reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
pysia zrób tak :-) dla mamy i made i całej reszty ... dla kocurka też bo zaczął podwójnie umierać z nadziei ...... :sorry:

reklama
pysia - dla mnie nie musisz, jestem wyluzowana jak Gepard Chester ;))))

Idę sobie....
przyjdę za tydzień, jak już będzie po testach :-D

Czesc

U nas strasznie zimno,w nocy byl taki wiatr myslalam ze nam okna powyrywa...

Pszczolko fajnie ze zajrzalas ;-)

Mama widze ze dzieciaczki mobilizuja do dzialania,nawet one Wam kibicuja :tak:

Pysiu w razie co &&&&&&&&

MADE- nigdzie nie idz kochana :))
SPALINKA- jestem z Toba i czekamy na rozwój wydarzeń:) a na kiedy masz termin @??

PYSIA,KOCUREK- ja napisze na swoje rozumiwanie-kupuje test za 10 zl robie w terminie @ czy tam dzień po @ i juz wiem na czym stoje-jak II krechy to wiadomo radośc a jak I to cóż-wiadomo ,ze szykuje sie na nowy cykl,stracilam 10 zl ale woem ,ze nie ma na co czekać..
a skoro Wam sie @ spoznia i tempka ladna to ja bym testowala,ale Wy czekajcie jak taki macie plan :))nie naciskam ,nie popedzam-Wasza decyzja :)))

Ja wcinam serek waniliowy,poodkurzalam ,pogadalam z kumpelą-dostala rachunek za gaz-1920 zl -masakra!!!!

pysia nie ściemniaj kurde ... nie zostawiaj mnie tu :no:

mamuś ja w pełni rozumiem, ale zbyt wiele się słyszy o fałszywie negatywnych wynikach testów - chcę mieć 100% pewności czy tak czy siak :-(

reklama
PYSIA- a Ty gdzie ???

EDYTA- witaj mamuśka...masakra z takim wiatrem..nie lubie jak są wietrzne noce i wszystko huczy :no:

u mnie caly czas sypie śnieg..no ,ale w kocnu zima..

JOSEPHINE- a Ty jeszcze śpisz???Nie przesadzaj:-D:-D

KOCUREK- rozumiem i czekam z Tobą ;-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry