reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Kocurek to jak mowisz? Moj sie piesci jak wstanie i jak cos chce
e020.gif

No musia ja to się mam z tym moim mówię Ci - a i tak już troszkę zmiękł po latach hehe .... no więc u nas to on na mnie - kocur, czarny kocur, kocurek, kotek... okazjonalnie słonce a nawet kochanie się trafi :-D
A ja do niego - tygrys, tygrysek, kotku, kochanie i ..... UWAGA hehe - Lord Vader albo Darth Vader :-D albo Vader :-)

Ostatnia edycja:
Co Ty pysia ??? Weź no przestań... :no: jakieś "niepysiowe" podejście dziś masz :sorry2: ;-)

o cholewcia - się zagalopowałam... SORRY sol :-)

Kocurek no juz wiemy skad toj nick
a050.gif
Nie uwierzysz ale ja jestem Joanna i kiedys moj Adrian sie ze mna droczyl i Jan do mnie mowil:-D

Jan..??? a to droczyciel jeden!! :-)
mój nick też stąd, że mam w posiadaniu czarnego ślicznego kocura 14latka o imieniu Togo :tak:

KOCUREK a co sie bede czarowac? wole byc mile zaskoczona niz rozczarowana ;) Dlatego tez nie chce byc nastawiona na ciaze,wole sie zaskoczyc.

reklama
Kocurek moj od slowa "mamusia" a "05" bo sama "mamusia" byla juz zajeta wiec to pierwsze co przyszlo mi do glowy ;-) 2005 to tez rok mojego slubu :))

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry