reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam,ja rowniez wcinam tyle,ze krowki i popijam kawke. Dominik uklada puzla i ja ogolnie ogarniam chate i tak zagladam na forum:tak:

reklama
a w ogole to od pol roku moj cykl z 28 zmienil sie na 25,26 dniowy. w tym m-cu mialam @ 8 a moj przytulil sie do mnie 15 bez zabezpieczenia a rano 16 pokazal sie sluz plodny,wszystkie znaki wskazuja.ze owu.byla 18 wiec moze byc tak,ze jakis plemniczek przezyl:confused::blink::confused:choc nie lezalam z nogami na pagonach. @ powinna byc 2 lutego.zobaczymy....

ja tez mam juz posprzatane,ale zawsze cos znajde.mamy dom pietrowy,kwiaty poprzecieram,kurze itd ja od wcz.mam karkowke w sosie dzis tylko ziemniaczki obiore i surowke przygotuje:-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
No to 3 mam kciukasy...wszystko może się zdarzyc :-p
Ja też mam nie regularne cykle raz miałam 28d,potem 31d a teraz nie dawno tylko 16d ehhh teraz czekam na @
Mój M chce dzidziusia,cały czas mi powtarza że synek musi miec rodzeństwo i że sam chce miec jeszcze synka albo córeczkę a ja czekam z oficjalnymi starankami lecz czasmai bywa tak że się nie kontrolujemy totalnie i idziemy na całośc :-p także wszystkiego się spodziewac można...

no u nas wlasnie takie niekontrolowanie bylo tego 15,spojrzelismy na siebie-dzieci juz paly,wiec...a teraz mysle i mysle. choc planowalam zaczac od czerwca:-pno nic,tydzien poczekam i sie wyjasni.a Wy od kiedy zaczynacie:confused:

no i dobre podejscie bo jak ma byc to bedzie-3 miesiace w ta czy w ta. :tak:skoro czekamy na te maluzki i o nich myslimy to przyjmiemy z otwartymi ramionami nawet jak pojawia sie wczesniej;-)niz planujemy

no i dobre podejscie bo jak ma byc to bedzie-3 miesiace w ta czy w ta. :tak:skoro czekamy na te maluzki i o nich myslimy to przyjmiemy z otwartymi ramionami nawet jak pojawia sie wczesniej;-)niz planujemy

dokładnie :tak:
Ja nie mogę się doczekac drugiego maluszka lecz wszystko w swoim czasie ale starsznie boję się porodu :-(

ja tez sie boje,tymbardziej,ze dzieci mialy sluszna wage-corka miala 3720 urodzona 2 tyg.przed terminem a syn w terminie i mial 4100 ja mam 170cm wzrostu i obecnie waze 64kg wiec nie jestem jakas duuza:-):-)ale potem bede sie martwic jak pokonac bol.na szczescie z synem porod byl szybki-skorcze takie konkretne zaczely sie o 12.20 po poludniu o o 14.11 Go urodzilam-wiec glowa do gory-drugie idzie szybciej;-):tak::-Dja sie tez boje o wage malucha bo kazde kolejne dziecko niby jest ciezsze od porzedniego to teraz urodze takie 4500!!!!! :confused:A JA NIE CHCE CESERKI

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry