reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
witam
a za mna nikt nie zatesknil:-(
a u nas wszystko ok, wczoraj mialam niespodziewana impreze w domu... a mianowicie zaprosilismy brata M z rodzina na obiad czyli nasza 3+3 potem przyjechal drugi brat czyli + 4 a potem jego rzodzce+2 a potem jeszcze ksiac ktory udzielam nam slubu i tak nazbieralo sie 13 osob i do poznego wieczora zrobila sie impreza...
a rano mialam problem zeby wstac a jeszcze wiekszy problem mial moj M:-)
pok kliknelam:-)

reklama
mama - podatkow nie zniosa nigdzie :) we Francji to nie mam pojecia, ja mieszkam w Szwajcarii (co prawda do Francji mam 2km ale to i tak nie to samo). W Polsce sie mocno zastanawiaja nad zniesienim ulgi na dzieci od przyszlego roku ale znajac zycie to zabierze im to 2-3 lata.

hej Wiola :) kawka szybciutko! niezla imprezka :) dzieki za klikniecie!

jeszcze Sol nam tu brakuje i chyba komplet. czy o kims zapomnialam? ;/

Cześć Wiola ))))))) ja tęskniłam tylko się nie logowałam ;-)

mammita - kochana Ty jesteś, ja to bym Cię normalnie adoptowała ))))) z całym inwentarzem :-D

POK- no tak,Ty Szwajcaria ...a czemu ja wciąz ze Ty Francja:sorry2::baffled:

WIOKLA- napisalam o Gangu Olsena-Ty też w nim jesteś wiec tesknilam :tak::-)fajnie,ze impreza spontan taka udana:tak::-D
a teraz kroplówka z kawy i dasz rade:tak::rofl2:

witam i jak każdego dnia posylam
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mama - pewnie tak Ci sie miesza, bo ciaglemowie, ze cos po francusku bylo :) ja mieszkam we francuskojezycznej czesci Szwajcarii :)

maran - AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ŁAPIĘ!!! uff! kilka wpadło :)

MADE- ahahaha-mówisz ,ze byś adoptowala;-):-D:-D:-D:-D
a gdzie Ty mieszkasz kochana-wiesz wakacje blisko-zawsze można by sie spotkac w polowie drogi na pikniku :))ja Poznań;-)

POK- no Sol i jeszcze Gwiazdeczka,i Mary-beth,i Zizi i Kinga85 i Maran i Musia i....jeszcze troche by sie tych babek zebralo:tak::-D:rofl2::-p

mama - ale mi glupio teraz, ze o takiej bandzie zapomnialam! ale maran juz jest :)

reklama
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry