reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Mikusia ja przytylam ponad 30 bylam chodzacym sloniem,ale to przez cukrzyce ciazowa :zawstydzona/y:

Mloda to ograj siostre i wracaj :-) a siostra mlodsza od Ciebie ??

Mama masz racje trzeba wszystko robic z umiarem :blink:

reklama
hahahaha
widze ze mnie wysledzilyscie na BB :)
ja wlaczylam dawno temu a pozniej poszlam na zakupy, kapanie, kolacja, telefon do mamy i tak czas zlecial
ale z grubsza was nadrobilam :)

edyta : zdrowka dla synka !!! kiedy testujesz??????????????? nie to ze naciskam ;)

a my dzis wybralismy sie do sealife pokazac poldusiowi rybki i co? korelk taki ze godizna w aucie a jeszcze 40km przed nami, wiec zrobilismy w tyl zwrot i spacer po pieknej dzielnicy paryza, nalesnik z goraca czekolada i zabawa w skwerku! paaadam!

Jos to mialas dzien pelen wrazen :-p

Co do testu to zrobie go w czwartek ;-)

To bedzie tydzien po terminie @ wiec napewno bedzie wiarygodny :-p

jestem i ograłam siostre ;)
tak jest o 8 lat ode mnie młodsza;)
MAMA prince polo , :-) szarlotke :-) i lody:-) bym prosiła ;)

Ja mam dwie siostry ale sa starsze ode mnie...

Ide zrobic sobie jedzonko,za pare minet bede :-D:-D

a ja zmykam do łozeczka za godz dolaczy do mnie mezus - zycze spokojnej nocy kochane!!!

Edytko smacznego:)

ps. jestem tak zkrecona ze szok - mój syn wczoraj skonczył 22 miesiace:)

MLODA- sie robi-wysylam :)))
EDYTA- smaczego WAM życze :))))

JOS- no to dzień milusio spedzony-ukochaj Poldusia,poglaszcz brzuszek:)
MIKUSIA- ukochaj 22-miesięczniaka :):))

reklama
cześć
Zastanawiam się czy powinnam tu z wami być, ponieważ większość z was ma problemy z zajściem w ciąży, a ja nigdy takiego problemu nie mialam. Teraz moim problemem jest Mąż bo on nie chce a ja chcę, ale to chyba też mogę być staraczką, bo w końcu się staram:-D

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry