reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mloda ja wyspana i rozczarowana,no nic trzeba zyc dalej :-p

reklama
Edyta znam te uczucie rozczarowania ;(
ale 3mam kciuki ;)
Normalnie nic mi sie dzisiaaj nie chce :p :-):-)

Ja tez mam lenia :zawstydzona/y: a jeszcze czeka mnie smazenie nalesnikow :-p

Edytka może za wcześnie, moja przyjaciółka robiła test w dzień @- negatywny, drugi zrobiła 3 dni później, znowu negatywny, i dopiero tydzień po @ wyszły jej 2 kreseczki w tym jedna bardzo blada.

Nie poddawaj się, trzymam &&&

mmm naleśnikii :)
co wy macie z tymi naleśnikami :D wczoraj mama dzisiaj TY :)
ja sobie chyba tez zrobie :):-)

a mnie czeka robienie rosołku i udek Smazonych- wiecie czego bedzie mi brakowało w ciazy??

OWOCÓW MORZA:( A TAK JE UWIELBIAM

NIe jadłam nigdy owoców morza ;):-)
Kochane ide na TV bede tu zaglądać ;)
:-):-)
CMOKUSIAM ;*

cześć babki
u mnie dalej nic nowego...

fluidki dla Was sle
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

reklama
Tak powtarzam - ostatni raz - przed chwila moj synek znalazl pudełko z testem i przynosi mi i mowi bobo (bobo test) hehe :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry