reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Juz wrocilam :-)

Witaj Mary-Beth ja nie mam zamiaru uciekac :-p

Nalesniki to ja mam zamiar jutro zrobic z dzemikiem
juppii.gif

Mama no wlasnie nie bylabym taka pewna czy to fasolka,bo to byla moja 3 @ od czasu porodu wiec moglo sie cos poprzestawiac,dlatego poczekam jeszcze troche i jak nieprzyjdzie to dopiero zatestuje ;-)

wrocilam,wymoczona,wygolona i wysuszona:-)
mamita mocna jak chol.... naszczescie brzuch przestal bolec.... ale za to klatka piersiowa mnie boliz prawej strony i plecy jak wezme glebszy oddech .... myslalam ze to moze jakis nerwobol ale cos dlugo sie to utrzymuje
edyta brak mi slow na ciebie... tylko po dupie lac.... a wiesz czemu? bo testu niechcesz poslusznie zrobic

EDYTA- rozumiem,rozumiem ,ale &&&&&&&&&&&&&&& nie zabronisz mi trzymac :):):))))

ja jutro na obiad kurczak pieczony na butelce:)

WIOLA- no pieknie pachniesz ,aż u mnie czuć :)))

mama prawda bze ladnie?:-)ale masz fajnie , cisza spokuj, a mi moja mala maruda na kolana sie pcha
mary czytaj czytaj....ja nie wiem czy doczekam sie ciebie bo moze juz do lozeczka uciekne
mama co ty za cuda bedziesz znowu gotowac .... az slinka mi poszla....ja mam wolne od ngotowania ... jutro caly dzien tesciowa stawia:-)

Ostatnia edycja:
Wiolcia :*:* jak zrobie tesciora to napewno sie dowiesz :-D:-D

Mama a takiego kurczaka robila kiedys Geslerowa w Kuchennych Rewolucjach, chyba ze mi sie cos pokickalo :sorry:

WIOLKA- no u nas juz spokój-mąż popija winko,ja zaraz też sobie jakiegos alkohola naleje i bedziemy walić patologie :):):)))
chcialabym juz mieć 10 d.c. i zacząć dzialania ....taka bezczynnośc jest bez sensu;/ale cóż trzeba czekać ...

reklama
Laseczki ja na dziś znikam, jutro też mnie nie będzie, bo wyjeżdżam na wieś. U mnie to nie plamienia teraz a krwisty śluz (chyba, że to jedno i to samo). Chyba castagnus na mnie nie działa. Jak jutro jakaś fasolka się pojawi to proszę o tym do poniedziałku krzyczeć! Buziaczki!

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry