reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiesz Kocurku, ja mam propozycję pracy, ale zawzięłam się..... bo tak się nie postępuje. Po prostu. Nie jestem człowiekiem, który miga się od pracy, zajęć czy jakimś kombinatorem, daję z siebie zawsze 100% i uczciwie podchodzę do tematu, ale teraz liczą się najwidoczniej pieniądze, a zatrudnienie nowego pracownika równoznaczne jest z niższą pensją i oczywiście gorszymi warunkami umowy.

Ale.... dość tych smętów )))) Liga rządzi, liga radzi......... :-D

Ostatnia edycja:
reklama
To co...??? Jeszcze po kawce??? made :)))))))
Kurczaczki... mieszkania u nas we Wrocku są takie drogie..... tyle co dom :) właściwie nie ma różnicy... szukam i szukam czegoś co by było warte swej ceny pod KAŻDYM względem hmmm....

Oj kawka wskazana ))))))
No Wrocław to takie teraz kulturalne miasto, wiadomo co się z tym wiąże, ceny idą w górę, zwłaszcza mieszkań.

To mówisz made kochana, że nie było Ci tak trudno, po tym jak zostałaś potraktowana, się "zadomowić "?? - mimo, że jestes rzetelnym i ambitnym pracownikiem.... :)

Ja jeszcze dwa lata temu nie wyobrażałam sobie siedzieć w domu - ależ to się może człowiekowi pozmieniać......!

haha :-D moj jak cos chce to mowi ze jest moim kochanym sloneczkiem :-D i zwykle jest " Asia, zrobisz swojemu sloneczkowi kanapki do pracy?" i jeszcze takim slodkim glosem ze jak tu odmowic?:sorry2:

Ach soreczki pysia :sorry2: a tak się zastanawiałam już, że coś Cię za długo nie ma.... ;-)

musia mój nie znosi się tak pieścić !!! ja mam zakaz mówienia "Grzesiu" :szok:

reklama
U mnie dzis pojawil sie bialy sluz, czyli chyba nic z tego. Mam tak ze sluz, pozniej sucho i @

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry