reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
jestem niedzielnie z owsianką i kawą..

EDYTA- a moze jest tak jak pisalaś wczoraj-masz już @ ,ale to 3 @ po porodzie i moze jeszcze nie masz owulki;/... nie wiem..chyba ,ze owu byla pozniej i dopiero test po kilku dniach wyjdzie-&&&&&&&&& zaciskam by tak bylo...
domyslam sie jak Ci przykro-ja w tym cyklu nawet nie zdążylam testować bo @ niela być sob.lub ndz. a dostalam w piątek..ale temp.spadala wiec wiedzialam ,ze nic z dzidzi nie bedzie...

KOCUREK,MIKUSIA- witajcie porannie:)

u mnie od wczoraj pada..masakra jakaś -znowu nici ze spaceru;/;/;/

reklama
Mama sama juz nie wiem,ale czytalam ze do zagniezdzenia moze dojsc nawet 14 dni po owulce,dlatego niektorym dziewczynom testy wychodza dopiero tydzien po terminie @ a czy jest to prawda tego nie wiem :no:

edytko okres mialam miec 30 stycznia dzisiaj juz mamy 6 luty wiec tydzien czasu spoznienia

Mamuska witaj :)

EDYTA- wiem,ze chcialabyś aby w tym cyklu sie udalo-wiem kochana,ale skoro jestes po terminie a niektore tu testowaly na kilka dni przed i juz mają kreski to wiesz....

najgorsze w takiej sytuacji jest to ze brak @ daje nadzieje a potem test I a @ nadal brak-niech przyjdzie jak ma przyjść i niech nie blokuje cyklu!!!

moze uda nam sie być listopadówkami??? ;/

tule Cie kochana ..a moze wybierz sie do gina w polowie cyklu i niech zobaczy jak pracują jajniki-czy zanosi sie na owu??

ja pamietam ze po ciazy mialam okresy dosyc nieregularne i dlugie ale po 3 sie urnormowało wiec Edytko nadzieja zawsze jest:)wiem jak sie czujesz bo to samo poczulam w niedziele tydz temu- byłam pełna nadzieji a tu zaskoczenie 1 krecha- mimo to nadzieje mialam- podswiadomie czułam ze uda sie za pierwszym razem tymbardziej ze czytałam ze po tabletkach plodnośc jest wieksza- hehe bedzie zonk jak beda blizniaki ...ojjj

Mikusia a kiedy robilas test ktory wyszedl ci pozytywny...?

Mama no wlasnie tak jest ze czlowiek ma jeszcze nadzieje :-p a do gina dostas sie tu to nie lada wyzwanie,cala ciaze prowadzi polozna a one monitoringu nie prowadza :no:

Edytko test wyszedlmi w piatek czyli 5 dni po terminie spodziewanej @ - to byl 2 test

EDYTA- kurcze zapomnialam ,ze Ty nie w PL-no tak na Wyspach ciężko dostać sie do gina ;/

w kazdym razie zaciskam &&&&&&&&&&&&& za czwartkowe testowanko!!!
jak to sie mowi-poki nie ma @ jest nadzieja :)!!

ja zmykam bop wychodzimy-wlece po obiedzie po 14.00

papaśki kochane :)

reklama
Witam niedzielnie ;)
troszke sie wyspałam ;)
sniadano juz zjadłam i teraz leniu****e ;)
a wy jak tam wyspane ?

EDYTA
3mam kciuki za czwartkowe testowanko !!;)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry