reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
POK- a Ty sikałaś teraz czy rano ??? i po jakim czasie sie pokazala ta druga kreska ???

oj Ty niedowiarku-bedzie dobrze zobaczysz,ze @ nie przyjdzie...działania byly-jest szansa!!!
i jak widać chłopaki dały rade :)))))

JOS- dzieki za wsparcie :)))

mama o no to fajnie ze staranka u ciebie znowu sa :-) to &&&&&&&&&&& i ~~~~~~~~~~~~~dla ciebie! U mnie ok, jutro mam wizyte wiec troche sie denerwuje. Nie mam na szczescie juz plamien wiec jestem pozytywnie nastawiona.

pok ja przez 3 dni mialam takiego bladziocha ;-)

POK- a Ty sikałaś teraz czy rano ??? i po jakim czasie sie pokazala ta druga kreska ???

oj Ty niedowiarku-bedzie dobrze zobaczysz,ze @ nie przyjdzie...działania byly-jest szansa!!!
i jak widać chłopaki dały rade :)))))

JOS- dzieki za wsparcie :)))

mama no tak ale tak blisko sa te kreski, ze to az nienatralnie wyglada.
Bardzo pozno wstalam dzis, wiec kolo 12 robilam i to bylo moje pierwsze siku. Kreska nie wiem kiedy sie pojawila, bo postanowilam nie wpatrywac sie przez 5 minut w test tylko po 5 mintach (ale przed uplywem 10) na niego zerknelam. I co zrobilam? mowie sobie eee zepsuty i odlozylam a kumpela mowi "daj go" i tak zerka i mowi "moze zepsuty moze nie, 2 kreski sa".
no i taki mam zonk.

Pok zrób jeszcze jeden test:-) Jak dalej nie wierzysz w swoje szczecie;-)
Zamiast pisać tu lepiej chodzmy na GRUDNIÓWKI:tak:
To która prócz POK szykuje się na mamy zimowe?

Wisienka - bardzo mi przykro. A babcia na cos choruje konkretnego czy to cos naglego? Bardzo mi przykro. Tulam!

majeczka - zrobie jutro rano.

reklama
WISIEŃKA- przykro mi bardzo...mam nadzieje,ze babcia silna kobietka jest i wyjdzie z tego......wspieram!

POK- ja w listopadzie jak zaszlam to jeden z Quicków też byl taki ja Twoj -tak blisko siebie :))
poczekaj do jutra i sikaj na nowo :))

MAJECZKA- ja sie szykuje na grudniową mamę,ale dopiero działam wiec jeszcze troche musze poczekać na efekty :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry