co tam tata dał to pojde :-)
he ;-)
Pok przykro mi :-( nie ma @ jest nadzieja :-) 3mam kciuki ;*
Just widzisz 3mam kciuki!;**
Balbinka to fajnie się masz moj K... juz o 3 na nogach i do pracy :-(
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
WIOLA- przekaż siostrze nasze wsparcie-my mamy wiemy jaki to strach paralizujacy o zdrowie dziecka!!!
EWULA- szlag by to-mam nadzieje,ze brak @ to dobry znak-czekamy na rozwój sytuacji..
SOL- Ty ,ciężarna-pokaż sie )))
KOCUREK- ja też nieraz byki strzelam ,jak każdy kto szybko pisze) spoko-loko
JUST- ja juz po sniadanku ,dopijam kawkę i biore sie za porzadki ale cudnie,ze z mieszkankiem już masz problem z głowy ))
EWULA- szlag by to-mam nadzieje,ze brak @ to dobry znak-czekamy na rozwój sytuacji..
SOL- Ty ,ciężarna-pokaż sie )))
KOCUREK- ja też nieraz byki strzelam ,jak każdy kto szybko pisze) spoko-loko
JUST- ja juz po sniadanku ,dopijam kawkę i biore sie za porzadki ale cudnie,ze z mieszkankiem już masz problem z głowy ))
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: