jestem
zaraz lece na zakupy
wpadlam zobaczyc co u Pok a jej nie ma
(
Pok ??????????????,&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
witam sie z rana
czesc kociaku:-)
ja mam dzis ciezka noc za soba...mala co chwile budzila sie z placzem, brzuszek twardy nie wiem o co chodzi.
dzien bedzie jeszcze gorszy, mala jedzie do cioci na caly dzien(malymi kroczkami do celu). Boze jak ja bez niej wytrzymam? juz sobie powymyslalam zajecia: mycie oken, zmiana firanek i przede wszystkim ide do ogrodu, grabic sprzatac itd.
narazie mala jeszcze spi wiec sobie siedze.... musze torbe jej spakowac...
dasz rade
) na poczatku bedzie ciezko , ale napewno sobie poradzisz
a dlaczego mala pojechala ?? bo nie w temacie jestem
Współczuję nocy
( Ja miałam z kolei przerąbane ze względu na zęba
(( caaaaałą noc mnie bolał i to tak, że w końcu się złamałam i najpierw ok. 2.00 pierwszy Apap a potem nad ranem drugi .... teraz jestem jak naćpana a i tak go czuję jak ćmi w tle ....
dobrze , ze idziesz do dentysty jednak
podobno gorsze od zniczulenia moze byc dla dzidzi infekcja , takze powodzenia !! napewno nie bedzie bolec
)
Jestem i ja.Dzieci w szkole/przedszkolu itp.Kto wymyślił lekcje o 7.45???No pytam kto???
Włączam kompa a tu negatyw na Allegro od idiotki,od której chciałam kupić łóżko.Przed ''KUP TERAZ'' zadzwoniłam i pytam:łóżko piętrowe,dla 2 dzieci, 2 materace itp itp a ona,że tak.Kupuję,babka ma wpisany odbiór osobisty i płatność przy odbiorze ( i tak zeznała przy rozmowie tel.) po czym dzwoni,że chce kasę na konto...patrzę a to w ogóle aukcja grzecznościowa,czyli łóżko nie jest tej osoby co wystawia aukcję.A na koniec okazuje się,że to łóżko jest piętrowe i owszem ale tylko dla jednego dziecka!!!!Aaaaaaaaaaaa!!!Napisałam jej,że rezygnuje w związku z tym itp.Ona aferę kręciła, z moim mężem przez telefon dyskusje bo zagroziłam,że zgłoszę to Allegro a ona żeby nie itd.No to my, że ok,nie ma problemu.I co?????Dzisiaj mi wystawiła negatywa,że zrezygnowałam bez powodu!
Idę nadrobić...no i dzień dobry.
P.S. Mam adres tego babsztyle,nakopie jej!!!
godzina jeszcze normalna
ja szlam na 7.05 i mialam pierwszy basen
wyobrazasz sobie w zime jaka porazka , a pozniej na zimne sale ... buuuu
daj babce popalic
) co bedzie w konia ludzi robila :/
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no wiedziałam, że tak będzie, wiedziałam, żeby się nie nakręcać, żeby nie mieć nadziei..... uhhhhhh......
dostałam właśnie smsa, że jednak mieszkanie o którym wczoraj pisałam idzie na sprzedaż :-
-( przecież to by było za piękne....
:
nie trac nadzieji !! w koncu musi sie cos znalezc !!!
aaaaaaaaaaaaaaaaaa robia mi sie rozstepy na prawym cycku!! Co mam robic, zeby to powstrzymac?? Masaze, kremy, jakis stanik specjalny czy biczowac i hartowac skore pod prysznicem??? O matko.. a tak w ogole to dzien dobry, czesc i czolem. POK &&&& zapodaj tego testa MAMA za dotarcie armii do celu &&&&& Buziaczki dla reszty babeczek :-*
jest taki krem z Musteli na rozstepy co sie juz porobily i przeciw rozstepa , on jest silniejszy niz normalna Mutela i w ciazy tez mozna stosowac i po
podobno jest dobra
ja mam narazie ta zwykla i rzeczywiscie jest bardzo wydajna
mamitka to trzymam mocno kciuki
libby rozstepy sa fe
kurcze ja nie wiem o co chodzi, ciezko to opisac ale od 3 dni kiesko sie czuje, jakas tak rozbita jestem, zauwazylam ze zawsze o tej porze roku mam szkliste oczy i woda mi z noska cieknie, pewnie jakas alergia, ale czy taka ospalosc moze sie z tym wiazac? nie umiem sie na nic zebrac no koszmar, niby wstalam wyspana i juz mi sie spac i lezec chce
kurcze no czujesz sie dokladnie tak jak ja teraz
) tez mi z nosa cieknie non stop :/ i jestem mega ospala i nic mi sie nie chceeee
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
Witam sie południowo:-)Wyspana az różowa
W koncu spałam normalnie a jak się budziłam to zaraz zasypiałam. Idę po herbatkę i poczytam co u was
a ja znowu nie spalam cala noc
(( marzy mi sie sen jak za dawnych czasow !!
Dziewczyny trzymam za Wam mocno kciukalce zebyście dołaczyły do mnie na Grudnióweczkach:-)
A to dzis moje testowanie-obraz troszkę rozmazany bo fotka robiona telefonem (5 dni przed terminem @)
gratulacje
)
Byłam na pogotowiu, mamę karetka zabrała,zasłabła i nie mogli jej cisnienia zmierzyc, leży pod kroplówką:-(
Ale się zdenerwowałam....
kurcze przykro mi
( duzo zdrowka dla mamy !!
i milego dnia dla calej reszty kobietek
)
no i cala mase ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^
)