reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Witam się ze wszystkimi, dopiero wstałam, ale mam podło obły dzień, najlepiej bym go w całości przespała... A tu niestety trzeba wyjść do ludzi i załatwić sprawy w urzędzie miasta, całe szczęście, to nie jest daleko, potem kładę się znów do łóżka i zalegam z książką...

Trzymam kciuki za wszystkie, które testują lub się starają ostatnio &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& całe mnóstwo pozytywnych wibracji Wam przesyłam, a sobie zostawię dziś lekką nutkę pesymizmu i tumiwisizmu

Czytam Was, ale czy wykrzesam wystarczająco sił, żeby coś napisać nie wiem :no:

reklama
palemko - buziaczek :-) i odpoczywaj sobie - efekty poszczepienne mogą być mało przyjemne :sorry: Ja kiedyś się zaszczepiłam na grypę po 3 drinkach wypitych - jak mnie siekło to przespałam u M dwie godziny (przed ślubem) a potem szwagierka stwierdziła że wyglądam jak nawalona i skacowana jednocześnie - i tak się czułam :-D Nauczka na przyszłość - po drinkach się nie szczepi :no:

PALEMKA- witaj:) no niestety czasem po szczepieniu może tak być...reakcja organizmu...ale masz juz II dawkę więc z głowy :)

SOL- nie krzycz !!!! :)
a moje nie choruję wiec nie potrzebuje termometru:):)

PSZCZÓŁKA -jakby co to test 18 kwietnia a 19 Tom kończy 39 lat-byłoby miło mieć II krechy:)

ZIZI- tak ja pod Poznaniem ,ale z drugiej strony niż Kórnik ,ale dokładnie-u nas wiosna w pełni :)))))
ja nie mam nic na chęci na sex -sama robiłam cykl przerwy bo miałam seksu po czubek nosa...

JUST- trzymaj sie dzielnie...

Fajnie, macie już wiosnę...
U nas jeszcze bardziej zimowo jest niż wiosennie:dry:
Miałam robić testy owu w tym cyklu, ale zapominam o nich:eek:

palemka : mysle ze ta reakcja jets normalna... niestety...

zizi : hej ... nie poradze nic niestety
kiedys widzialam (wlasciwie to niedawno, bo w styczniu) reklame w polskiej tv czegos wlasnie na libido ale dla kobiet, nie dla panow :) nie pamietam nazwy ale poszperaj w necie, na pewo znajdziesz!

just : hej :) milego czytania

Witam niewitane :-)
Ja mam dzisiaj lekkiego powera po ostatnich zamulonych dniach i chyba wykorzystam to na mycie moich "ukochanych" okien :dry:

BALBINKA- ja wczoraj myłam okna na dole a dziś umyłam u dzieci w pokojach i u nas w sypialni i w 4-ty pokoju:) mam z głowy :)) ale z tego co pamiętam Ty masz spoooro okien-więc powodzenia :))jak jest power to trzeba wykorzystać :)

ZIZI- jak masz gdzies superfarm to leć po testy owu bo są w prom z 28 zl na 16zl..ja kupiłam 2 opakowania :))promocja jest do dzis lub do jutra :)

JOS- może chodzi Ci o Asekurelle...reklamują to ,ale przy tabl.antykoncepcyjnych jak sie bierze...
a u Ciebie który dzień cykl??

reklama
mama : chyba tak... nie kojarze nazwy ( nie mam pamieci do nazw wlasnych , imion, nazwisk) ale pewnie tak... nie mowili nic o antykoncepcji natomiast, tylko ze na libido :) ale szczegolow nie znam, moze faktycznie...

a teraz : spadlam ! zadalas mi pytanie a ja nie nie znalam odp! przestalam liczyc i na serio musialam chwile pomyslec policzyc na plauchach i juz wiem - u mnie dzis : 26d.c. ! a mam ok. 27-29, roznie ale jak na moje to bedzie nawet krotsza wersja 27 czyli a jutro a nawet jeszcze dzis, boli mnie brzuch i z zakupow lecialam bo myslalam ze @ przyszla, ale nie. jeszcze nie. ale juz chodze "zabezpieczona" bo wiem ze to kwestia dnia lub GODZIN :) ale jakos mnie to nie martwi specjalnie
moze dlatego ze 15.04 jedziemy na wakacje, bez poldusia :) i nie mam ochoty zeby mi SPA kolo nosa przeszlo ( w ciazy nie mozna!!!) :)
okropna jetsem...wiem ;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry