reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
JOS- nooooo ,to milusiego wypadu z mężem i przyjemności w SPA- sie bedzie działo :)
fajny taki wypad...ja ostatnio byłam sama z Tomem na zakupach ubraniowych w piątek jak siostra nam sie dziecmi zajęla...chodziliśmy po mieście,trzymaliśmy sie za rekę,machaliśmy nimi beztrosko,ptaszki śpiewały,jeziorko pachniało-jak milusio było,ale ....wypad z mężem do SPA to dopiero przyjemnośc:))

reklama
Otóż to, u mnie okien i okieneczek zatrzęsienie :eek: no muszę wykorzystać moje siły i na święta będę miała spokój z oknami. Zostanie tylko dywan do wyprania

mamus : dzieki :) to bedzie nie tylko spa, znaczy spa na miejscu. tylko w roznych hotelach, nie wiemy gdzie - tam gdzie zajedziemy danego dnia :)
a wlasciwie SPA nie to jest najlepszy aspekt naszego wypadu
wypozyczamy samochod i bedziemy przez 6 dni znow jak studenciaki : zwiedzac szwedac sie wlasnie bez celu, to tu to tam, jak dlugo nam sie podoba :)
tylko wieczorem wrocimy do hotelu spa a nie jak kiedys pod namiot
choc namiot tez mnie kusil
ale F. jest naparwde zmeczony jego chora praca wiec jednak zapodamy dziadkow w jaccuzi :)

reklama
lo jestem jakie mam nerwy, sie uplakalam tak mnie lekarz z rownowagi wyprowadzil:( banda posrancow wrrr nienawidze lekarzy niedojdy cholerne looo meliska jakas by sie przydala

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry