reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama : do pozniej :)

majeczka :w idac widac :)

ja ide robic obiadek i mam nadzieje ze maly pojdzie bezproblemowo spac i bedzie spal choc z 1h30-45 !!!! bo sama tez padam i mam ochote sie zwinac w klebe pod koldra

No i jestem :))))

pok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sol
- a do kiedy ta promocja ?

Kocurek - wyniki masz super, ja czytałam, że tylko u nas jest taka wysoka "norma" NT, są kraje kiedy granica "normalności" sięga 5,00 mm .

mama a z kim ty teraz zachodzisz jak Tom w pracy:-D Ty już zaszłaś kochana:tak:Widzę to piękną zygotę...
majeczka widać kreseczkę
Sol a u mnie bez słoneczka dzisiaj
mloda witaj
Najadłam się za bardzo chyba bo mnei zemdliło

made dziękuję i całuję :-) ja to strasznie podejrzliwa w tej ciąży jestem ..... ;-)

sol właśnie się zarejestrowałam na dziś na 15.00 i TRZĘSĘ GACIAMI OKRUTNIE :zawstydzona/y::-( tym bardziej, że nie doleczyłam kanałowo zęba na własne życzenie i dostanę opieprz pewnie jak się patrzy.... ale tak mnie strasznie dentysta jeden i drugi torturował, że .... no nie dałam rady i powiedziałam sobie, że jak tylko zacznie mnie bolec to go wyrywam - no to zaczął kurde akurat w ciąży :szok:

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry