reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Made z babciami ? :-D na pewno znajdziecie wspólny temat :-)
Do później;*

Mamita widzisz jednak słoneczko nie uciekło :-)
No woskuj woskuj :-D

Rurka witaj ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Młodamamusia no to nie jestem sama ;-)
Made ależ ja nie krzyczałam, miałam prośbę. Nie użyłam ani wykrzykników ani dużych liter ;-)
Mama no to nieźle z tym storczykiem :-) oby tak dalej hihihihihih.

ja już zakupki jakieś zrobiłam, trza meża zaopatrzyć w jedzonko jak ma wyjechać na 2 tygodnie.

a mam pytanko robiła z was któraś zupę, albo jakieś kotlety bądź klopsy w słoiki? nie bardzo wiem jak to zrobić by się nie zepsuły. samo zagotowanie w słoiku wystarczy? hm... jak to zrobić... by i smaku nie straciło.

A ja dzis na obiadek zrobie ziemniaczki i klopsiki ze słoiczka :-D

Ale mam lenia
:-D :-)

Dziewczyny a wiecie na co mi przyszła ochota? :-)
Na mooczkę :-D :-D

Gdzie wszystkie pouciekałyście ???

Ostatnia edycja:
jestem wywoskowana i gładka :))

MŁODAM- ja dostawałam od babci bigos -zrobiła ,zagotowała słoik i jak otwieramy zimą to wszystko jest si :) wiec nie stracą smaku-możesz spokojnie robić .

MAMUSIA- pora obiadu i pouciekały:)

jestem :) zaraz lece na zakupy :)
wpadlam zobaczyc co u Pok a jej nie ma :((
Pok ??????????????,&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

witam sie z rana
czesc kociaku:-)
ja mam dzis ciezka noc za soba...mala co chwile budzila sie z placzem, brzuszek twardy nie wiem o co chodzi.
dzien bedzie jeszcze gorszy, mala jedzie do cioci na caly dzien(malymi kroczkami do celu). Boze jak ja bez niej wytrzymam? juz sobie powymyslalam zajecia: mycie oken, zmiana firanek i przede wszystkim ide do ogrodu, grabic sprzatac itd.
narazie mala jeszcze spi wiec sobie siedze.... musze torbe jej spakowac...

dasz rade :)) na poczatku bedzie ciezko , ale napewno sobie poradzisz :)
a dlaczego mala pojechala ?? bo nie w temacie jestem :)

Współczuję nocy :(( Ja miałam z kolei przerąbane ze względu na zęba :((( caaaaałą noc mnie bolał i to tak, że w końcu się złamałam i najpierw ok. 2.00 pierwszy Apap a potem nad ranem drugi .... teraz jestem jak naćpana a i tak go czuję jak ćmi w tle ....

dobrze , ze idziesz do dentysty jednak
podobno gorsze od zniczulenia moze byc dla dzidzi infekcja , takze powodzenia !! napewno nie bedzie bolec :))

Jestem i ja.Dzieci w szkole/przedszkolu itp.Kto wymyślił lekcje o 7.45???No pytam kto???
Włączam kompa a tu negatyw na Allegro od idiotki,od której chciałam kupić łóżko.Przed ''KUP TERAZ'' zadzwoniłam i pytam:łóżko piętrowe,dla 2 dzieci, 2 materace itp itp a ona,że tak.Kupuję,babka ma wpisany odbiór osobisty i płatność przy odbiorze ( i tak zeznała przy rozmowie tel.) po czym dzwoni,że chce kasę na konto...patrzę a to w ogóle aukcja grzecznościowa,czyli łóżko nie jest tej osoby co wystawia aukcję.A na koniec okazuje się,że to łóżko jest piętrowe i owszem ale tylko dla jednego dziecka!!!!Aaaaaaaaaaaa!!!Napisałam jej,że rezygnuje w związku z tym itp.Ona aferę kręciła, z moim mężem przez telefon dyskusje bo zagroziłam,że zgłoszę to Allegro a ona żeby nie itd.No to my, że ok,nie ma problemu.I co?????Dzisiaj mi wystawiła negatywa,że zrezygnowałam bez powodu!
Idę nadrobić...no i dzień dobry.
P.S. Mam adres tego babsztyle,nakopie jej!!!

godzina jeszcze normalna :) ja szlam na 7.05 i mialam pierwszy basen :szok: wyobrazasz sobie w zime jaka porazka , a pozniej na zimne sale ... buuuu
daj babce popalic :)) co bedzie w konia ludzi robila :/

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, no wiedziałam, że tak będzie, wiedziałam, żeby się nie nakręcać, żeby nie mieć nadziei..... uhhhhhh......

dostałam właśnie smsa, że jednak mieszkanie o którym wczoraj pisałam idzie na sprzedaż :-:)-( przecież to by było za piękne....
:

nie trac nadzieji !! w koncu musi sie cos znalezc !!!

aaaaaaaaaaaaaaaaaa robia mi sie rozstepy na prawym cycku!! Co mam robic, zeby to powstrzymac?? Masaze, kremy, jakis stanik specjalny czy biczowac i hartowac skore pod prysznicem??? O matko.. a tak w ogole to dzien dobry, czesc i czolem. POK &&&& zapodaj tego testa MAMA za dotarcie armii do celu &&&&& Buziaczki dla reszty babeczek :-*

jest taki krem z Musteli na rozstepy co sie juz porobily i przeciw rozstepa , on jest silniejszy niz normalna Mutela i w ciazy tez mozna stosowac i po :) podobno jest dobra
ja mam narazie ta zwykla i rzeczywiscie jest bardzo wydajna

mamitka to trzymam mocno kciuki :)
libby rozstepy sa fe:(
kurcze ja nie wiem o co chodzi, ciezko to opisac ale od 3 dni kiesko sie czuje, jakas tak rozbita jestem, zauwazylam ze zawsze o tej porze roku mam szkliste oczy i woda mi z noska cieknie, pewnie jakas alergia, ale czy taka ospalosc moze sie z tym wiazac? nie umiem sie na nic zebrac no koszmar, niby wstalam wyspana i juz mi sie spac i lezec chce:(

kurcze no czujesz sie dokladnie tak jak ja teraz :)) tez mi z nosa cieknie non stop :/ i jestem mega ospala i nic mi sie nie chceeee
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& :)) ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^

Witam sie południowo:-)Wyspana az różowa:-DW koncu spałam normalnie a jak się budziłam to zaraz zasypiałam. Idę po herbatkę i poczytam co u was

a ja znowu nie spalam cala noc :((( marzy mi sie sen jak za dawnych czasow !!

Dziewczyny trzymam za Wam mocno kciukalce zebyście dołaczyły do mnie na Grudnióweczkach:-):tak:
A to dzis moje testowanie-obraz troszkę rozmazany bo fotka robiona telefonem (5 dni przed terminem @)
zdjcie0042o.jpg

gratulacje :))

Byłam na pogotowiu, mamę karetka zabrała,zasłabła i nie mogli jej cisnienia zmierzyc, leży pod kroplówką:-(
Ale się zdenerwowałam....

kurcze przykro mi :(( duzo zdrowka dla mamy !!

i milego dnia dla calej reszty kobietek :))
no i cala mase ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^:))

Pok to chce chyba po pupie dostać :-(

pamiętacie jak czekaliśmy tez tak na rurke ?;-);-)

Mama no w sumie fakt pora obiadu :-D ja tez musze ziemniaczki wstawić :-)

reklama
no to chyba wyląduję w ośrodku dla bezdomnych jak tak dalej pójdzie, żyjemy w tak chorym kraju, że to szkoda wogóle język sobie strzępić...
to jest jakaś paranoja, ja już tego powoli nie ogarniam, ale nie odpuszczam, to jest MEGA błędne koło, które się nie chce przerwać :-:)-:)-:)-:)-( człowiek chciałby normalnie wychować dziecko, a tu takie kłody pod nogi kładą, że szok, na jaką cholerę mamy polityków i rząd????:szok: biurokracja jest przygniatająca.....

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry