reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Wiolka ja bym chciała :-)

Ja zastanawiam się, czy kupić sobie 7 staników za 230zł. Tzn płace za 5szt a 2 w prezencie. No i myślę, czy mogę sobie pozwolić na taką labę. Ech... Jeszcze się zastanawiam.

reklama
Wiola - jablecznik!!!!!!!!!! mniam! :-p

Krotkofal - trzeba sobie czasem pozwolic na luz. Kupuj :-D w koncu to okazja! :)

Wiolka poproszę jabłecznika! jabłuszka to mój ostatnio ulubiony smak:-)
a co do humorów męża (wiem ,łatwo powiedzieć) to się dużo nie przejmuj, ja też z moim synem miałam przeboje, były też myśli po co mi drugie dziecko-jak dam sobie radę, ale jakoś wszystko samo się wyprostowało. zobaczysz, jeszcze trochę córcia będzie bardziej samodzielna i będziesz trochę się nudzić nawet...mi z moim łobuziakiem pozostała kwestia pieluch do rozwiązania-uparciuch jeden:-).
także głowa do góry i pozdrawiam

zparaszam na jablecznik...wlasnie sie studzi:-). a na obiadek zeberka w miodzie.
Iwci powoli przechodzi bo zaczyna sie juz bawic... moje biedactwo.
krolowa jak fajne i ci sie podobaja to kupuj... tylko pamietaj ze jak zafasolkujesz to wieksze ci beda potrzebne:-) zycze fasolki:-)
paulina ja znam siebie i mysle ze dalabym sobie rade... ale moj M jest wygodny i placz dziecka mu przeszkadza... nie moge o tym pisac bo zaraz mi sie agresor wlacza:angry::wściekła/y:

Cześć dziewczyny!
Gorączka dała mi i maluszkowi wreszcie spokój:happy:. A że trudno tracić czas w łóżku, to sie wziełam za porządki- powolutku, ale zawsze to coś daje:laugh2:.

Wiolka właśnie wiem, że jak zafasolkuje to będa potrzebne większe i 3 z 7 są o rozmiar większe niż teraz potrzebne. Chyba jednak sobie daruje i kupię na miejscu...

Wiolka serio :szok: mojej siostrze dopiero po porodzie miała więcej niż rozmiar.

Kyra uważaj na siebie! Bez szaleństw.

laski a czy ktoras z Was brala kwas foliowy z zelazem? Ja poza zwyklymi zelazowymi klopotami z wyproznianiem mam potworny tradzik od kiedy go biore i sie zastanawiam czy ma to zwiazek. w skutkach ubocznych nic takiego nie znalazlam a normalnie wygladam jak 15-latka :((((

reklama
KROLOWA FAL no jasne że się nie przemęczam, a więcej sprawiam dobrego wrażenia bardzo zajętej:)
POK niestety nie pomogę- w kwestii cery jestem szczęściarą- od zajścia w ciążę nie mogę powiedzieć złego słowa na jej temat- a kwas brałam sam, lub później w prenatalu.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry