reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
WIOLA- wiem jak jest.....
ale dobrze,ze wlatujesz do nas..za kilka dni nowe działania i nowe nadzieje...

ja też łapie doły czasem..czuje sie jak dinozaur na tym wątku,ale co zrobić....walczymy dalej!

PALEMKA,RURKA,SOL,ZIZI,GOSIANE,LIL,MARY-BETH,SERGEEVNA,EDYTA,POK- wyłazic z krzaków!!! pisać co u Was??

ja już cały dom poodkurzałam,wywietrzyłam,zaraz ide zmieniac pościel w sypialniach,kuchnia posprzątana a tu taki mały ruch na bb.....

PSZCZÓŁKA- dzięki kochana :)

no tak z prezesem sie nie dyskutuje...;)
mam nadzieje,ze stwierdzi ,ze Tobie jest potrzebny :))

a jak Twoje starania-bo widze po suwaczku ,ze połowa cyklu???:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
witam się i ja :)

pogodę mamy paskudna, nie pójdę z dzieciakami na dwór :(

Balbinka w kwietniu będzie 8 miesiąc. Maż ma plemniczki ok, także problem jest raczej ze mną. Choruję na niedoczynność tarczycy, ale hormony mam w normie, teraz biorę jakieś paskudztwo na obniżenie insuliny. Mieszczę się w normach, ale gin powiedział, że spróbujemy obniżyć, bo może mi owu hamować, jeżeli to nie pomoże, to hsg, a jeżeli ono nie pomoże to już wczoraj pisałam.

Mamita działałam wczoraj, ale dla przyjemności bardziej niż dla staranek. Zaczął się śluz płodny, wiec mam nadzieję, że trafimy w odpowiedni czas :)

wiolka, wisienka, pok, jos, gumisia, młodam, oliwka, just, pszczółka witajcie :))

Jestem i ja:) Witam wszystkie Panie:)
Musiałam sister zawieźć do szkoły,znowu ponad 20km:(((
Szlag nas trafi:(
Muszę zaraz jechac do szkoły w naszej miejscowości i przepisac ją szybko.Podobno z pisemkiem z sądu wezmą ją od ręki:)

RURKA- no to mam nadzieje,ze jak jest śluzik to bedzie i owu :))
a u mnie coś pokręcone w tym cyklu więc mam nadzieje,ze wczorajesz działanie nie było za pozno..dziś mam 11 d.c i według temp.juz jestem po owu....

OLIWKA- daleko ta szkoła...

wiola, młoda, rurka, oliwka - witajcie :-)

Rurka, no to przynajmniej jesteście o tyle w lepszej sytuacji niż my 5 lat temu :tak: A monitoring owulacji miałaś robiony? Bo jeśli problem leży na tle hormonalnym, to wydaje mi się (ale ekspertem nie jestem), że odpowiednie tabsy powinny rozwiązać problem :tak: Głowa do góry kochana i zobaczysz, że zajdziesz szybciej niż Ci się wydaje :-D
Mama, teraz to uważaj na siebie, bo jak ~~o ~~o ~~o dobiegły do celu to wiesz :cool2: a mocno &&&&&&&& za nie trzymałaaaaaam :cool2:

faktycznie slabiutki ruch dzis :)
ja juz gotuje zupke na obiad, ogarniam dom
i zaraz zadzwonie do mamy bo od 2 dni meczy mnie temat wyboru szkoly (tj. przedszkola) dla poldusia i mam juz taki metlik, taki stres ze potrzebuje zdania kogos "spoza" tematu, obiektywnego :)

rurka : kciuki :)))))

wiolka : glowa do gory! zaraz beda nowe staranka!!! :)

Hej Rurka Witaj Jos :-) Ruch rzeczywiście mizerny.

Mamuś my w tym cyklu pełen luz i relaks. Przytulanka były ale bez nacisku, bo nie zależy mi teraz, wolałabym na wiosnę mieć dzidzie lub w lecie, ale jakby sie nam tak teraz "wpadło" to też by było oki, więc bez stresu :tak: A Ty kiedy testujesz jakby co???

czesc dziewczynki :)

mam pytanko :
czułyście się kiedys zle po szczepionce, bo ja od 2 w nocy , czuje się jakbym miała grypę do tego mdli mnie, no ireka szczepiona tez od 2 zaczęła bolez, więc łączę to razem, nie wpomnę już o tym, że jeszcze do tego wszystkiego @ dostałam ... czuje się jak bleeeeeeeee ....

Hej Laski:-)
Zastój w interesie u nas, ale i w domu nic się szczególnego nie dzieje... Działamy...już bym chciała chodzić z brzuszkiem:-(
Znacie coś na lepsze chęci na sex??:dry: Normalnie nie wiem co się dzieje, ale nie chce mi się...

Mama, Ty gdzieś pod Poznaniem mieszkasz?? Pokazywali rano w TVN Kórnik koło Poznania, jak juz tam wiosna:happy2:

reklama
królowa - już jestem spokojna a po porodzie mogą być ciekawsze cyrki więc jestem spokojna :tak:

mlodamamusia - to dobrze że monitor wytarty :tak: o sprzęt trzeba dbać :tak:

niusia - https://www.babyboom.pl/forum/rodzinki-zza-granicy-f41/mamy-z-kanady-jestescie-20821/index4.html

wisieńka - ha ha ha - a pamiętasz naszą ostatnią rozmowę przez kom? Zdrówka życzę i ciesz się urokami ciąży :-D

mama - ja ci wywalę ten termometr :tak: miało być na spokojnie i bez stresu a ty znowu z termometrem latasz :wściekła/y: - proszę go schować w szafce i wyciągnąć jak które się rozchoruje a nie ... :dry: buziaczki ;-)

wiola - dobry :-D

oliwkakarolina :-) a młoda chce się przenieść? Przepraszam że pytam ale w jej sytuacji duża ilość zmian może ją przytłoczyć :sorry:

palemka - niestety może tak być po szczepieniu. Weź sobie gripex i odpocznij kilka dni :tak:

rurka, pscółka, zizi :-D

Jak którejś ma @ przyjść to chętnie zabiorę ten przywilej :-D
Karola już w klubie malucha, M ją zaprowadził o 10. Póki co nie dzwonią więc chyba tragedii nie ma że została sama. Emi najedzona śpi, dzisiaj już jej chyba lepiej, bo wczoraj po tych szczepieniach ją brzuszek :-( bidula moja kochana :-( żal mi jej, ale wolę zaszczepić niż później po szpitalach łazić :-(
Spadam się ubrać i może Emi na spacer wytargam skoro nie gorączkuje :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry