- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Czarny Kocur
Made by Made :*
naga - ja jestem Wrocławianka ) rodowita )))
Witajcie dziewczyny, których nie widziałam rano ))))))))
Witajcie dziewczyny, których nie widziałam rano ))))))))
P
Pszczółka27
Gość
Hej Kocurku pięknotko :-)
KrólowaFal to będę trzymam &&&&&&&& żebyś się obroniła. A masz chęć na te drugie studia? ja świezo po studiach to chciałam jeszcze się uczyć, ale teraz już jestem trzy lata po, i już niestety lenistwo mnie ogarnęło
Wiola cześć Słoneczko, nie przejmuj się mężem. Na pewno tak tylko palnął. A jak się czuje Iwonka?
Moje dziecko wczoraj pobiło sie w żłobku, podrapała koleżankę a tamta ją ugryzła.
KrólowaFal to będę trzymam &&&&&&&& żebyś się obroniła. A masz chęć na te drugie studia? ja świezo po studiach to chciałam jeszcze się uczyć, ale teraz już jestem trzy lata po, i już niestety lenistwo mnie ogarnęło
Wiola cześć Słoneczko, nie przejmuj się mężem. Na pewno tak tylko palnął. A jak się czuje Iwonka?
Moje dziecko wczoraj pobiło sie w żłobku, podrapała koleżankę a tamta ją ugryzła.
P
Pszczółka27
Gość
KrólowaFal no rzeczywiście jak trzeba to musisz, zeby mieć kwalifikacje i może podwyżkę :-) ale dasz radę. Szczególnie jak razem z mężem pójdziecie. A z dzidzią babcie zostaną :-) bo pewnie byś wieczorowo lub zaocznie poszła, prawda?
Czarny Kocur
Made by Made :*
Cześć pszczółeczko :-) córcia wojowniczka!! ciekawe po kim.....
krolowa budownictwo?? bardzo słuszny i trudny kierunek.... podziwiam
krolowa budownictwo?? bardzo słuszny i trudny kierunek.... podziwiam
sergeevna
Pysiołkowa Mama
Buziaki :*
Jakoś nie mam humoru dzisiaj na pisanie...
Zmykam do miasta na małe zakupki żywieniowe.
Będę później.
Jakoś nie mam humoru dzisiaj na pisanie...
Zmykam do miasta na małe zakupki żywieniowe.
Będę później.
P
pysia888
Gość
Witam
WIOLKA musisz pogadac z mezem i powiedziec, ze najlepiej drugie dziecko teraz. ze jedno przy drugim odchowac a za pare lat miec pieluchy z glowy
WIOLKA musisz pogadac z mezem i powiedziec, ze najlepiej drugie dziecko teraz. ze jedno przy drugim odchowac a za pare lat miec pieluchy z glowy
reklama
WIOLKA1509
Fanka BB :)
jakos nie mam wedy pisac ale co chile was podczytuje.
Mala ma rozolnienie i goraczke ... a laczac to z nocnymi wymiotami nie wiem czy to zcasem nie jakis wirus albo jelitowka, tymbardziej ze mnie tez mdli i brzuch mnie boli.
a co do meza to nie mam ochoty na niego nawet patrzec a co dopiero rozmawiac.... moze do wieczora mi przejdzie
pszczolka gratuluje walecznej corci.... ma racje nie ma co dac sobie w kasze dmuchac:-)
Mala ma rozolnienie i goraczke ... a laczac to z nocnymi wymiotami nie wiem czy to zcasem nie jakis wirus albo jelitowka, tymbardziej ze mnie tez mdli i brzuch mnie boli.
a co do meza to nie mam ochoty na niego nawet patrzec a co dopiero rozmawiac.... moze do wieczora mi przejdzie
pszczolka gratuluje walecznej corci.... ma racje nie ma co dac sobie w kasze dmuchac:-)
- Status
- Zamknięty i nie można odpowiadać.
Podziel się: