reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
krolowa a wiec moze poczekaj z tymi stanikami bo zwyczajnie moga byc szbko za male:-)
pok tak naprawde to ja bralam i kwas foliowy i zelazo ale nie mialam zadnych problemow skornych. a z zaparciami i pomagaly tony jedzonych owocow.... raz tylko miala problem przez 4 dni no i niestety hemoroidy sa... wiec wiem jak cierpisz.

reklama
Pok mnie też wysypało ale ja biorę zwykły kwas foliowy. Ja nigdy nie miałam problemów z cerą. Nie wiem z czego to wynika.

ja jakiegos potwornego problemu z zaparciami nie mam. na samym poczatku 4 dni cierpniea a potem juz OK.
za to jak mialam super niskie zelazo 3 lata temu i dostalam jakas mega dawke w tabletkach to ledwo zylam: biegunka masakryczna, zawroty glowy i inne przykre dolegliwosci. A bralam tylko jeden dzien! No i zadzwonilm do lekarza i mnie zawolal na kroplowke. Trwala 40 minut i nie mialam po niej zadnych nieprzyjemnosci.

to moze ta cera skad inad. zmiana wody czy cos (3 tygodnie w PL i teraz powrot do CH)...

jestem kochane:tak:
tęsknilaaaaam...:):):)

siostra niedawno pojechala,ale znajoma podwiozla mi syna 5,5 letniego bo jest po antybiotyku a Ona pojechala do mamy do szpitala bo jest po operacji..

tak więc mam 3 dzieci ,nie ma szansy na nadrobienie Was bo pewnie produkcjaaaa jak byk:-p
pozdrawiam wszystkie babeczki :tak::tak::tak::tak::tak:

jak sie wydarzylo coś ważnego to proszę o info;-)

mama zapmarta prawdopodobnie pojechala rodzic:-) no i witaj kochana.
pok to moze byc od wody , ale od zmiany klimatu po kilku dnia powinno wszystko wrocic do normy

POK- no teraz dalam im obiad a po obiedzie malują...

WIOLKA- aaaaaaaaaaaaaaaaaaa,naprawdę!!Zapmarta poleciala:szok::-)
mi pisala smska chyba we wtorek ,ze ma skurcze ,ale potem napisala,ze ustaly..a kiedy pojechala -dziś??
jak sie czujesz kochana??Iwa zdrowa??;-)
moje zdrowe,ja gorzej:confused2::confused2:

mama wczoraj zapmarta pisala ze skurcze przechodza i ze sciagnela swoja mame a dzis nic nie napisala przez caly dzien i wszystkie prorokuja ze pojechala rodzic... tak jak piszezsz we wtorek miala juz skurcze.i tak naprawde nikt nic nie wie.
a marcepanek musi sie oszczedzac , byla wczoraj u gina i wszystko jest bardzo nisko juz ulozone i grozi jej przedwczesny porod.
a ja psychicznie czuje sie fatalnie a fizycznie juz ok....Iwcia juz dobrze chodzi i broi nawet nie spala jeszcze.
a u ciebie jak? czemu gorzej?

jestem-byla Iwona odebrać Maćka..znów mam 2 dzieci:-D

WIOLKA- a ja gorzej bo...wczoraj siostra sie zakopala-to znaczy lód u nas na drodze popękal i auto im sie zapadlo calą lewą stroną i byla walka 40 minutowa ,zeby ich wypchnąc-pomagalo 2 sąsiadów...przewialo mnie i do tego miesnie bolą z wysilku-jakby zakwasy i dziś ledwo sie ruszam..w nocy zle spalam...no ale za kilka dni mam nadzieje wrócić do formy:sorry:

dobrze,ze u Was wszystko si:tak:ale psychicznie zle to znaczy co-bycie w domu trochę męczy czy z mężem coś???jeśli nie chcesz to nie pisz...
napisalam smska do Zapmarty ,ale...cisza:-p

reklama
Hej Mama :-) :*

Jestem i ja. Dziś tu siedzę do 16 bo mam dyżur :confused2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry