reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
KOCUREK a moj ostatni 27 dni a teraz wypada, ze powinnam miec 31,32 sama nie wiem. gorzej jak zatestuje a nastepnego dnia @ przyjdzie
PSZCZOLKA ach tak rozumiem ale wpadaj do nas czasem, bo my tu nie tylko o starankach piszemy :)
MADE, MAMA dajcie na luz :) jak bedziemy testowac to na pewno damy znac :) nie przejmujcie sie dwoma uparciuchami

reklama
KOCUREK- poprostu czekamy i juz nie naciskamy ...&&&
PSZCZOLKA- nie,nie na chwile-bądz z nami na tyle na ile możesz,zaglądaj kiedy chcesz:))
LIL tez odpoczywala od bb a wlasnie wrocila:)))))

MADE- moje też mimo okazjonalnych "kopniaków" są ze sobą bardzo związani i kochają sie bardzo!!jak widze jak sie tulą,jak czestuja sie nawzajem ,jak dostają cos od kogoś to mowią "a dla mojego brata/siostry??"
jest super!!

witam Was wszystkie !!!!!
siedzę w pracy jak łoś z wqurwem w kopytach.
@ juz niebawem. pewnie jutro.

nie nadrobię tego wszystkiego co tu skrobiecie, bo dużo tego.
ściskam Was wszystkie.
trzymam kciuki za testujące. oczekujące. wyczekujące.

Maju tak, na dniach :-) ale nie wiem czy mężuś będzie miał ochotę więc... wiesz jak jest. Niby ma być 30-31 styczeń.

Pysiu dzięki kochana za wyrozumiałość:*

Mamuś dobrze, będę zaglądać, co by móc na bieżąco gratulować :-D

Teraz na prawdę uciekam bo mam sporo pracy. Miłego dnia Kobietki kochane, papa buziaków 102 ...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
SPALINKA- witaj i nie wyczekuj tak tej @ :))a tekst z losiem mnie rozbawil :))
MADE- dokladnie ....dokladnie :))

PSZCZOLKA- Lil tez wypada owulka 31 stycznia :))no to razem bedziecie dzialać kochane..a na męża nie naciskaj-sam przyjdzie :))))

reklama
mama - bo juz sama ze sobą nie moge wytrzymać!!!! nie wyczekuje jej. ALE objawy wszystkie. więc....:(
niestety.
ciesze się, że uśmiechnęłaś się pięknie.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry