reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
mama hmm.. było to tak... z piątku na sobotę miałam krechę, ale nie żeby aż taką intensywną .... kolejnego dnia też bez rewelacji i wtedy zadziałaliśmy i jeszcze następnego dnia rano - tego dnia miałam już pod wieczór mocną krechę, która utrzymywała się jeszcze trzy dni :)..... w sumie dwa działania w momencie jak się ta druga krecha intensyfikowała :) byłam pewna, że za wcześnie będzie :)

mlodamamusia czuję się świetnie (pomijając ból zęba ...grrrr..) Widziałam dziś na wielkim ekranie usg maluszka i taki był prześliczny....... :sorry2: wzruszyłam się strasznie, ocierałam grochy przy studentach Akademii Medycznej ..... było wspaniale ....... niezapomniane przeżycie :sorry2:

Ostatnia edycja:
reklama
Wisienka ja mieszkam z babcią w wieku Twojej i wiem że jak pogotowie przyjeżdża to ciężko jest:-(

Kocurek no to super ze z maluszkiem wszystko dobrze :-) tak trzymać :-)
Kochana wklejaj suwaczka bo nie idzie u Ciebie podpatrzeć ktory to tydzień :-)

Ostatnia edycja:
Witajcie babeczki
Pamietam o Was choć nie mam teraz w ogóle czasu by zaglądać... Maja ma kolki, wiec dużo na rekach ją nosze no i na spacery chodzimy po 2 razy dzienne na 1,5-2 godziny, gdyż w wózku na dworze tylko może spać... Ala też daje mi w kość... mały z niej uparciuch i przekorna jest strasznie... ja zmęczona na maksa... po za tym Maja już 5,5 kg waży bo w poniedziałek byliśmy u lekarza z okazji ukonczenia 6 tyg to ją babeczka zwazyła... ma też uczulenie, najprawdopodobniej na mleko i jego pochodne, wiec musze ze swojej diety póki co wyeliminować, na ile sie da - bo wiadomo, że wykluczyć zupelnie sie nie da, mleko i jego przetwory... no i kolki pewno też od mleka, choć tego to nigdy nie wiadomo... dziś dzien bez jogurtów, serków, budyniu, masła itp. tylko troszke mleczka wlałam do kawy bo bez mleka nie przełkne... wiec zobaczymy jak będzie teraz...

Oczywiście pamietam o Was i każdego dnie ciepło o Was myśle :) no i trzymam mocno kciuki za wysyp nowych fasolek :)

maran : hej i dzieki :) powodzenia z babeczkami :)

mama : mam nadzieje, ze dolaczysz do grudniowek razem z poczkiem :)

wisienka : mam nadzieje, ze z babcia wszystko bedzie dobrze :)trzymajcie sie mocno !

my uciekamy na spacer i plac zabaw
bede wieczorkim i do pozna bo dzis slomiana wdowa jestem :)
papapapapa

reklama
kurde z tym zębem... mam tylko aspirynę w domu a nie chce mi się teraz wychodzić bo i tak za półtorej godziny do dermatologa z synem idę ...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry