reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Rodzące i staraczki w 2011

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Pszczółka w lipcu się bronię. Ale żeby utrzymać pracę idę na nowe studia od października. Na szczeście razem z mężem więc jak dzidzia się pojawi to sobie poradzimy z jednym i drugim.

reklama
naga - ja jestem Wrocławianka :)) rodowita :))))

Witajcie dziewczyny, których nie widziałam rano :)))))))))

Hej Kocurku pięknotko :-)

KrólowaFal to będę trzymam &&&&&&&& żebyś się obroniła. A masz chęć na te drugie studia? ja świezo po studiach to chciałam jeszcze się uczyć, ale teraz już jestem trzy lata po, i już niestety lenistwo mnie ogarnęło :-p

Wiola cześć Słoneczko, nie przejmuj się mężem. Na pewno tak tylko palnął. A jak się czuje Iwonka?

Moje dziecko wczoraj pobiło sie w żłobku, podrapała koleżankę a tamta ją ugryzła.

Pszczółko nie mam ochoty bo to piekielnie ciężkie studia - budowlnictwo. Ale jak trzeba to cóż...

KrólowaFal no rzeczywiście jak trzeba to musisz, zeby mieć kwalifikacje i może podwyżkę :-) ale dasz radę. Szczególnie jak razem z mężem pójdziecie. A z dzidzią babcie zostaną :-) bo pewnie byś wieczorowo lub zaocznie poszła, prawda?

Cześć pszczółeczko :-) córcia wojowniczka!! ciekawe po kim..... :-D
krolowa budownictwo?? bardzo słuszny i trudny kierunek.... podziwiam :tak:

Wiecie. Jak się pracuje w firmie zajmującej się nadzorami budowlanymi to można było się tego spodziewać. Ale jeszcze zobaczymy. A podwyżka zależy od dobrego humoru dyrektorki.

Witam
WIOLKA musisz pogadac z mezem i powiedziec, ze najlepiej drugie dziecko teraz. ze jedno przy drugim odchowac a za pare lat miec pieluchy z glowy

reklama
jakos nie mam wedy pisac ale co chile was podczytuje.
Mala ma rozolnienie i goraczke ... a laczac to z nocnymi wymiotami nie wiem czy to zcasem nie jakis wirus albo jelitowka, tymbardziej ze mnie tez mdli i brzuch mnie boli.
a co do meza to nie mam ochoty na niego nawet patrzec a co dopiero rozmawiac.... moze do wieczora mi przejdzie
pszczolka gratuluje walecznej corci.... ma racje nie ma co dac sobie w kasze dmuchac:-)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry