reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
kobiety no to masa &&&&&&&&&&&&&&&&&&&& i milion cieplych myśli dla Was za testowanko :):):)))niech sie fasolki ujawniają :)

ide obciąć maszynką Dominika bo juz Mu wloski odrosly.

LIL- mam nadzieje,ze to plamienie po badaniu....ależ Ty sie z tym masz .....

reklama
sierściuszku :-p

celina - odsyłam do regulaminu - nie pisze się posta pod postem tylko edytuje - pod postem są opcje edycji posta :tak:

Byłam w sklepie z Karolą - łeb chce urwać ale ciepło jest :tak:

Witajcie dziewczyny. U mnie dalej mieszkaniowe remonty. Na dworze wieje jak cholewkaaz buczy w kominie.
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za wszystkie testujące i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ dla chetnych

Ja dopiero wydostałam się z kuchni ale za to była pyszna lasagna :D
Ja już nie mogę się doczekać mojego testowania. Jeszcze tydzień został ale się dłuży mi okropnie.

Tigunia , Wiolka to dokładam kolejna porcje~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mlodammamusia witaj.Ja mam wstręt do drobiu niestety bo juz czasem nie wiem co gotowac a kurczak to najszybciej. Ja powiesiłam nowe firanki. Mój Pol sciągnął i karnisze, zaczepiłam firanki a on załozył karnisze. Mam bałagan w domku ale było dzis bejcowanie komody i biurka i wszystko schnie na środku salonu. Ja się opycham co chwilkę czymś innym , teraz przerabiam kefirek

reklama
Gosiane trzymam kciuki za testowanko &&&&&&&&

Natan spal tylko 30 min w ciagu dnia,a przez ostatnia godzine plakal,jak T wsadzil go do wanny to od razu maly ucichl :-D chyba dziecko chcialo sie wykapac,za godzine dostanie antybiotyk,a teraz zasypia....uffff jaka cisza moje uszy odpoczywaja :-p

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry