reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Jos dzieki :) jakos sobie poradze hehe wyjscia nie mam :)
a Poldus bedzie szczesliwy w przedszolu , nauczy sie nowych rzeczy , pozna kolegow , kolezanki dobrze bedzie :)
ja bym niechciala siedziec z dzieckiem do 6 czy 7 roku zycia i nie dlatego , ze wyrodna matka bede tylko wydaje mi sie , ze dla dzieci lepiej jak maja kontakt z innymi dziecmi i ucza sie nowych ciekawych rzeczy , a tak to same z mama po calych dniach siedza i im sie nudzi tez ;)) takie mam zdanie na ten temat

Mama no dam rade , ale raczej streszczac sie musze , bo wbrew pozora tutaj szybko wszystko sie dzieje , i trzeba sie zapisywac na porod w pierwszych tyg. ciazy , a niekiedy i zlobek juz bukowac ...

Edyta ja mialam tak przed zajsciem w ciaze , ze poprzedni cykl z 30 dni zrobil sie 35 czy lepiej nawet , i liczylam sobie noermalnie jakby byl cykl ten 30 dniowy i chyba dobrze zrobilam :)

oki lece obiad robic :))

reklama
Ja lecę z pracy jak szalona włączam kompa bo czytałam ze dziś testujemy i jest:-)

lazuroweGratulacje

Gosiane i Lil wam tez jeszcze nie gratulowałamWIELKIE BUZIAKI

Mikusia-tulę , tulę SKARBIE będziemy próbować

mama ja tez jeszcze jestem staraczka i to nadal na 2011;)

ja testuje 2 marca:-D:-D:-D

WIOLA- bo Iwa coraz starsza i juz wózek bedzie be :))
JULKA- mam nadzieje,ze w koncu wszystkie tu zaskoczymy i beda fasole :)
ASIOEK- no pa ,leć na obiad.

ja okno w kuchi umylam ,kwiaty poprzestawialm ,teraz biore sie za okno od jadalni..

EWULA- witaj kochana -no to jest nas dwie na 2 marca :)))))))))))))

co u Ciebie ??

asionek : rozumiem
a ze zlobkiem to nie chce cie zniechecac ale najlpeiej jest go zabukowac pol roku-nawet rok przed planowana ciaza, prywatny oczywiscie, bo panstowowego tak wczensiej nie mozesz
ja zabukowalam w 6 tyg. ciazy, rezerwacja potwierdzona po 4tym mieisacu (wysylasz papier od lekarza ze nie bylo fausse couche) i zaklepany na konkretnt start wyslanym aktem urodzenia. ogolnie impreza rezerwacyjna trwa od maja 2008.
mamy luty 2011 a ja wciaz nie mam zlobka, w styczniu odmowa, wznawiane co 3 m-ce gdzieniegdzie co 6
wiec juz go nie dostane
jak dostane to na wrzesien 2011, jak poldus pojdzie do przedszkola :)
hihihihihiihihhi

ps. ja zlobka nie dostalam a bylam studetka czyli mialam taki sam status jak kobieta pracujaca ( personne active) czyli niby priorytet
nie trzeba chyba pisac jaka jets sytuacja gdy mama jest ani nieuczaca sie ani nie pracujaca zawodowo (inactive) ;)))))))))))))))))))))))))))))))

mama skad ty masz tyle energi kobieto.... zazdroszcze
dobra Iwa spi .... ide sie wykapac w olejkach i wygolic tu i tam i moze jakas sexi bielizne wdziac no i obowiazkowo mini dla meza:-)wiem pogielo mnie... ale niech sie chlopoczyna nakreci w koncu caly czas okres staran mamy:-)

edytka jak tylko bedziesz wiedziec kiedy przewidujesz@ to pisiaj, hmm i nie wiem jeszcze jak agapa, a moze kogos pominelam ?? hallo laseczki ktos w przeciagu 3 tygodnie planuje testowac? aj bedzie wrzalo :) ja sie wykapalam depilacje cala zaliczylam, wypindzylam sie :) wiec ja jestem juz walentynkowa maz ma wczesniej z pracy wrocic wiec popoludnie i wieczor mamy tylko dla siebie, a jakie dziewczynki u was plany na walentynki ?

mama ja dziś pierwszy dzień w pracy po urlopie;( nie było łatwo, ale teraz ograniczyłam troche godziny bo mam troche innych zajęć, nauki, dodatkowych zleceń i takie tam;). ale najważniejsze ze dziś walentynki i dobry czas na staranka;) Zaraz zaczynam szaleństwo w kuchni zeby na wieczór wszystko było gotowe:-)

wiola owocnego uwodzenia. Rozumiem w pełni ja też latam ze mężem jak kotka;) w marcu.

a właśnie gdzie kocurek?

reklama
ja 28 lutego/1 marca. ale jak zwykle sie nie nastawiam. po 1,5 roku mam zero zludzen...

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry