reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
POK- wspolczuje ,nie cierpie zimna....no to nadal &&&&&&&&za wyniki ...
PALEMKA- nie moje (.)(.) po Castagnusie nadal takie jak byly-czyli przed @ jak nie bolaly tak nie bolą...a moze u Ciebie to nie przeziebienie tylko...............
&&&&

KOCUREK- nooo toooo &&&&&&&&&&&&& nadal :)

ja zmykam do przedszkola...

reklama
pok : cierpliwosci z czekaniem na wyniki!
co do zimna - wspolczuje i wiem co czujesz :) my mieskzamy w wersalu ogrzewanie dziala ale w starym "zabytkowym" budownictiwe sie nie praktykuje okien pcv
wiec mamy pojedyncza szybe starodwana okiennice z drewna i pasma powietrza wpadajace do mieszkania, a temperatura w pokojach to 21 :) wczesniej mielismy 24 :-D
a ja zmarzlak jetsem wiec od 6 listopada jedziemy dodakowo na farelkach w pokojach i salonie
ale nie moj klimat chodzenie w swetrze czy dlugim rekawie po domu... a jaka temperature macie jak dziala ogrzewanie, tak na codzien :)
hyhy ... ja juz zdecydowanie lubie temat temperaturowy :)

mama : jaka tempka dzis rano ????:happy:

Pok współczuję, że tak marzniesz - musisz się owinąc ładnie kołdrą, kocem i co tam masz jeszcze pod ręką. Ja też nie nastawiam się na testowanie no ale jak @ nie będzie przychodzić za długo to się kiedyś w końcu skuszę

Libby
nie mam daty żadnej na testowanie. czekam jak najdlużej :)))

POK rycze teraz jak na zawolanie. Bardzo duzo rzeczy doprowadza mnie do lez. Mialam jechac do Elku, na moje kochane Mazury i co? Auto sie zepsulo. Placz. W nocy smsa dostalam od Ksiecia ( nocka niestety). Napisal " tatus Was kocha" i lzy same polecialy. Ogladam dom nie do poznania- wyje. Normalnie nie moge sie rozstac z husteczkami. PYSIA %#*£% !! ale i tak trzymam &&&&&&&&&&.

reklama
matko bosko Libby! ja tak miewalam czasem przed @, ze w pracy byl jakis stres i pedzilam do lazienki ryczac :D ale sie podrodze w duchu sama z siebie smialam :D

jjulka - tak pierwszy. i czytam teraz dziwne rzeczy na temat wynikow. na stronie labu jest napisane, ze probka do badania ma miec 5ml a my dalismy miedzy 3 a 4 ale blizej 3 raczej ;/ a z kolei wszedzie pisza, ze miedzy 2 a 4 to ok, chyba, ze o rozne sprawy tu chodzi. najbardziej sie smialam jak po ostatnich przytulankach moj misio taki nieszczesliwy mowi: no kurde teraz tak duzo bylo a wtedy tak malo, jedz tam, zeby Ci przebadali od wewnatrz :-D glupek kochany.
najbardziej sie o niego boje, bo on juz ma chorobsko straszne, na ktore lekow nie ma a doskwiera mu coraz bardziej i jakby sie jeszcze okazalo, ze dzieci nie moze miec, to sie zalamie. jak hsg w lipcu robilam to sie modlilam, zeby sie okazalo, ze to cos ze mna nie tak - ale niestety, ze mna ok z grubsza. poza prawym jajowodem, ktory sie opierał.

laski ale z klikaniem w moj link to dzis ciała dajecie :>

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry