- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
hahahaha
widze ze mnie wysledzilyscie na BB
ja wlaczylam dawno temu a pozniej poszlam na zakupy, kapanie, kolacja, telefon do mamy i tak czas zlecial
ale z grubsza was nadrobilam
edyta : zdrowka dla synka !!! kiedy testujesz??????????????? nie to ze naciskam
a my dzis wybralismy sie do sealife pokazac poldusiowi rybki i co? korelk taki ze godizna w aucie a jeszcze 40km przed nami, wiec zrobilismy w tyl zwrot i spacer po pieknej dzielnicy paryza, nalesnik z goraca czekolada i zabawa w skwerku! paaadam!
widze ze mnie wysledzilyscie na BB
ja wlaczylam dawno temu a pozniej poszlam na zakupy, kapanie, kolacja, telefon do mamy i tak czas zlecial
ale z grubsza was nadrobilam
edyta : zdrowka dla synka !!! kiedy testujesz??????????????? nie to ze naciskam
a my dzis wybralismy sie do sealife pokazac poldusiowi rybki i co? korelk taki ze godizna w aucie a jeszcze 40km przed nami, wiec zrobilismy w tyl zwrot i spacer po pieknej dzielnicy paryza, nalesnik z goraca czekolada i zabawa w skwerku! paaadam!
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
jestem i ograłam siostre
tak jest o 8 lat ode mnie młodsza
MAMA prince polo , :-) szarlotke :-) i lody:-) bym prosiła
tak jest o 8 lat ode mnie młodsza
MAMA prince polo , :-) szarlotke :-) i lody:-) bym prosiła
M
mikusia
Gość
a ja zmykam do łozeczka za godz dolaczy do mnie mezus - zycze spokojnej nocy kochane!!!
Edytko smacznego
ps. jestem tak zkrecona ze szok - mój syn wczoraj skonczył 22 miesiace
Edytko smacznego
ps. jestem tak zkrecona ze szok - mój syn wczoraj skonczył 22 miesiace
mama05
prrrryy szaaaalona :))
MLODA- sie robi-wysylam ))
EDYTA- smaczego WAM życze )))
JOS- no to dzień milusio spedzony-ukochaj Poldusia,poglaszcz brzuszek
MIKUSIA- ukochaj 22-miesięczniaka )
EDYTA- smaczego WAM życze )))
JOS- no to dzień milusio spedzony-ukochaj Poldusia,poglaszcz brzuszek
MIKUSIA- ukochaj 22-miesięczniaka )
reklama
agapa
Fanka BB :)
cześć
Zastanawiam się czy powinnam tu z wami być, ponieważ większość z was ma problemy z zajściem w ciąży, a ja nigdy takiego problemu nie mialam. Teraz moim problemem jest Mąż bo on nie chce a ja chcę, ale to chyba też mogę być staraczką, bo w końcu się staram
Zastanawiam się czy powinnam tu z wami być, ponieważ większość z was ma problemy z zajściem w ciąży, a ja nigdy takiego problemu nie mialam. Teraz moim problemem jest Mąż bo on nie chce a ja chcę, ale to chyba też mogę być staraczką, bo w końcu się staram
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: