- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
mama05
prrrryy szaaaalona :))
PSZCZOLKA- kurka siwa u Ciebie też........
tule [FONT="]
[/FONT] [FONT="]
[/FONT][FONT="][/FONT]
tule [FONT="]
Wisieńka
Fanka BB :)
ewula teraz wymiotuję tylko z rana i raz. Potem czasem mnie ciuteńkę mdli ale czuję sie bez porównania lepiej a po moich meczarniach to wydaje mi się, że jest super. Nie czuję coprawda głodu i nie mam apetytu ale jem 5 posiłków dziennie i mam nadzieję, ze będzie dobrze.
P
Pszczółka27
Gość
Dziękuję Dziewczyny!!!! Na razie jednak muszę oswoić się z tą myślą, że znowu sie nie udało. Kochane, ale jest plus :-) upije się z sobotę na spotkaniu u znajomych bo idziemy do koleżnaki, która urodziła teraz w listopadzie Maksia, a do nich przyjeżdżają nasi wspólni znajomi z Sosnowca z Zuzią w wieku Natalki. Będzie impra
Wiem, głupia jestem że tak piszę, że bedę pić i wogóle ale nie chcę się załamać. Wolałabym pić tylko soczek byle by była fasolka :-(
Wiem, głupia jestem że tak piszę, że bedę pić i wogóle ale nie chcę się załamać. Wolałabym pić tylko soczek byle by była fasolka :-(
mama05
prrrryy szaaaalona :))
WISIEŃKA- a jak waga,ile na + ??
PSZCZOLKA- zawsze trzeba szukać plusów- milego drinkowania [FONT="]
[/FONT]
PSZCZOLKA- zawsze trzeba szukać plusów- milego drinkowania [FONT="]
Wisieńka
Pszczółka to upij sie troszke za mnie bo ja tego cholewkowo potrzebuję
mama w wadze wysiadła bateria ale jutro Pol ma wolne to kupimy i się zważę. Chociaż mi się nie zdaje zeby coś przybyło. Może dobiję do tych straconych kg.Bo po poczatkowym obrzarstwie miałam 65,5 a spadła, na 61
mama w wadze wysiadła bateria ale jutro Pol ma wolne to kupimy i się zważę. Chociaż mi się nie zdaje zeby coś przybyło. Może dobiję do tych straconych kg.Bo po poczatkowym obrzarstwie miałam 65,5 a spadła, na 61
P
Pszczółka27
Gość
Dzięki Mamuś :*
Wisienka wypije Wasze zdrówko :-)
Wisienka wypije Wasze zdrówko :-)
reklama
WIOLKA1509
ewula gratulacje
lill tule kochana i nie lam sie
pszczolka bedzie dobrze... i masz racje napij sie polki mozesz.
kocurkuoj kocurku ale sie usmialam
sol a dziekuje
lill tule kochana i nie lam sie
pszczolka bedzie dobrze... i masz racje napij sie polki mozesz.
kocurkuoj kocurku ale sie usmialam
sol a dziekuje
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: