reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolcia, Edyta - czeeeeeeeeeeeeść! :-):-)

Mama - a na froncie jakoś leci, choć jeśli masz na myśli staranka, to niby odłożone... Wiesz, ja dostałam nową pracę, stymulacja wstrzymana, staranka odłożone, ale żal mi serce ściska z tego powodu... :eek:

No, poczytałam tylko dziś, a tu taka heca z Pysią. O co jej właściwie chodziło?! :eek: Dziwna sprawa...

reklama
Laseczki ja na dziś znikam, jutro też mnie nie będzie, bo wyjeżdżam na wieś. U mnie to nie plamienia teraz a krwisty śluz (chyba, że to jedno i to samo). Chyba castagnus na mnie nie działa. Jak jutro jakaś fasolka się pojawi to proszę o tym do poniedziałku krzyczeć! Buziaczki!

Lil bedziemy krzyczec ze napewno uslyszysz :laugh2:

Mloda to nie wiesz do czego potrzebni sa nam faceci...:-p:-p:-p:-D:-D:-D

edyta ale kiedy?:-)
mama ale czemu bezczynnosc? zawsze mozecie teraz trenowac zeby w plodne wiedziec co i jak:-p;-)
lil milego weekendu i buziaczek
mloda czasem tez sie zastanawiam po co nam oni.... wlasnie wczoraj i dzis sie zastanawialam i ... kurde nie wiem:-p

Mama ja to mam jak Ty - niecierpliwie czekam do dni płodnych...i wkurza mnie, że nie mogę nic w tym czasie zdziałać. Trzeba coś na ten czas wymyśleć :)) Jak Wiolka mówi - TRENING CZYNI MISTRZA!!!

ja juz mowie dobranoc na dzisiaj :)
ide moze jakis filmik obejrze z S i sie wykapie :)

trzymam mocno kciuki za jutrzejsze tesciki &&&&&&&&&&&&!!!!!!!!!!!!!

juz zapomnialam kto mial testowac ;) napewno ja , Jos (my niecierpliwe juz po ) , Edyta i przyznac sie kto jeszcze ?? :)

mam nadzieje , ze zobacze jutro z rana dobre wiesci !!!

WIOLKA mój tez... Ale poczekaj ja mu pokaże ze nie mozna denerwować kobitki w ciąży ;D ;):-):-)
ASIONEK kraluchyy ;*

reklama
A jest Kocurek jeszcze? Bo doszłam do posta, gdzie było napisane jak G. zareagował na wieść o dzidzi. :-) Pięknie!!! :-):-)

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za testujące!!!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry