- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
GOSIANE- czekaj ...bedzie si
MARY-BETH- cześc kochana zapracowana staraczko )) jak tam u Was na froncie??ściskam
MARY-BETH- cześc kochana zapracowana staraczko )) jak tam u Was na froncie??ściskam
edyta01
Czekamy na czwarty cud
Juz wrocilam :-)
Witaj Mary-Beth ja nie mam zamiaru uciekac
Nalesniki to ja mam zamiar jutro zrobic z dzemikiem
Mama no wlasnie nie bylabym taka pewna czy to fasolka,bo to byla moja 3 @ od czasu porodu wiec moglo sie cos poprzestawiac,dlatego poczekam jeszcze troche i jak nieprzyjdzie to dopiero zatestuje ;-)
Witaj Mary-Beth ja nie mam zamiaru uciekac
Nalesniki to ja mam zamiar jutro zrobic z dzemikiem
Mama no wlasnie nie bylabym taka pewna czy to fasolka,bo to byla moja 3 @ od czasu porodu wiec moglo sie cos poprzestawiac,dlatego poczekam jeszcze troche i jak nieprzyjdzie to dopiero zatestuje ;-)
WIOLKA1509
Fanka BB :)
wrocilam,wymoczona,wygolona i wysuszona:-)
mamita mocna jak chol.... naszczescie brzuch przestal bolec.... ale za to klatka piersiowa mnie boliz prawej strony i plecy jak wezme glebszy oddech .... myslalam ze to moze jakis nerwobol ale cos dlugo sie to utrzymuje
edyta brak mi slow na ciebie... tylko po dupie lac.... a wiesz czemu? bo testu niechcesz poslusznie zrobic
mamita mocna jak chol.... naszczescie brzuch przestal bolec.... ale za to klatka piersiowa mnie boliz prawej strony i plecy jak wezme glebszy oddech .... myslalam ze to moze jakis nerwobol ale cos dlugo sie to utrzymuje
edyta brak mi slow na ciebie... tylko po dupie lac.... a wiesz czemu? bo testu niechcesz poslusznie zrobic
mama05
EDYTA- rozumiem,rozumiem ,ale &&&&&&&&&&&&&&& nie zabronisz mi trzymac )))
ja jutro na obiad kurczak pieczony na butelce
WIOLA- no pieknie pachniesz ,aż u mnie czuć ))
ja jutro na obiad kurczak pieczony na butelce
WIOLA- no pieknie pachniesz ,aż u mnie czuć ))
WIOLKA1509
mama prawda bze ladnie?:-)ale masz fajnie , cisza spokuj, a mi moja mala maruda na kolana sie pcha
mary czytaj czytaj....ja nie wiem czy doczekam sie ciebie bo moze juz do lozeczka uciekne
mama co ty za cuda bedziesz znowu gotowac .... az slinka mi poszla....ja mam wolne od ngotowania ... jutro caly dzien tesciowa stawia:-)
mary czytaj czytaj....ja nie wiem czy doczekam sie ciebie bo moze juz do lozeczka uciekne
mama co ty za cuda bedziesz znowu gotowac .... az slinka mi poszla....ja mam wolne od ngotowania ... jutro caly dzien tesciowa stawia:-)
Ostatnia edycja:
mama05
WIOLKA- no u nas juz spokój-mąż popija winko,ja zaraz też sobie jakiegos alkohola naleje i bedziemy walić patologie ))
chcialabym juz mieć 10 d.c. i zacząć dzialania ....taka bezczynnośc jest bez sensu;/ale cóż trzeba czekać ...
chcialabym juz mieć 10 d.c. i zacząć dzialania ....taka bezczynnośc jest bez sensu;/ale cóż trzeba czekać ...
młodamamusia18
DziekujeBogu ze cie mam;*
buu
oh po co nam faceci... ;/
no ale gdyby nie oni ;D
oh po co nam faceci... ;/
no ale gdyby nie oni ;D
reklama
lil_maja
Laseczki ja na dziś znikam, jutro też mnie nie będzie, bo wyjeżdżam na wieś. U mnie to nie plamienia teraz a krwisty śluz (chyba, że to jedno i to samo). Chyba castagnus na mnie nie działa. Jak jutro jakaś fasolka się pojawi to proszę o tym do poniedziałku krzyczeć! Buziaczki!
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: